Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים, אני חדש בכל נושא ההסתייעות בפורמים וגם לא מבין גדול, אז אשמח להכוונה שתעזור לי לפתור את הבעיה:

אני בעל סוזוקי סוויפט 2007 GLX.

בחודש האחרון, לאחר הנעה של הרכב לאחר שהיה זמן רב במנוחה, אני מרגיש רעד ברכב כאשר אני עומד ברמזור על הילוך D או R.

מדובר ברעידות שמפרידות ביניהן כמה שניות עד דקה, כאשר התדירות והעוצמה שלהן מתגברות בעת הפעלת המזגן. על N אין רעידות כלל, ובהתאם לשרשור קודם שהיה פה ראיתי שמישהו כבר ציין כאן שהייתה לו בעייה דומה וכאשר הוא עמד בD עם אנדברקס במקום עם הדוושה אז הרעידות נחלשו עד פסקו, שזה המצב גם אצלי פחות או יותר. לא מצאתי פתרונות באותו שרשור ולכן אני פונה לעזרתכם.

הרכב הו בסביבות 82K ק"מ, עבר טיפול 75 לפני 3 חודשים, עבר החלפת רפידות בלם קדמי לפני כחודשיים. ההרגשה שלי היא שמקור הבעייה מגיעה ממערכת הA/C.

אני מעוניין להכניס את הרכב למוסך אבל האמון שלי ברוב בעלי המוסכים לא גבוה(אני מטפל במוסך יבואן ועדיין יוצא תמיד עם רושם שהשחילו לי עוד כמה מאות על הדרך), וכסטודנט אין לי את הפריוולגיה לשלם על תיקון לא נחוץ. שאלתי אליכם :

1. הכוונה למהות התקלה ומה צריך לעשות כדי לתקן.

2. מוסך מומלץ ואמין!

תודה על הסבלנות...

פורסם

צריך לעשות הבחנה בין שני מיקרים:

1- האם בזמן הרעידות הטורים נופלים למטה? כי אם כן יכול להיות בעייה של מצערת מלוכלכת וכדו'.

2- האם קיימות רעידות ללא בעייה בטורים ? כי אם כך הדבר זה מצביע על תושבות מנוע/גיר שכניראה בסוף חייהם.

פורסם

הרעידות מופיעות בלי בעיית טורים.

במידה והבעייה היא אכן תושבת מנוע/גיר... יש לך הערכה לגביי סדר גודל של עלות טיפול?

×
×
  • תוכן חדש...