Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמני מנוע של MOTUL, מאיפה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

איפה אפשר להשיג באזור צפון שמן מנוע של MOTUL , או מי היבואן / ספק שלהם ?

ואם להיות יותר מדוייק -10W40 6100 synergie SAE

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בישראל, שמני מוטול מיובאים בעיקר בעבור אופנועים. השמן מיובא על ידי חברת ארנב אנרגיה שהיא חברת בת של מטרו יבאונית אופנועים. למען האמת, מעולם לא נתקלתי בישראל בשמן מוטול למכוניות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

ארנב אנרגיה יושבים באיזור תעשיה בכפר סבא והשמנים שלהם מומלצים לאימפרזות גודשות(גם שמן מנוע וגם שמן גיר)

אבל המחירים שלהם יקרים מאוד ובצורה לא פרופרצייונלית למחירים בחול

יש מחירים באתר אינטרנט שלהם אתה מוזמן להכנס אליו יש גם מענה טלפוני אדיב אבל :

בסופו של דבר הסקובי שלי שותה שמן של וולוליין מנוע וגיר וכי מגיע לכל אחד להתפרנס וזכותו לבקש איזה מחיר שהוא רוצה

וזכותי לקנות את המוצר שמתאים לי ובמקרה זה מדובר היה על הפרש אדיר במחיר בלי להתפשר על איכות ותקן

בברכה ניר

הסבר :סקובי = אימפרזה טורבו

פורסם
למען האמת, מעולם לא נתקלתי בישראל בשמן מוטול למכוניות.

קיים גם קיים.

צנטרל ביצחק שדה מחזיק נוזלים של מוטול, גם שמנים לרכב. בכדי לברר מלאי של דברים אקזוטיים יש צורך בבירור מול ארנב אנרגיה שהוא היבואן של מוטול. ביקרתי בשעתו בבית "מטרו" בתל אביב (מאחורי יצחק שדה באחד הרחובות הקטנים) ושם יש להם סוג של מחסן לוגיסטי של ארנב. שווה להרים טלפון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
קיים גם קיים.

צנטרל ביצחק שדה מחזיק נוזלים של מוטול, גם שמנים לרכב. בכדי לברר מלאי של דברים אקזוטיים יש צורך בבירור מול ארנב אנרגיה שהוא היבואן של מוטול. ביקרתי בשעתו בבית "מטרו" בתל אביב (מאחורי יצחק שדה באחד הרחובות הקטנים) ושם יש להם סוג של מחסן לוגיסטי של ארנב. שווה להרים טלפון.

איתמר.

אתה יודע מה מעניין אותי? מוטול מספקים גם נוזלים, כימקלים ושמנים גם לאופנועים. מנסיוני בחיים האלה על כדור הארץ, כל מה שקשור לאופנועים הוא יקר. מעניין אותי לדעת מהם ההפרשים בין נוזל קירור של מוטול שנמכר בתור מוצר לאופנוע לבין אותו נוזל קירור שנמכר עבור רכב.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

מוטול 300V הוא כנראה השמן מנוע הטוב בעולם, הרבה בעלי ספורטיביות משתמשות במוטול,

אני השתמשתי עד שהמחיר הכריע אותי.

מקובל במיוחד במירוצי מכוניות, אבל צריך ידע בכימיה כדי להבין למה הם טובים,

בגדול מדובר בסוג מסוים של שרשרת מולקולות ארוכה ויציבה

הנקראת דאבל-אסטר, האחראית על התכונות המצוינות של השמן.

פורסם

המחיר בחול ל 300V זול משמעותית מבארץ, מחירי השמנים בארץ חסרי פרופורציות לגמרי .

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני משתמש קבוע במוטול 5W40 X-CESS סינטטי מלא בלאון.

קניתי בעבר ישירות מארנב אנרגיה אבל אפשר אולי למצוא קצת יותר זול אצל המשווקים כמו מוטוריקה.

כל שנה הם מעלים את המחירים וכיום המחיר קרוב ל400 ש"ח ל5 ליטר:evil: .

