Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

שאלתי מתייחסת לביטוח מקיף של רכב. לצערי, אחרי שנים רבות ללא תאונה, בשנה האחרונה עברתי שתי תאונות.

התאונה הראשונה ארעה באשמתי (כי קשה להאשים מדרכה גבוהה), תבעתי את חברת הביטוח שלי בנוהל מסודר וקיבלתי את הכסף.

התאונה השניה היתה באשמת נהג שפגע בי מאחור בזמן שעמדתי בפקק תנועה. הנהג הפוגע, תושב מזרח ירושלים, מסר לי את כל פרטי הביטוח שלו ופרטיו האישיים, אבל נציגה מחברת הביטוח שלי טענה כעבור שבועיים-שלושה שהם לא מצליחים ליצור קשר עם חברת הביטוח שלו ושאם אני רוצה לקבל את הכסף בקרוב כדאי לי לתבוע את הביטוח שלי ואז לתבוע באופן אישי את הנהג על הפרשי הנזק, כגון ההשתתפות העצמית והירידה בהנחת העדר התביעות ב-3 שנים הבאות. קיבלתי את המלצת חברת הביטוח מכיוון שלא יכולתי לעמוד בתשלום תיקון הנזק למוסך.

בימים אלו, בבואי לחדש את הביטוח של רכבי, קיבלתי הודעה מחברת הביטוח שלי שלא יחדשו לי השנה את הביטוח עקב מצב של ריבוי תביעות בשנה האחרונה.

אני מאוד מרוגז מפני שעניין אי חידוש הביטוח מעולם לא עלה ומעולם לא צוין בפניי כי יש אפשרות כזו, אפילו לא ידעתי שיש דבר כזה. הבעיה היחידה שהוצגה בפניי היתה ירידת הנחת העדר התביעות בעת החידוש.

פניתי לעוד מספר חברות ובכולן קיבלתי סירוב לבטח אותי עקב ריבוי תביעות.

האם לנציגת חברת הביטוח שלי היתה חובה לעדכן אותי שקבלת ההמלצה שלה עלולה לגרום לי להשאר עם רכב לא מבוטח?

תודה רבה

פורסם

מסתבר שאין באמת תשובה ברורה ויש דעות לכאן ולכאן.

במידה וחברת הביטוח לא תעשה את הדבר הנכון ותיקח אחריות על העניין הזה, אני בהחלט מתכוון לפנות למפקח על הביטוח.

פורסם
שלום רב,

שאלתי מתייחסת לביטוח מקיף של רכב. לצערי, אחרי שנים רבות ללא תאונה, בשנה האחרונה עברתי שתי תאונות.

התאונה הראשונה ארעה באשמתי (כי קשה להאשים מדרכה גבוהה), תבעתי את חברת הביטוח שלי בנוהל מסודר וקיבלתי את הכסף.

התאונה השניה היתה באשמת נהג שפגע בי מאחור בזמן שעמדתי בפקק תנועה. הנהג הפוגע, תושב מזרח ירושלים, מסר לי את כל פרטי הביטוח שלו ופרטיו האישיים, אבל נציגה מחברת הביטוח שלי טענה כעבור שבועיים-שלושה שהם לא מצליחים ליצור קשר עם חברת הביטוח שלו ושאם אני רוצה לקבל את הכסף בקרוב כדאי לי לתבוע את הביטוח שלי ואז לתבוע באופן אישי את הנהג על הפרשי הנזק, כגון ההשתתפות העצמית והירידה בהנחת העדר התביעות ב-3 שנים הבאות. קיבלתי את המלצת חברת הביטוח מכיוון שלא יכולתי לעמוד בתשלום תיקון הנזק למוסך.

בימים אלו, בבואי לחדש את הביטוח של רכבי, קיבלתי הודעה מחברת הביטוח שלי שלא יחדשו לי השנה את הביטוח עקב מצב של ריבוי תביעות בשנה האחרונה.

אני מאוד מרוגז מפני שעניין אי חידוש הביטוח מעולם לא עלה ומעולם לא צוין בפניי כי יש אפשרות כזו, אפילו לא ידעתי שיש דבר כזה. הבעיה היחידה שהוצגה בפניי היתה ירידת הנחת העדר התביעות בעת החידוש.

פניתי לעוד מספר חברות ובכולן קיבלתי סירוב לבטח אותי עקב ריבוי תביעות.

האם לנציגת חברת הביטוח שלי היתה חובה לעדכן אותי שקבלת ההמלצה שלה עלולה לגרום לי להשאר עם רכב לא מבוטח?

תודה רבה

פנה לחברת שירביט , גם לי זה היה ככה, אבל הביטוח יעלה לך הרבה בשנה הראשונה

פורסם

למרות שאני מאמין בשוק חופשי, ההתנהגות של חברת הביטוח במקרה זה פשוט מחפירה.

פנה למפקח על הביטוח בהקדם. אשמח לשמוע מה היתה תגובתם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

1. לא ממליץ על שירביט. עדיף כבר לוותר על מקיף מראש, ככה אתה יודע איפה אתה עומד.

2. פנה לסוכן שיבדוק לך אפשרויות לביטוח בכמה חברות.

עם שתי תביעות בשנה אחרונה אבל שנתיים נקיות לפני זה עם תיעוד בכתב לדעתי אפשר להשיג ביטוח. יקר.

3. צד ג' או צד ג'+גניבה יהיה לך יותר קל לקבל במצבך.

4. בפעם הבאה שקול לקחת הלוואת גישור במידה והתביעה מול צד ג' מתעכבת.

ומה זה 'לא מצליחים להשיג את חברת הביטוח שלו'? לא עונים לטלפון?

אז שולחים להם דואר רשום.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...