Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

4 שנים האלה בבגאג' ולא שלפתי אותה פעם אחת.

את הטלססקופית שלפתי כשהסתערו לעבר הרכב כשאני בתוכו עם רצח בעיינים.

חשבתי שהבהרתי שאני לא בעד גישת ה"גבר גבר" בדיוק מהסיבות שציינת, זה סה"כ שם להגנה עצמית.

כי לך תדע אם אותו בחור היה עושה אחורה פנה אם הייתי יוצא מהרכב בלי האלה.

אני נגד שימוש בכוח ומוכן אפילו שירמסו את כבודי ולסבול עלבון פה ושם לפני שאתדרדר למגע פיזי, אין לי מה להוכיח.

אבל אני לא נגד שימוש בכוח כשצריך ואין ברירה.

עוד דוגמה שעלתה לי לראש, לפני זמן מה היה לי וויכוח עם נהג שטען שחתכתי אותו, הוא צדק, חתכתי כי הוא נסע בלילה בלי אורות במקום חשוך ולא ראיתי אותו.

מפה לשם הגענו לרמזור והוא התחיל לקלל, הסברתי לו באדישות הרגילה שלי (שהוציאה אותו מדעתו) שלא רואים אותו בגלל האורות הכבויים, הוא היה באטרף ולא שמע.

הבחור יצא מהרכב והתגלה כענק קרח, נושק ל2 מטר ומשהו כמו 140 קילו, ללא היסוס יצאתי מהרכב גם ונפגשנו באמצע הכביש עם קהל קטן שהתאסף במקום.

הפעם האלה נשארה באוטו וזה כי שפת הגוף שלו שדרה שהוא לא מתכוון באמת לעשות משהו, סתם עצבים.

הבהרתי לו את עמדתי בשנית והפעם הוא הקשיב, נפרדנו כידידים.

צריך לדעת מי עומד מולך ומה הכלים שתשתמש בהם בכל מצב נתון.

נ.ב

יש לי גם אקדח, אז על פי התאוריה שלך יתפתח קרב יריות.:lol:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זו לא תיאוריה. אם אתה נושא נשק, ייתכן שתשתמש בו אם האירוע יתדרדר ותחוש שאתה בסכנת חיים.

משך שנים נשאתי נשק מוצנע להגנה עצמית כמעט בכל מקום.

הפסקתי לשאת אותו באופן קבוע לאחר ששלפתי אותו בנסיבות שבדיעבד לא חייבו זאת.

אמנם לא כוונתי את את נשק כלפי אדם ולא איימתי לירות בו אבל האירוע הספיק כדי להבהיר לי שגבולות שיקול הדעת הם מאוד צרים והאינסטיקטים הקדמוניים של fight or flight מאוד חזקים.

כיום אני שוקל היטב בכל יציאה אם הנסיבות מחייבות נשיאת נשק.

פורסם
ההתנהגות הבריונית הזאת ראויה לגינוי בכל תוקף!!

הילדים ברכב אינם קשורים כלל לסיפור הזה.. לכן לכנותם בהמות אינו ראוי פה

אתה צודק ואני מתנצל, בסך הכל הילדות שלו לא אמרו מילה. אפילו אמרתי שישים לב לאופן שהוא מדבר לפני הילדות שלו. התגובה שלו הייתה "אתה רוצה שאני אעלה אותם למעלה וארד למטה אחרי זה"?

אשתו לעומת זאת הייתה בהמה כמותו ובמקום שתרגיע את העיניינים רק הוסיפה שמן למדורה. זה יהיה טעות מצידי לחשוב שהבנות שלו יצאו בדיוק כמותו אבל בדרך כלל התפוח לא נופל רחוק מן העץ. כולי תקווה שהם יצאו יותר מוצלחים מההורים שלהם.

הבעיה בלהסתובב עם הנבוט/ גז/ שוקר היא שהחוק מגן על אלה שצריכים לחטוף אותו במקום להיות זה שמחטיף להם אותו.

בסוף אתה מוצא את עצמך מואשם בתקיפה על חנייה. התקשורת הופכת אותך לערס האלים.

קראתי איפהשהו שלפי החוק בארץ, אם גנב נפצע בתוך השטח שלך (לא משנה מי גרם לפציעה), הוא יכול לתבוע אותך על זה ואתה תשלם לו.

