Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוזמן לחתונה בצפון בשישי הקרוב, וההסעה יוצאת רק מרכבת מרכז בסביבות 12 בצהרים, ככה שאני צריך להגיע עם רכב עד ת"א (מב"ש). אני אחזור לאסוף את הרכב רק בשבת בבוקר, ולכן אני מחפש מקום חנייה שבו אני אוכל להשאיר את הרכב ללילה מבלי שמישהו "יאמץ" אותו או חלקים ממנו.

לפי מה שידוע לי החנייה בכחול-לבן בת"א היא בחינם משישי ב-13:00, ולכן אני מעדיף להחנות את הרכב באיזה רחוב קרוב (שהחנייה בו לא מיועדת רק לתושבי האזור), ככה שאצטרך לשלם רק על חנייה של שעה וקצת.

מישהו מכיר את האזור ויכול להמליץ על רחובות שאפשר לחנות בהם בלי תג של תושב האזור (ושאפשרי למצוא בהם חנייה בשעות המדוברות)?

תודה.

פורסם

רחוב שאול המלך במרחק כמה דקות הליכה משם

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

חנה בזלוציסטי או ברחוב שמוביל אליו. כל השבוע יש שם חניה, ולא צריך תו בסופ"ש ובלילות.

זה אזור מגורים שקט, וצריך רק לחצות את נמיר בשביל רכבת מרכז.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זלוציסטי (והרחובות לידו) זאת אחלה אופציה, ממש קרוב (שאול המלך קצת רחוק למען האמת). זה ודאי שאין צורך בתעודת תושב כדי לחנות בסופי שבוע (פשוט לא בא לי לחזור בשבת בבוקר ולגלות שגררו לי את האוטו/העניקו לי קנס)?

תודה.

פורסם

סחבק עושה את זה לא מעט. רק וודא שאתה חונה בצד הנכון

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה, אני אשתדל לחנות בצד הנכון.

דרך אגב, אפשר עדיין לשלם באמצעות מדחנים על חנייה בכחול לבן? זה עדיין קיים בת"א?

פורסם

נראה לי שהכל היום עם פנגו

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

בבאר שבע אני מחנה ליד השוק כשיש לי רכב לא סחיר ואני רוצה לקבל עליו מחירון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אני רומז שהביטוח המקיף משלם מחירון ;-)

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...