Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כעקרון אין לך שום דבר נגדו. אם ללכת לפי הגיון "יבש" הוא אמנם עשה מעשה מעצבן, אך לא עשה שום דבר שגוי.

אם החניה היא לא שלך, אלא שלך על פי הסכם בין דיירים, הוא רשאי להחנות שם בדיוק כמוך ובדיוק כמוני.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז כעקרון אין לך שום דבר נגדו. אם ללכת לפי הגיון "יבש" הוא אמנם עשה מעשה מעצבן, אך לא עשה שום דבר שגוי.

אם החניה היא לא שלך, אלא שלך על פי הסכם בין דיירים, הוא רשאי להחנות שם בדיוק כמוך ובדיוק כמוני.

זה שהחנייה לא רשומה על שמי בטאבו לא אומר שמותר לאדם זר לבוא ולחנות במתחם של בלוק שאין לו שום קשר אליו. כמו שאמרתי, ניחא, לבוא ולבקר מישהו בבלוק זה עוד מתקבל על הדעת. אבל לבוא לבקר מישהו שגר בבלוק אחד ולחנות במתחם חנייה מוכר של בלוק אחר זוהי חוצפה ממדרגה ראשונה גם אם לא נעשתה כאן עבירה על החוק.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
תתקשר למשטרה, הסגת גבול הנה עבירה פלילית, שעליה הוא יזומן לחקירה.

החניה הספציפית היא שלך בטאבו ? (אם כן, יש לך סימוכין לזה ? תשריט+נסח טאבו)

איציק

חניה שמקום חניה שאינו שלך, באירוע סיור תגובה (זה שאתה מתקשר ובאה ניידת) מוגדר בחניה באיסור.

אם אתה מעוניין להגיש תלונה על הסגת גבול, עליך להביא אישור חתום על ידי הגורמים הרלוונטיים על כך שהחניה אכן רשומה על שמך בטאבו, לגשת לתחנת המשטרה הקרובה לביתך ולהגיש תלונה על הסגת גבול.

גם אם תגיד לשוטר שהחניה רשומה על שמך - הוא יפנה אותך להגשת תלונה בתחנה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

למעשה, בשקט בשקט התפתחה כאן תת תרבות שלמה.

תת תרבות של אלו שהכל מותר להם ונראה אותך מעיז להגיד להם מילה.

קופים זאת מילה נחמדה. מדובר בחיות אדם בהמות שהגיע הזמן להפסיק את ההתרבות שלהם באיזשהו אופן.

הבעיה הקשה יותר היא שהמשטרה לא מנסה בכלל לטפל בהם.

להיפך, יש מצב שהרבה מהשוטרים נמצאים באותה קבוצה

זה לא מעניין את המשטרה, לא מזיז להם וגם אם תקרא לשוטרים בגלל קבוצה שהולכת מכות רצח בחניה, רוב הסיכויים שגם אם יגיע שוטר אחרי 4 שעות, הוא יגיד שמדובר ב"סכסוך שכנים", יפהק ויסע לדרכו לתפוס איזה עבריין מהירות (וכן אני יודע שלא מדובר באותו דבר.)

נוצר מצב שהבהמות וחיות האדם האלו לא רק שעושים ככל העולה על רוחם, הם גם משמשים דוגמא לדור הצעיר ולחברים שרואים שרק בהמה מסוגל להסתדר בימינו.

מה עושים?

לדעתי צריך להסתובב עם הנבוט. לא ליזום אבל לא לשתוק.

פורסם

למה נבוט כשיש גז פלפל? עם נבוט אתה יכול לגרום נזק בלתי הפיך. עם פלפל הבנאדם סובל כמה שעות טובות... :wink:

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבעיה בלהסתובב עם הנבוט/ גז/ שוקר היא שהחוק מגן על אלה שצריכים לחטוף אותו במקום להיות זה שמחטיף להם אותו.

בסוף אתה מוצא את עצמך מואשם בתקיפה על חנייה. התקשורת הופכת אותך לערס האלים.

קראתי איפהשהו שלפי החוק בארץ, אם גנב נפצע בתוך השטח שלך (לא משנה מי גרם לפציעה), הוא יכול לתבוע אותך על זה ואתה תשלם לו.

עם חוקים כאלה אין עם מי לדבר.

ההתנהגות הבריונית הזאת ראויה לגינוי בכל תוקף!!

הילדים ברכב אינם קשורים כלל לסיפור הזה.. לכן לכנותם בהמות אינו ראוי פה

ואם הם ילמדו מההתנהגות של האבא שלהם הם יגדלו להיות בהמות לתפארת מדינת ישראל והעם היהודי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קטע ענק, היום בכניסה לחניון עומד מלפניי ב.מ.וו X5, הנהג פותח את הבגאז לשומר שיבדוק לפני הכניסה לחניון ופתאום השומר שולף משם נבוט בייסבול ענק והנהג אומר לו תחזיר תחזיר את זה פנימה :D

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
נניח וכן, מה אפשר לעשות במקרה שכזה?

ומה אם החניה לא רשומה בטאבו אלא רק אצל הקבלן, או במרשם?

אם החניה רשומה עליו בטאבו, הוא מזמין משטרה והם דואגים לאתר אותו ולהזיז אותו. מניסיון, אם החניה שלו בטאבו, לרוב זה נגמר בטלפון מהמשטרה ואז השפן רץ להזיז את האוטו מהחניה. במידה והוא לא מאותר (רכב ליסינג למשל) אתה רשאי להגיש תלונה במשטרה והנ"ל מגיעה לחברת הליסינג ועוברת הסבה לנהג.