עם חוקים כאלה אין עם מי לדבר.

ואם הם ילמדו מההתנהגות של האבא שלהם הם יגדלו להיות בהמות לתפארת מדינת ישראל והעם היהודי.

זה חוקי ביותר להסתובב עם גז פלפל. בקשר לפורץ שתבע את בעל הבית אתה צודק, הנה דוגמה לכך.

http://www.criminal.what2do.co.il/P33771/

והנה אותו מקרה בכתבה אחרת.

http://www.themarker.com/law/1.549870

מזכיר לי את המקרה של גבר שפרץ לדירה וניסה או שביצע מעשים מגונים בילדה והאבא שהיה מומחה באומנות הלחימה פירק אותו לגורמים. אני מקווה שזה לא יתפתח להגשת כתב אישום או משהו נגד האבא. מה שכן, אם הפורץ יהפך לנכה בטוח שתהיה כאן תביעה אם לא תביעה נגד זה שפירק לו את הצורה אז הפורץ יתבע את הביטוח הלאומי.

http://news.walla.co.il/?w=/10/2627844

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואם תגרום לתוקף נזק בגלל גז פלפל? נניח והוא אלרגי לזה וגרמת לו לנזק בלתי הפיך לראייה? (אין לי מושג אם זה באמת אפשרי)

אתה יכול לאכול אותה כמו בשאר המקרים שהבאת. תצטרך לשלם לו פיצויים שבזכותם הוא לא יצטרך לחזור לגנוב.

לדעתי החוקים האלה הם בושה גדולה מאד למדינה. זה פשוט קריאה לגנב: "זכותך לנסות לגנוב, החוק מגן עליך".

אין חוסר אונים גדול מזה כשאין לך זכות להגן על עצמך ועל רכושך.

מותר לך רק לנסות להבריח את הפורץ. אם הוא תוקף אותך והשתלטת עליו ואתה מחזיק אותו עד שתגיע משטרה הוא יכול להתלונן שהחזקת בו בשטח שלך בניגוד לרצונו...

*סליחה על הסטייה מהנושא המקורי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סליחה, אני לא מבין על מה המהומה. אם מישהו יחנה בחניה שלנו בטאבו, אני לא אשים פתק ולא כלום. פשוט חוסם אותו עם הרכב ומזמין משטרה. הסגת גבול היא עבירה פלילית, ואם הוא יתחיל להיות ברבארי השוטרים ימצאו מאיפה עוד לתקוע אותו. לא צריך בכלל להתעסק/להתווכח/לבזבז על זה את הזמן.

.Your average Notepad

פורסם
חניה שמקום חניה שאינו שלך, באירוע סיור תגובה (זה שאתה מתקשר ובאה ניידת) מוגדר בחניה באיסור.

אם אתה מעוניין להגיש תלונה על הסגת גבול, עליך להביא אישור חתום על ידי הגורמים הרלוונטיים על כך שהחניה אכן רשומה על שמך בטאבו, לגשת לתחנת המשטרה הקרובה לביתך ולהגיש תלונה על הסגת גבול.

גם אם תגיד לשוטר שהחניה רשומה על שמך - הוא יפנה אותך להגשת תלונה בתחנה.

הכל נכון, אבל בכל הפעמים שנתקלתי במצב כזה:

א. במשטרה ניסו לאתר את בעל הרכב ע"מ לומר לו שיזיז את הרכב (במקרה זה היה רכב ליסינג וכמובן שלא הצליחו לאתר את הנהג ב 12:00 בלילה. פשוט חסמתי אותו וכשהוא איתר אותי הוא קיבל צרחות אבל גם התנצל. ברגע שהם לא הצליחו לאתרו, השאירו לי את האופציה להגיש נגדו תלונה בתחנה)

ב. במקרה אחר בו קטנוע (פרטי) חנה לי בחניה, במשטרה לא הצליחו לאתר אותו טלפונית (סלולארי) אבל מסרו לי מייד את כתובתו ושמו של בעל הקטנוע.

