Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי אוטו בשבוע שעבר ואני רוצה להעביר את המערכת שלי לאוטו החדש. המערכת כוללת cd מגבר סאב רמקולים אחוריים וקומפוננט. ניתן להעביר מהאוטו הקודם את כבלים. מה העלות המשוערת לסוג כזה של העברה?

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

פורסם

עד כמה שאני יודע יעלה לך משהו כמו 500 שקל...

בדרך כלל התקנה עולה סביבות 300-400 שקל של ציוד כזה ואם הוא צריך לפרק את זה מהאוטו הקודם אז יעלה קצת יותר...(~500)

לגבי הכאבלים אני חושב שלא תהיה שום בעיה להעביר כאבלים מהרכב הישן לחדש אלא אם החדש "ארוך" יותר והכאבלם יהיו קצרים ... (לא ממש נראה לי ככה)

**חשוב (או אולי מיותר) לציין שמחירים משתנים בין המתקינים בגלל מיקום ומקצועיות...

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

500 זה מחיר סבבה לעבודה כזאת ויש מתקינים "חוצפנים" שלוקחים גם הרבה יותר ! לא כל התקנה מצדיקה את הכסף שהיא עולה. יש מתקינים יקרים שמאכזבים ויש זולים שמפתיעים... שים לב אצל מי אתה מתקין

כל כלב בא יומו ! :onfire:

פורסם

אני הייתי אצל מתקין שהוא באמת מקצועי הוא לקח לי 250 ( או 300 שקל )

אולי בגלל שהתקנתי אצלו עוד רבה דברים לפני וגם אחרי...

אבל עדיין אם אתה יכול להגיע לזכרון

הוא יעשה לך את זה בסביבות 350 ואתה תייהיה מרוצה עד הגג !

פורסם

לי יש מישהו שעובד בחנות מערכות לרכב, והוא מתקין גם בעצמו בבית לאנשים לי הוא לקח על סאב ו2 מגברים עם כבלים וכיוונים 250 ש"ח האמת שזו הפעם השניה שאני אצלו לך הוא יקח גג 350 ש"ח ואני דיי בטוח שאם תביא את הכבלים שלך אז 300-250 ש"ח

שמו אודי

קח מס' טלפון: 0505775345

ותגיד לו שדימה שלח אותך ושאתה חבר שלו (דימה עם הרובר:))

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם
לי יש מישהו שעובד בחנות מערכות לרכב, והוא מתקין גם בעצמו בבית לאנשים לי הוא לקח על סאב ו2 מגברים עם כבלים וכיוונים 250 ש"ח האמת שזו הפעם השניה שאני אצלו לך הוא יקח גג 350 ש"ח ואני דיי בטוח שאם תביא את הכבלים שלך אז 300-250 ש"ח

שמו אודי

קח מס' טלפון: 0505775345

ותגיד לו שדימה שלח אותך ושאתה חבר שלו (דימה עם הרובר:))

ואם יקרה משהו לרכב, מי יקח אחריות אודי?

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...