אם החניה לא על שמו בטאבו אלא רשומה בחניה משותפת וכד', זה כבר סיפור אחר - ולהערכתי הבלתי מקוצעית בעניין - הוא לבדו לא יכול לעשות שום דבר.

ההסכם שבעל פה בינו לבין הדיירים הוא לא חקוק בסלע. אם רוצים "לחוקק" אותו - קיימת פרוצדורה בה עושים אסיפת דיירים, מבצעים פרוטוקול, מחתימים ומכניסים את כל הסיפור לתוך תקנון וועד הבית שנמצא במרשם האוכלוסין (טאבו). בתקנון ניתן להיכנס כל מיני סעיפים שיהיו תקפים לכל הדיירים ובהסכמתם - גם אם אינם רשומים בחוק. לציין כי המשטרה לא תוכל לאכוף אותם כי זו הסכמה כתובה בין הדיירים, אבל זה צעד אחד קדימה ממה שיש לכם היום (ומחר זה יכול להיות שכן שלך).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

במצב שלך, ניראה לי שהפיתרון הוא לתחום את החנייה ע"י צבע ולהתקין מחסום (בהתאם לצורת החנייה). אם מדובר על חנייה בין עמודים, תוכל להתקין שרשרת עם מנעול ביניהם ולסגור את הפינה.

עם זאת, הפיתרון כניראה אינו חוקי מכיוון שהחנייה לא רשומה על שמך בטאבו אלא שלך רק בהסכמה הדדית בין השכנים.

לגבי הבהמה החצופה - העולם הוא עגול ומחר-מחרתיים סביר שהוא יפול על הנבוט של הבחור מה x5 שהוכר כמה

תגובות קודם 8)

פורסם
קטע ענק, היום בכניסה לחניון עומד מלפניי ב.מ.וו X5, הנהג פותח את הבגאז לשומר שיבדוק לפני הכניסה לחניון ופתאום השומר שולף משם נבוט בייסבול ענק והנהג אומר לו תחזיר תחזיר את זה פנימה :D

וזה חריג?

גם לי יש אלת בייסבול בתא המטען ואלה טלסקופית בתא הכפפות, את אישתי ציידתי בגז מדמיע ואני מאמין שבמצב של היום לא כדי להשאיר דברים בידי הגורל.

יציאה מהרכב ושליפה של הטלסקופית (ללא שימוש בה) פתרה לי בעיה שכנראה הייתה נגמרת עם נזק לאוטו אם הייתי נוקט בגישה הפייסנית.

ואני לא קונה את הקטע הזה של "זה רק פח" (לפחות עד שידקרו אותי או משהו) זה הפח שלי ולאף אחד אין זכות לפגוע בו.

למרות זאת אני באמת מאמין ומקיים את גישת הפיוס כשאני רואה שיש עם מי לדבר, אני לא אוהב קונפליקטים .

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני אגיב בתור אחד שלא ויתר. בדרך כלל כוח עוזר. אבל פעם קיבלתי מברג לגב בקטטה על זכות קדימה מול פאפואס שנסע נגד התנועה וגם רצה שאני אסע רוורס, ופעם אחת תפסתי מישהו פורץ לאופנוע וקבלתי סכין לצלע. אם הסכין הייתה נכנסת סנטימטר יותר נמוך לא הייתי כותב שורות אלה.

פשוט הייתי הולך מכות. בלי דיבורים, בלי הצהרת כוונות. מוריד משקפיים ונכנס בכל הכוח. אגרוף לפנים, בעיטה לברך וסדרה משולשת לגוף. זה נורא עוזר ומשכנע.

אבל עם השנים הפסקתי עם זה. במיוחד אחרי שפעם נשרף לי הפיוז ליד הילדים והם נורא נורא נבהלו לראות את אבא שלהם בטירוף שכזה. זאת גם הסיבה שמכרתי את הנשק. כי אני יודע שאני לא יכול לשלוט בעצמי לפעמים.

היום אני מעדיף לוותר מראש וממליץ לכולם. אי אפשר לנצח את כל הרוע שבעולם, אבל אלוהים לא פראייר. הוא רואה הכל.

פורסם
וזה חריג?

גם לי יש אלת בייסבול בתא המטען ואלה טלסקופית בתא הכפפות, את אישתי ציידתי בגז מדמיע ואני מאמין שבמצב של היום לא כדי להשאיר דברים בידי הגורל.

יציאה מהרכב ושליפה של הטלסקופית (ללא שימוש בה) פתרה לי בעיה שכנראה הייתה נגמרת עם נזק לאוטו אם הייתי נוקט בגישה הפייסנית.

ואני לא קונה את הקטע הזה של "זה רק פח" (לפחות עד שידקרו אותי או משהו) זה הפח שלי ולאף אחד אין זכות לפגוע בו.

למרות זאת אני באמת מאמין ומקיים את גישת הפיוס כשאני רואה שיש עם מי לדבר, אני לא אוהב קונפליקטים .

לא מבין את הלוגיקה שלך, נניח שתתקל במישהו עם אותו הגיון כמו שלך ואז אחרי שכמו "גבר גבר" שלפת את האלת בייסבול שלך גם הוא הלך ושלף אחת מהבגאז', אז תתחילו להכות אחד בשני עם אלות בייסבול באמצע הכביש?

ואם מישהו לקח את התיאוריה שלך צעד קדימה ואחרי ששלפת את האלת בייסבול הוא רץ לדלת והוציא אקדח, מה אז? כמו ילד טוב תחזיר את האלה לבגאז' ותתקפל עם הזנב בין הרגליים?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תוכן חדש...