ג. שאלו אותי בטלפון אם מדובר בחניה שהיא פרטית שלי בטאבו או לא. מסתבר שהיום אתה לא ממש יכול להילחם מלחמות של אחרים, ואם מדובר בחניה שאתה נוהג לחנות בה ומגיע מישהו אחר וחנה בה, אתה דיי בבעיה (אתה לא בעל החלקה ואתה לא יכול לממש זכויות עליה, אפילו שהשתמשת בה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם אין לך זכות קניין ממשית - החניה פנויה לכל דכפין. כך גם אצלנו בבניין. יש לי את החניות שלי שבאו עם הדירה ויש חניות שאמורות להיות שלי, אבל הקבלן עוד לא משווק אותן. למרות שלי יש זכות סירוב ראשונה וחניות אלה משוריינות לי כולל התחייבות חוזית - אין לי כרגע זכות להגיד לאף אחד לא לחנות שם כי אין לי זכות קניין ממשית.

פורסם
זה שהחנייה לא רשומה על שמי בטאבו לא אומר שמותר לאדם זר לבוא ולחנות במתחם של בלוק שאין לו שום קשר אליו. כמו שאמרתי, ניחא, לבוא ולבקר מישהו בבלוק זה עוד מתקבל על הדעת. אבל לבוא לבקר מישהו שגר בבלוק אחד ולחנות במתחם חנייה מוכר של בלוק אחר זוהי חוצפה ממדרגה ראשונה גם אם לא נעשתה כאן עבירה על החוק.

יש לי רעיון, אם אתה לא יכול להתלונן שחונים לך בחניה כי היא לא רשומה על שמך בטאבו אולי אתה כן יכול להתלונן בצורה אחרת, הכוונה להתלונן בשם הוועד של בניין (ולדבר איתם קודם בשביל לקבל את אישורם כמובן), הרי החניה של המתחם שייכת לבניין שלך בטאבו.

יכול להיות שאפילו המשטרה תתייחס לזה יותר בחומרה.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
זו לא תיאוריה. אם אתה נושא נשק, ייתכן שתשתמש בו אם האירוע יתדרדר ותחוש שאתה בסכנת חיים.

משך שנים נשאתי נשק מוצנע להגנה עצמית כמעט בכל מקום.

הפסקתי לשאת אותו באופן קבוע לאחר ששלפתי אותו בנסיבות שבדיעבד לא חייבו זאת.

אמנם לא כוונתי את את נשק כלפי אדם ולא איימתי לירות בו אבל האירוע הספיק כדי להבהיר לי שגבולות שיקול הדעת הם מאוד צרים והאינסטיקטים הקדמוניים של fight or flight מאוד חזקים.

כיום אני שוקל היטב בכל יציאה אם הנסיבות מחייבות נשיאת נשק.

אם לרגע נתיחס לנושא ברצינות.

א. קרב יריות זה לא יהיה, אני מדריך ירי מבית היוצר של ווינגיט עם אלפי תרמילים ריקים מאחורי שהשאירו כדורים שירו לשלל סוגי מטרות.

אומנם איני עוסק בתחום ההדרכה באופן פעיל אך עדיין השליטה שלי בנשק טובה יותר מרוב מחזיקי האקדח.

ב. אינקסטינקט או לא, אין שום מצב שאני שולף את הנשק אלה אם כן פותחים עלי באש.

ג. הרוב המוחלט של מחזיקי האקדחים בארץ הם אנשים שמודעים לכוחו של הנשק ולא ישלפו אותו כי חתכו אותם בכביש.

התסריט שתואר כאן כשמישהו "חוזר לאוטו ומוציא אקדח" מתאים יותר לארה"ב וסרטים ביס 4, למזלנו בארץ הנושא בפיקוח ומתנהל באופן תקני למדי.

פורסם

עכשיו אני בטוח שאתה איזה מחסל. בטח אתה תמיד לובש חליפה גם, ללא קשר למזג האוויר.

לעניין השרשור, סרברל אתה צודק, אבל שוב, מבחינה משפטית האם יש משהו שאתה יכול לעשות? לפנות לוועד הבית ולשאר הדיירים? ניסית זאת?

כי לחנך את החמור הזה אתה לא תצליח. הוא בבון, ויישאר כזה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם החניה לא שלו בטאבו אני לא חושב שיש מה לעשות מבחינה משפטית.

