Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ADZ בשבילם כל אחד שמנסה להתעסק איתם הוא אשכנזי חננה מעפן בעל פוטנציאל להיות שק חבטות.

תזהר עם העניין הכלבים, שלא תקבל כלב תקיפה מהצד השני שישסע את הכלב שלך לגזרים, כבר ראיתי חלאות בשכונה שלי שזורקים תרנגולת חיה לפיטבול והם סגורים במתחם והם עם הנרגילה, מוזיקה מזרחית וצוחקים על זה שנוצות עפות באוויר ודם עף לכל עבר.

בד"כ יהיה לכלב קולר עם ניטים, רד נואוז עם גוף חום ולבן זה הכי מבוקש, עם זנב מקוצרר מוכן לקרב

התענוג שמוביל אותך

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מבקש לתקן - פאפואס, לא אורנגאוטן

לא מדוייק. פאפואס זה עדיין בן אדם.

מה היה לעשות - להזמין משטרה על המקום. זה שהאישה והבנות שלו יראו אותו מתחנן לשוטרים שלא יעצרו אותו, ילמד אותו לקח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תזהר עם העניין הכלבים, שלא תקבל כלב תקיפה מהצד השני שישסע את הכלב שלך לגזרים, כבר ראיתי חלאות בשכונה שלי שזורקים תרנגולת חיה לפיטבול והם סגורים במתחם והם עם הנרגילה, מוזיקה מזרחית וצוחקים על זה שנוצות עפות באוויר ודם עף לכל עבר.

בד"כ יהיה לכלב קולר עם ניטים, רד נואוז עם גוף חום ולבן זה הכי מבוקש, עם זנב מקוצרר מוכן לקרב

אני מניח שהתכוונת אליי.

אני התייחסתי לכמה מקרים שונים, בהם נתקלתי בחבורת אנשים/נערים לא סימפטית ללא כלבים, אשר ראו את הכלבה שלי והתחילו להחמיא לה. אם היא הייתה פינצ'ר/פודל/טרייר, הם לא היו פונים אליי בכלל.

לשמחתי, אני לא גר באזור פשע, שבו ניתן לראות כלבים מפחידים עם ניטים על הצוואר וכו"... (אני לא גר ביפו:().

המקסימום שלי במפגש עם ערסים, היא בקשה ללטף את הכלבה.

נ.ב

לפיטבולים אין זנב קצר וגם לא נהוג להוריד להם אותו. מה שאני לא יכול לכתוב, לצערי, על האוזניים (כמה שאני מת על האוזניים של הכלבה שלי...לפעמים יוצא לי לנשנש אותם בכייף :)).

פורסם

החניה הספציפית היא שלך בטאבו ? (אם כן, יש לך סימוכין לזה ? תשריט+נסח טאבו)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
ADZ בשבילם כל אחד שמנסה להתעסק איתם הוא אשכנזי חננה מעפן בעל פוטנציאל להיות שק חבטות.

עמוס,

1. לא סתם לא הבחנתי בין אשכנזים לספרדים.ברור שאנשים טובים הם מכל החלקים בחברה.ההבדל הוא לא עדתי.הוא תלוי במקום והסביבה בו גדל והתחנך האדם.

2. לא אני העליתי את עניין הכלבים וגם בתגובה שלי לא התייחסתי לעניין זה ולכן לא ברור לי למה התכוונת בדברים שכוונת אלי..

black jocker כבר ענה לך.

ד"א,יש לי כלבה ש"ניראת" מסוכנת אבל היא כבר זקנה ואני חייב לחזק את black jocker,קרא לי יותר מפעם אחת שכאשר אנשים אלימים (ערסים..) ראו אותה קרו שני דברים - הם התנהגו יפה והחמיאו לכלבה,לפעמים בצירוף המשפט "מוכר,מוכר?"

עריכה:

הנה עוד שרשור על הברבריות בחברה הישראלית שהתפרסם לא מזמן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=485834

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם
כמעט והייתה תקלת דרוויניזם חברתי ואתה היית משלם את המחיר, בא לך לנשום טוב יותר? כליה חדשה? ניתוח אף שיסדר לך את הפנים? לפתח קשיי נשימה בגלל כמה צלעות שבורות? או שאולי בא לך שבת שטופה אבל במקום בשמש בדם שלך שיזרום במדרגות.

אתה רואה בנאדם כזה סגור את החלון וסתום את הפה, אתה לא יודע מה יכול לקרות לך ועם מי התעסקת. מה אתה מחפש בכוח את העימות?

אל תהיה חכם, תהיה צודק, תזמין משטרה שתתן לו בראש.

סלחו לי שלא קראתי את כל השרשור אבל לי זה נשמע כמו "בוא תדרוך עליי בבקשה אני כלום ושום דבר".

