Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכפפה שלי נקרעה תוך כדי השטיפה הראשונה אבל לזכותה יאמר שהיא אחלה כפפה שבעולם, אחרי שהיא נקרעה בחציה היא הפסיקה להקרע והיא נשארה חצי שלמה :lol: וכבר חלפו מאז 3 שטיפות והיא עדיין חצי שלמה!

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אני בטוח שאפשר לתפור אותה, אבל אני לא קונה מוצר עם דפקט במחיר מלא ומתקן אותו בבית, עדיף פשוט ללכת על כפפה אחרת.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
הכפפה שלי נקרעה תוך כדי השטיפה הראשונה אבל לזכותה יאמר שהיא אחלה כפפה שבעולם, אחרי שהיא נקרעה בחציה היא הפסיקה להקרע והיא נשארה חצי שלמה :lol: וכבר חלפו מאז 3 שטיפות והיא עדיין חצי שלמה!

אחלה כפפה מה אני אגיד לך :?

פורסם

לתקן ידנית ברור שאפשר, אפשר גם ללכת לתופר פשוט שתמורת חמישה שקלים יבצע תפר של כמה סנטימטרים שיראה יפה.

קנית מוצר שהוא לא תקין, לא חכמה לתקן, צריך להחליף.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...