Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אנחנו זוג צעיר עם תינוקי שמחפשים אוטו בתקציב של עד 10000. אנחנו מחפשים כבר הרבה זמן ולא מוצאים רכב שעונה על בקשותינו.

אז ככה אנחנו רוצים

*רכב יחסית גבוה (לא ממש גבוה פשוט לא רכב נמוך במיוחד, כי אנחנו נוסעים בשטח ובשבילי אספלט)

*עם צריכת דלק נמוכה, לא חשוב לנו ידני או אוטומט

*רצוי תא מטען גדול

*ובטיחות אלמנטרית לנסיעה עם תינוק

*והדבר הכי חשוב רכב עם נפח מנוע גדול (1900 למשל) יש לו ביטוח נורא יקר ואנחנו בני 21 אז רצוי רכב עם נפח מנוע קטן יותר!

חשבנו על סקודה פאביה אבל היא דיי נמוכה.

יש הצעות??

נשמח לכל עזרה!

תודה!!

פורסם

הי עמית ונטלי,

רכבים במחיר כל כך נמוך עם נפח מנוע קטן בדרך כלל יהיו נמוכים, כמו כן קשה לי להאמין שבמחיר הזה תמצאו פאביה.

אתם יכולים לשקול אופל ישנה, אסטרה למשל שיכולה לעמוד בדרישות שלכם

יום טוב,

פורסם
קליאו ידנית תוכל להתאים.

לא נמוכה

4 כריות אוויר בשנים 2002 ומעלה

קראתי עליה, אומרים שהיא לא אמינה, חלקים יקרים רואה הרבה מאוד מוסך

פורסם

קראת כנראה מאנשים שלא החזיקו את הרכב הזה ומושפעים מסטיגמות.

אני מחזיק קליאו 1.2 שנת 2002 מליסינג ו 190K קילומטר ב. שנה וחצי. (כל הסטיגמות האפשריות)

ומלבד טיפולים שיגרתיים הייתי צריך להחליף משאבת מים שנזלה עוד מהבעלים הקודם.

חלקים מאד זולים וככה גם הטיפולים.

אם אתה קונה עם מנוע 1.2 צריכת דלק 90% עירוני 1/13

צריכת דלק בין עירונית 1/16.

בגיר אוטמוט לא הייתי נוגע זה גיר al4 תקרא עליו.

תא המטען קטן יחסית אבל אם מקפלים את המושבים האחוריים יש הרבה מאד מקום.

נ.ב אני כמעט בטוח שכל מחירי הביטוח חובה +צד ג כמעט זהים בין כל נפחי המנוע וההבדל הוא רק בביטוח המקיף שכמובן בתקציב שלך אין טעם לעשות ולא נראה לי גם שחברות הביטוח יסכימו לבטח אותו בביטוח מקיף

פורסם

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=28&SubModelID=251&FromYear=&UntilYear=2002&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

סוזוקי ליאנה אם אתם יכולים להוסיף קצת לתקציב רכב בשנים 2001-2002 די גבוה מנוע 1600 עושה 1:12 דגם חמישה דלתות תא מטען גדול ונוח.

ראיתי במודעות כאלה שמבקשים 13k רכב מומלץ ואמין

קיה קארנס 2008 בנזין ופונטו ספייס 2005

• תוכן חדש...