Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שידרוג מחשב ישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כגיימר קל, צרכן של חומרת מחשב ובעל חנות מחשבים צר לי לומר שהמחירים בארץ בהרבה תחומים ובהם בתחום המחשבים אינו דומה למחירים של שוק החומרה בארה"ב שנחשב לבין הגדולים ביותר.

עוד לא ישבתי ממש לתמחר את המוצר כי הוא ממש נכנס ליבואן הרשמי רק שבוע שעבר, אז טווח המחירים אני מניח ינוע בארץ סביב ה 1400 ש"ח כולל מע"מ לגרסאת הGTX760 עם 2GB זכרון.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הוספת כונן קשיח לתצורת RAID, אמנם ישפר מהירות טעינת מידע וכתיבה אך כאשר זה קשור למשחקיות, זה לא ישנה מעט דבר.

ואם כבר מוסיפים קשיח, תוסיף SSD למערכת ההפעלה.

זה השיפור הטוב ביותר שניתן לעשות למחשב בכדי להאיץ את פעולת מערכת ההפעלה.

פורסם
הוספת כונן קשיח לתצורת RAID, אמנם ישפר מהירות טעינת מידע וכתיבה אך כאשר זה קשור למשחקיות, זה לא ישנה מעט דבר.

ואם כבר מוסיפים קשיח, תוסיף SSD למערכת ההפעלה. זה השיפור הטוב ביותר שניתן לעשות למחשב בכדי להאיץ את פעולת מערכת ההפעלה.

מניסיונות שעשינו ה-raid תרם באופן למהירות באופן דומה מאוד ל-SSD . בשתי יתרונות - כמובן מחיר אבל גם גודל ... כלומר כל התוכנות שהצריכו שימוש בדיסק נהנו מהשיפור (אצלנו השיפור המקסימלי היה עם 3 דיסקים ב-raid0) דברבלתי אפשרי בדיסק קטן גמו ה-SSD ולהזכיר שוב את הפער במחיר ביחס לכל GB ....

פורסם

זה לא סותר את מה שרשמתי. חוזר עבור פותח השרשור, מבחינת שיפור במשחקיות, לא רייד ולא SSD יעניקו לך את השיפור לו אתה מייחל.

פורסם

אני זה רשמתי את הנתונים היבשים, כהוכחה לזה שאין קשר בין הנתונים היבשים לביצועים. הלכה למעשה, בנצ'מארקים מראים שיפור של בערך פי חמש וחצי בין ה295 לכרטיס ה670, וקצת יותר מפי 4 אל מול ה560 TI

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

יש לי מערך RAID

אני לא ממש צריך HD נוסף.

זכרנות אני יחפש משהו ביד 2 באתרים

hwzone iopanel

בקשר לכרטיס מסך

בדקתי באתר Newegg

בתקציב של 300 דולר, איזה כרטיס יותר ממולץ.

1 Radeon HD 7950 3GB

2 GeForce GTX 660 Ti 3GB

פורסם

אני לא היתי ממהר לקנות זכרון משומש, לא יודע מה עבר עליו כ"כ. אלא אם אתה מכיר את הבן אדם ויודע שהוא לא נגע בזה יותר מדי.

בתאכלס היום אתה יכול להשיג זכרון בכמות גדולה במחיר זול יחסית.

מה המהירות של DDR שעובד אצלך כיום?

בכמה מכפלה אתה שם אותם? כשאני ביצעתי OC לזכרונות DDR3 של ADATA (אח כמה הם חסרים לי היום) הם סחבו יפה מאוד כמעט פי 2 מהמהירות ועבדו ככה 3 שנים.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...