Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A3 1.6 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

אז ככה אני סטודנט,המשכורת החודשית שלי נעה בין 3-3.5 אלף.

אני מעוניין לרכוש את האאודי A-3 1.6 ידני.

יש כמה דברים שעוצרים אותי:

1-האם יש חלקים חלופיים בארץ או שרק מקורי?

2-כל כמה ק"מ צריכים לעשות טיפול?מה המחיר בין טיפול לטיפול (+/-)?

3-בעט תאונה חס וחלילה,יש חלקים בפירוקים?או שקשה למצוא?

תודה רבה לכל העונים וסופש נעים8)

פורסם

לדעתי הרכב הזה יקר מדי עבורך כרגע.

1. יש חלופיים, אבל גם הם לא ממש זולים.

2. כל 15 אלף.

3. יש פירוקיות שמתמחות ברכבי פולקסווגן אודי, אבל בדרך כלל מספר רכבי האודי בפירוקיות אינו גדול.

המלצתי אליך להמתין כמה שנים עד שהכנסתך תגדל.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

ראשית, לא ציינת מהי שנת הייצור שמעניינת אותך וכמה כסף אתה מוכן להקדיש לטובת העניין.

מעבר לכך, גם אם אנחנו מדברים על המודלים הראשונים שהגיעו לארץ, חשוב לזכור שלמעשה מדובר בגולף IV עם סמל אחר. וזה מעניין אותך גם מפני שהגולף נפוצה יותר וגם מפני שהגולף כחדשה נמכרה בזול יותר, מה שאומר שגם אם היום המחירים שלהן דומים, את ההבדל תרגיש מידי שנה, כשתשלם את אגרת הרישוי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש הרבה מחלות לרכב הזה, עלות טיפולים וחלקים דיי יקרים, צריכת דלק גבוה, ובמנוע 1.6 הרכב חלש מאוד.

לפי דעתי אם אתה לא מחפש כוח ב A3 אז אין מה ללכת עליו כי 1.6 זאת עגלה מלווה בתקלות.

פורסם

אני מחפש רכב שישמש אותי ליום יום,שיהיה נוח אמין ואחזקה לא בשמיים.

אתה מדבר מניסיון?

שמועות?

פורסם
לא....8)

אם כך, עליך להוסיף לתחשיב הכולל עוד כ-1,300 ש"ח בשנה.

מבחינה מכאנית אינני חושב שצפויים לך בורות מהותיים: המנוע אומנם חלש מאוד אך נהנה מרמת אמינות טובה, תיבת ההילוכים הבעייתית היא האוטומטית ואילו אתה בוחר בידנית.

בהנחה שלא נפלת על רכב שחוט, אני לא צופה בעיות מהותיות. יחד עם זאת, חשוב לזכור שמדובר ברכב שנכנס לעשור השני של חייו, כך שאתה כן עלול לחוות תקלות במערכות היקפיות, כמו למשל מזגן או חימום. עלות התיקון של תקלות אלו עשויה להגיע אף לארבע ספרות, וזה דבר שבהחלט יש לקחתו בחשבון

לא ציינת מהו הסכום העומד לרשותך, וזהו גורם מכריע בהחלטה האם בכלל להיכנס להרפתקה הזאת. בהנחה שמחיר הרכב הוא קצת יותר מ-20 אש"ח והכנסתך החודשית היא 3.5 אש"ח, אני מציע לך להיכנס לסיפור הזה אך ורק אם לרשותך עומד סכום כפול ממחיר הקניה, שכן עליך לקחת בחשבון גם את עלות הביטוח, הדלק, החלפים המתכלים ואת האפשרות שהרכב יזדקק ליישור קו מסוים בעת הרכישה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הבנתי,אני לא כל כך דואג לכל השאר.

השאלה שלי הייתה אם יש הבדל גדול בין מחירי הטיפולים לעומת רכבים אחרים כמו גולף,ואם יש שוק חלופיים לרכב:-)

פורסם

ונגיד הגולף בשנתונים האלה נחשב כאמין יותר או אמין פחות מהאודי המדוברת ? וכמה תעלה האגרה השנתית לעומת הגולף ?

מדובר על שנתוני 2003 פחות או יותר.

פשוט אמרו לפותח השרשור שהשנתונים הראשונים הם גולף עם סמן אחר פשוט.

אז האם בכל זאת ישנה עדיפות לאודי מאיזושהי סיבה לוגית ?

פורסם

לפי השאלה הרכב לא בשבילך .

אודי שלא מטופלות כראוי ז"א מוסך מורשה או מומחה וחלפים איכותיים תהפוך להיות צרה צרורה.

• תוכן חדש...