Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מגאן 2 04 עם ריפודי בד .

בגלל שהם דהויים , רציתי לחדש אותם וקניתי את המוצר הבא :

SONAX Interior cleaner

http://www.carsingh.com/car-accessories/sonax-interior-cleaner-41

פעלתי לפי ההוראות רק בלי לשפשך את החומר ( אין כתמים על הריפודים ) ,

וכאמור התזתי את החומר על הריפוד והקטע שישר זה נספג לתוך הבד ולא נותר לי שום דבר לעשות .

עשיתי משהו לא נכון ?

מה עושים ?

פורסם

ביום שישי האחרון השתמשתי בחומר הזה לכל הרכב (גולף 2007).

מצב הריפודים מצויין, במיוחד בהתחשב בכך שמעולם לא נוקו עם חומר אלא רק בשאיבה ואולי פעם אחת עם סמרטוט לח נקודתית.

מכיוון שהיו מספר כתמים שנגרמו מרטיבות (ילד עם בגד ים וכד') החלטתי לעשות פרוייקט.

התזה יחסית נדיבה ואחידה על כל המושב (וגם דיפוני דלתות ומשענת יד) ושפשוף באמצעות מיקרו פייבר.

הריפוד קיבל רעננות וחזר למצבו המקורי. אמנם הוא נראה לי לפני כן מצויין אבל כנראה שבכל זאת צבר "עייפות", שנעלמה עם היישום.

כתם אחד לא נעלם. אי אפשר היה לראות זאת מיד לאחר היישום כשהבד עוד רטוב. הכתם מאוד נחלש אבל עדיין זה לא זה.

איישם שוב בעוד מספר ימים.

הריח של החומר נעים אבל נעלם מיד עם התייבשות החומר.

גמרתי חצי בקבוק ביישום אחד.

משענת היד שהיה נראה כאלו צבע הבד מעט דהה, חזרה ממש למצב חדש.

לפותח השרשור - נראה לי שלא לשפשף זאת טעות כי ההתזה אינה מכסה את הבד באופן אחיד ובכל זאת, למרות שאין כתמים יש הצטברות לכלוך עדין על כל שטח הבד והדרך היחידה להסיר את הלכלוך זה ע"י שפשוף. מניסיוני - היישום גורם לרעננות והדבר הכי חשוב הבד אינו מתעייף בכלל מהחומר. זה חומר יחסית עדין.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

היי, זה חומר מאוד מאוד עדין, בשביל להוריד כתם הייתי צריך להתיז ולשפשף על הכתם לפחות 4 - 5 פעמים עם החומר, גם שפשפתי עם מברשת ובסוף זה ירד, באיזורים שהריפוד היה "נקי" ללא כתמים החומר ממש החיה אותו והחזיר אותו לחדש למרות שהיה נראה לי שהוא בסדר, אבל מסתבר שלא

פורסם

קח סמרטוט מיקרופייבר ותרסס עליו לעיתים קרובות תוך כדי שפשוף הבד,אל תשתולל,כי אם אתה תשפשף יותר מדי,בסוף לא ישאר מה לשפשף..:roll:

• תוכן חדש...