פורסם
תשמע לישראלי המצוי אתה סה"כ אשכנזי משקקפופר מ*דיין שהוציא אתת הראש שלו מהחלון בעיתוי לא נכון, הוא שם עליך *ין מחנה את האוטו ואם תגע באוטו הוא כבר יודע למי לבוא.

זה בד"כ החבר'ה עם המאזדה שלוש קסנון, דאבל סאב בזוקה ואלת בייסבול בבגז', וגולף נראה אותך סוגר עם אותו בנאדם חשבון, כנראה שהוא יכניס לך את הכדור גולף חזרה ממקום לא קונוונציונלי.

יניב זאת תוצאה של *ין על החוק נטו, מה כבר יקרה? יקבל עבודות שירות? פחחחח שם עליך אלף זרגים יש לו עו"ד תותח מוציא אותו מהכל. אם רצח אותך , הוא גבר, ישים כיפה שחורה וישתחרר עוד איזה כמה שנים בניכוי על התנהגות טובה.

1. אם נראה לך שאתה משוגע- תמיד יש מישהו מטורף יותר ממך. אותו בחור (הבבון) יכול היה בקלות למצוא את עצמו חווה על בשרו את כל הדימויים שנתת כאן. הוא לא חסין ולרוב אנשים כאלה גם לא חזקים- זאת הסיבה להחזקת נשק חם/קר.

מר קורטקס, אני חושב שברגע שהוא פתח ג'ורה ובא באיומים סטירה מפתיעה ומצלצלת או וו לסנטר הייתה מראה לו שאתה לא הביץ' מהתא ושולח אותו חזרה לאמא.

מצד שני אם אתה לא איש אלים (גם אני לא, עד ש..), הפתרון הנכון ביותר במידה ואכן החנייה שייכת לך:

סליחה, אני לא מבין על מה המהומה. אם מישהו יחנה בחניה שלנו בטאבו, אני לא אשים פתק ולא כלום. פשוט חוסם אותו עם הרכב ומזמין משטרה. הסגת גבול היא עבירה פלילית, ואם הוא יתחיל להיות ברבארי השוטרים ימצאו מאיפה עוד לתקוע אותו. לא צריך בכלל להתעסק/להתווכח/לבזבז על זה את הזמן.

ובמידה והיא לא שלך, אל תכניס את האף שלך למקומות לא שלך.

פורסם

גם בתור מי שהתעסק עם קצת אומנויות לחימה מדריך בכיר אמר לי, גם אם יש לך אקדח וזה מוכח מדעית ואם אתה מיומן, ואני מיומן עם נשק קצר וארוך הזמן שייקח לו לדקור אותי או לתת לי אלה בראש יהיה קצר יותר מהזמן שלי בשליפת אקדח או ניסיון להגן על עצמי שסביר להניח שיסתיים בשבירת יד או ראש מדמם או אולי דקירה קלה בירך בהנחה שהוא לא פגע בעורק הראשי ואז הסיפור מסתבך.

מה שאומר שלא מתעסקים עם אנשים במיוחד שיש סיכוי שיהיה שימוש באלימות או סבירות לנשק קר, גם אם אתה צ'אק נוריס, ואתה יודע לעשות בריח שישבור לו את היד, ולקחת את הסכין ואח"כ החלטת לשבור לו את המפרקת.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

תשמע מניסיון עם אנשים כאלה צריך להחזיר באותו מטבע.

אני לא בא מנסה לשכנע אותך לעשות וונדליזם אבל זה מה שאני הייתי עושה.

פורסם

ידידי פותח השרשור,

יש לנו חניה פרטית,אני הכי שונא בעולם שחוסמים אותי...

אבל החניה שלך? היא לא פרטית. היא לא שלך. ולכן כל הויכוח שווה לקליפת השום,למה להתווכח על משהו שהוא לא שלך?

עדיף להתווכח על משהו מוצדק,אדם צודק לרוב מקבל אסקטרא אנרגיה.

אם אני חונה בדרך כלל בחניה של "סופרפארם" היא שלי?

מצחיק שדווקא פה בפורום לרוב יש צדקנות יתר על המידה בגבולות החוק,והפעם לא.

לא חניה שלך,ואין שום סיבה שתמנע ממנו לחנות שם.

לגבי הברבריות? זה כבר סוגיה אחרת.

• תוכן חדש...