אני לא מוכן לחיות ככה, אתה כן?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שלייקס,

השרשור הזה הוא על למה לעזאזל בישראל של 2013 הנכונות והמוכנות להיות אלים וגס זו תכונה נדרשת ובסיסית ומי שלא מוכן או יכול להיות כזה נחשב חלש וחשוף לפגיעה תמידית.

למה הפכנו לחברה כזו פרימיטיבית ואלימה,חסרת תרבות ומוסר,שהגס והאלים הוא הנורמה והמתורבת הוא היוצא דופן לשלילה?

וד"א - לגבי החתימה שלך,הציטוט שאני מכיר הוא "גבר אמיתי לא צריך חגורת בטיחות,הוא נותן קונטרה עם הידיים.."

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

נתקלתי בזה היום, בנמל ת"א, בפריח'ה עם איזה ערס, בנושא חניה. בהתחלה התעצבנתי, אבל אז אמרתי שאני עם הילדים אז חבל. הרי רק אני מתעצבן. ואגב, כאלה יש בכל מקום. לא רק בישראל. צבע העור אמנם משפיע, אבל לא בלעדי ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ADZ כבר ראיתי חלאות בשכונה שלי שזורקים תרנגולת חיה לפיטבול והם סגורים במתחם והם עם הנרגילה, מוזיקה מזרחית וצוחקים על זה שנוצות עפות באוויר ודם עף לכל עבר.

ומה עשית בקשר לזה ?

פורסם

אני מזדהה ומבין את התסכול של פותח השרשור.

אבל לפני שהאשכול הזה יהפוך לעוד אשכול של כמה רע פה וכמה טוב שם ולניתוח אופי של ערסים.

אפשר להסתכל גם על חצי הכוס המלאה, לקבל פורפורציות.

מדובר במקרה חד פעמי להבנתי ולא כל יום החניה תפוסה.

וגם אצלי יש חניה פרטית ללא מחסום ואף אחד לא תופס אותה.

אז כנראה שבכל זאת הרוב בארץ שפוי ויש כמה ברברים שהורסים לכולם.

ולצערנו תמיד היו, תמיד יהיו, בכל מקום ובכל זמן.

פורסם

E.L מה אני יכול לעשות? אם הייתי מדבר כנראה שלא הייתי יכול לשרת את המדינה במילואים יותר, או שהרכב שלי כנראה היה מושחת בצורה כזאת או אחרת, יש להם חניות ברחוב שהם שלהם, אם תחנה להם בחניה סביר להניח שלכל הצמיגים שלך יהיו פנסים של דקירה בסכין כזאת או אחרת.

רואים לא מתערבים, לא מכניס את האף שלי, לא רוצה להכנס לזה, יש משטרה שהם יעשו את העבודה. העובדה שאני שלם ובריא ואנשים מכבדים אותי וגם הם כל הערסים היא העובדה שהם רואים אותי הרבה פעמים בשנה חוזר הביתה על מדים ונשק, אחרת מזמן כבר היו נטפלים אליי, כי יש להם נטיה להטפל לילדים טובים עם משקפיים. אני שומר על הפרופיל שלי, מצידי שיקימו מעבדת קוק פרסי בשכונה, אני גר בבית שלי, חי את החיים שלי, יודע שהיציאה משם תהיה אחרי בע"ה.

שלייקס אתה מוכן לספוג צלעות שבורות? לסת שבורה, ארובת עין מנופצת? או אולי לקפח את חייך בגלל מאבק חניה? אני אישית לא מוכן מצטער דרווין יעשה את שלו.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני חייב לציין, שאנשים שואלים אותי עדיין מדוע חזרתי לישראל, פעם הייתי עונה להם. היום אני כבר לא בטוח בעצמי. .

כשאני שומע אותך אומר את זה אני מסתכל לצדדים לראות האם הגהנום קפא.

חוויה לא נעימה בכלל, במיוחד כשהיא מגיעה כאפקט לאחר מקרה הפריצה לרכבך לא מזמן.

Gn'f'R

פורסם

איציק

נניח וכן, מה אפשר לעשות במקרה שכזה?

ומה אם החניה לא רשומה בטאבו אלא רק אצל הקבלן, או במרשם?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
לא מדוייק. פאפואס זה עדיין בן אדם.

מה היה לעשות - להזמין משטרה על המקום. זה שהאישה והבנות שלו יראו אותו מתחנן לשוטרים שלא יעצרו אותו, ילמד אותו לקח.

בזמנו התקשרתי למשטרה והמוקדנית אמרה לי שאם הוא לא חוסם אותי ומונע ממני לצאת החוצה אז אין להם מה לעשות.

איציק

שאלה טובה מאוד, החנייה לא רשומה עלי בטאבו, מצד שני יש מן הסכם לא חתום בין הדיירים איפה כל אחד חונה. החנייה היא במתחם של הבלוק. כלומר אם יש 3 מקומות חנייה כל דייר רשאי לחנות באיזה חנייה שבא לו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...