פורסם
המחיר בחול ל 300V זול משמעותית מבארץ, מחירי השמנים בארץ חסרי פרופורציות לגמרי .

שאתה אומר חו"ל, למה אתה מתכוון? להודו, אירן, כווית, ארה"ב, אירופה? ברגע שתגיד לי אני גם אומר לך מדוע זה כך.

פורסם

ההשואה שעשיתי הייתה למחירים באנגליה גם שם משלמים מיסים שכירות ארנונה ןכדומה

בדקתי מחירים שם למוצרים ואת המחיר פה הפער בין מוטול לשאר המותגים לא הגיוני

אני לא תמים ומבין את המשמעות למכור בארץ אבל אם ולולין יכול למכור באותם מחירים כמו באנגליה וגם קסטרול לא בהפרשים גדולים למה מוטול מתמחר במחיר אסטרונומי את המוצר שלו גם יחסית למחיר באנגליה וגם יחסית למתחרים שלו בארץ

(ואני לא מתכון לאמריקן איגל) לכן אני בהיותי הלקוח מעדיף להשאיר את המוצר על המדף בארנב ולהשתמש בשמנים שמתומחרים בצורה הגונה מבלי להתפשר על האיכות ועל התקנים המתאימים

ניר

פורסם

שכחתי לציין שאני גם מחרים את יבואן מוטול, אחרי שראיתי פעם את איש המכירות במחסן הראשי בועט בגור לברדור מסכן שנכנס שם לרגע.

פורסם
שכחתי לציין שאני גם מחרים את יבואן מוטול, אחרי שראיתי פעם את איש המכירות במחסן הראשי בועט בגור לברדור מסכן שנכנס שם לרגע.

הייתי עורף לו את הראש באותו הרגע.:lol:

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
ההשואה שעשיתי הייתה למחירים באנגליה גם שם משלמים מיסים שכירות ארנונה ןכדומה

בדקתי מחירים שם למוצרים ואת המחיר פה הפער בין מוטול לשאר המותגים לא הגיוני

אני לא תמים ומבין את המשמעות למכור בארץ אבל אם ולולין יכול למכור באותם מחירים כמו באנגליה וגם קסטרול לא בהפרשים גדולים למה מוטול מתמחר במחיר אסטרונומי את המוצר שלו גם יחסית למחיר באנגליה וגם יחסית למתחרים שלו בארץ

(ואני לא מתכון לאמריקן איגל) לכן אני בהיותי הלקוח מעדיף להשאיר את המוצר על המדף בארנב ולהשתמש בשמנים שמתומחרים בצורה הגונה מבלי להתפשר על האיכות ועל התקנים המתאימים

ניר

ישנן חברות שמנים כאלה ואחרות שיש להם מחסנים לוגיסטיים בכמה מדינות. למשל למוטול יש מחסן כזה בארה"ב. ראיתי בכל מני מקומות שרשום "MADE IN THE USA" בקשר למוטול. אני לא מאמין שיש להם מפעל שם שאשכרה מייצר שמן מנפט. כנראה שיש להם שם מחסן לוגיסטי, מפעל שמקבל כמויות שמן אדירות בצוברים או חביות ומחלק אותם למיכלים של 4,5 ליטר או גודל אחר. דבר שני, יותר קל לשנע שמן מאירופה למדינות האיחוד האירופאי מאשר לישראל. לשלוח משאית לאנגליה מאירופה זה קלי קלות. לשלוח אוניה לישראל מאירופה זה כבר יותר יקר.

עוד דוגמה, צמיגי דנלופ, לדנלופ יש מפעל בארה"ב שמייצרים אותם שם. תתאר לך עד כמה זה מוזיל את עלות הצמיג לעומת ישראל שכאן צריך לקבל את הצמיגים באוניה.

אין לי קשר למוטול ואני לא בא להגן עליהם. אני פשוט מנסה להסביר שישנם פרמטרים שאנשים לא לוקחים בחשבון. אני לא מאמין שיש כזה דבר שנחשב לשמן הכי טוב בעולם.

• תוכן חדש...