Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם כדאי רכב ליסינג היברידי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני עומד, לראשונה בחיי, להפוך משכיר לעצמאי וכנראה שאקח לי רכב ליסינג. התחלתי לחשוב בכיוון של רכב היברידי שלכאורה נראה עסקה די טובה.

מצד שני, אם זה היה כל כך טוב אז כל ציי הרכב וחברות הליסינג היו מתנפלים עליו. אז השאלות שלי הן:

1. האם כדאי לקחת רכב היברידי בליסינג (האם המחיר הגבוה יותר מתקזז עם החיסכון בדלק) ?

2. למה ציי הרכב וחברות הליסינג ממשיכים לקנות בהמוניהם מזדות 3 / קורולות / פוקוס / פלואנס ומתעלמים כמעט לגמרי מהרכבים ההיברידיים ? מה לא בסדר בהם ?

תודה

פורסם

הם מקבלים מחירים יותר טובים על רכב שאינו היברידי. אתה גם תגלה שאם תרצה לעשות ליסינג תפעולי לפריוס למשל, זה יקר משמעותית ממאזדה 6.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אבל האם זה לא מתקזז בטווח הארוך עם צריכת הדלק הנמוכה (בערך חצי מרכב בנסין רגיל) ?

רנו פלואנס דיזל הרבה יותר חסכונית וזולה .

פורסם

שאול אל תשכח עלויות תחזוקה שוטפת וטיפולים (קרסו לא זולים...)

שווי שימוש 2.48% עם החזר חודשי של 540 ש"ח לחברה הלוקחת את הליסינג בגלל עידוד ירוק של המדינה לרכבים היברידיים, עושה את ההיברידיים יותר משתלמים.

בנוסף לפי מיטב זכרוני רכב היברידי נחשב בדוחו"ת לפי פחת שנתי של 25% לעומת רכב רגיל 20%

לפותח השרשור - תיוועץ עם רואה החשבון שלך ותכניס את כל השיקולים הללו לחשיבה הכוללת על הרכב, כולל עלויות דלק שוטפות.

ואז תגיע לפתרון הנכון ביותר בשבילך.

Confidence In Motion

• תוכן חדש...