Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבעיה היא שכל מי שנישפט כבר עשה עיסקת טיעון , השאלה היא האם אפשר לבטל את העיסקה ולהישפט מחדש ,וצריך לבסס את הטיעון שלך על בסיס כלשהו וכתבה מהעיתון לא ניראת כמו קייס חזק.(קיבלתי בעזרתו של ה**** הזה 6 נקודות):evil:

כמובן שהאפשרות לפתוח את התיק מחדש תלויה במה שטענת במשפט.

אם הודית בעבירה כלשהיא מרצונך הטוב (לטובת עסקת טיעון, או לטובת סיום מהיר לפרשה), זה יותר מסובך (לא בלתי אפשרי, אבל מסובך).

המוטיבציה שלך לעשות זאת, תלויה בחוש הצדק שלך, וגם בעונש שקיבלת.

זה הליך שגם יעלה כסף, אבל אם אתה עדיין בשלילה פעילה (או אפילו נקודות שזקפו לחובתך עדיין תקפות) זה עשוי להיות אפילו משתלם.

אילו הייתי עו"ד לענייני תעבורה, הייתי מארגן לי קבוצה של 50-60 נהגים עם סיכויים טובים לזיכוי מלא ומייצג אותם חינם (בשביל הפרסום והחשיפה שזה עשוי לקבל זה אפילו יהיה שווה) בבקשה לביטול משפט ופסק/גזר דין ופיצוי על עגמת הנפש.

כשהפרקליטות תקבל את ערימת התיקים הזו לשולחנה, זה אולי ידליק שם איזו נורה קטנה של תקווה.

לא תמיד האזרח שקרן והשוטר הוא "חף מאינטרסים מלבד השמירה על החוק"

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עכשיו קראתי שוב וזה הכה בי - מאוד "מוזר" שהמהירות שנמדדה לאחר ההפחתה היא בדיוק 31 קמ"ש מעל המותר

עברתי על הדו"ח שלי שקיבלתי ממנו לפני 6 שנים ניתפסתי על 86 קמ"ש לאחר הפחתה 81 קמ"ש במקום 50 :shock:

פורסם
עברתי על הדו"ח שלי שקיבלתי ממנו לפני 6 שנים ניתפסתי על 86 קמ"ש לאחר הפחתה 81 קמ"ש במקום 50 :shock:

אני בטוח שמחוץ לעיר במקום 90 היה נרשם לך 131 קמ"ש במדויק.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שאלה משפטית: האם שוטר חייב להציג לי את מד המהירות שבאמצעותו לכד אותי? האם אני יכול לדרוש שיציג לי אותו?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

העניין הוא שאחרי ששומעים על מקרים כאלה, אולי כדאי לא לבקש, שלא יציגו לנו מכשיר עם מהירות גבוהה שלא באמת מדד אותנו :/

!AWDSOME

פורסם

מעניין אם עו"ד יכול לבקש לראות את שאר הדו"חות שניתנו ע"י אותו שוטר באותו יום, כדי לבדוק האם כולם נתפסים על 106 קמ"ש מטווח 170 מטר.

לא מבין איך מפקד המשטרה לא מבין את הנזק התדמיתי שהחארות האלה גורמים לו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם יש חשש שהשוטר פעל כך (כלומר יש לך דו"חות של כמה נהגים בטווח זמן לא סביר עם אותם נתונים, מהירות ומרחק) ניתן לבקש מבית המשפט צו הבאת מסמכים שיכריח את משטרת התנועה לחשוף את כל הדו"חות שנתן השוטר באותו יום / שבוע / חודש / תקופת שירותו.

אם בית המשפט לא "לחוץ בזמן" לסיים את המשפט, ועוה"ד של ההגנה יעלה ספק סביר שהשוטר בעייתי, רוב הסיכויים שצו כזה יתקבל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אכן הוא חייב להראות לך את המהירות בה נתפסת על גבי מכשיר האכיפה.

תודה.

נראה לי שתמיד רצוי לבקש, ואפשר לשלוף מצלמה אם יתחיל להתחמק. כמובן שזה במקרה ונתקלים בשוטר נוכל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בארצינו ולו בצורה חלקית המשטרה היא סוג של פשע מאורגן.

יש לך איזה שהוא סימוכין? על סמך מה אתה קובע את השטות הזו?

לפי ההגיון הזה, אם בבית חולים מסוים מוצאים אחות שמתעללת בחולים, חלק מהאחיות הם פשע מאורגן. כנ"ל לגבי גננות שמתעללות בילדים, פקח חניה עירוני שמתלבש על מישהו מסוים, וכך הלאה.

ארגון שפועל לא טוב, צריך לשפר. אם זורקים את התינוק יחד עם האמבטיה לא נשאר כלום.

כדאי שתחכים קצת ותקרא ראיון עם ראש מח"ש לשעבר שמספר בגילוי לב על בעיות במשטרה.

http://www.haaretz.co.il/1.1236796

"

"סביב אירועי ההתנתקות היה קצין בשם ערן נעים, שאגב שיחק מצוין בסרט 'עג'מי', שדחף למפגין את האצבעות לאף, פשוט קרע לו את האף. הגשנו נגדו כתב אישום ולמשפט הגיע קצין בדרגת ניצב-משנה כעד מומחה מטעם ההגנה וטען שזה היה שימוש בכוח סביר. מולו העמדנו קצין באותה דרגה שנתן חוות דעת הפוכה. אתן לך דוגמה נוספת: ניהלנו השנה חקירה נגד שוטרים במרחב ירקון שהתעללו בפלסטיני שנחשד בגניבת אופנוע; שפכו לו מאפרה על הראש, שיפשפו לו את הראש עם מברשת שירותים, השתינו עליו. התעללות, התעללות. כתופעה חברתית, משטרתית, מוסרית, אנחנו כאן בתחתית המדרגה, אוקיי? איפה הבעיה היותר קשה? היא עולה כשאנחנו באים לחקור את האירוע הזה, ולא תמיד יכולים להגיע בנקודת הזמן האידיאלית ובאמת לפצח את העניין. במקרה הזה, היו שני צוותים חשודים - צוות של בילוש וצוות של היס"מ. עכשיו אין מחלוקת שהגרסה של המתלונן היא אמיתית והשאלה היא רק מי עשה את זה - ויש לפחות שמונה שוטרים באירוע הזה, כשכל קבוצת שוטרים זורקת מעליה את האחריות אל הקבוצה השנייה. זה מזעזע. לבסוף העמדנו לדין בפרשה הזאת רק שוטר אחד שהתגבשה תשתית ראייתית ברורה נגדו".

גם השוטרים האלה קיבלו גיבוי ממפקדיהם?

"כשהגשנו בקשה לעצור חלק מהשוטרים, כל תחנת ירקון היתה שם, כולל מפקד המרחב. הם הגיעו לתת לעצורים גיבוי אמוציונלי. הם קיבלו רוח גבית שאין כדוגמתה. זה חמור"

יהודה

פורסם

אתה יודע מה אומרים, fool me once, shame on you; fool me twice shame on me.

אם יש לך תפוח רקוב אחד, אתה זורק אותו. אם יש לך שניים, אתה זורק שניים. אם יש לך עשרים, כדאי שתבדוק שאין בעיות במטע עצמו.

מילא אם זה היה הסיפור היחידי שהיינו שומעים, או אם מקרים כאלו היו נדירים - אבל הם לא.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
יש לך איזה שהוא סימוכין? על סמך מה אתה קובע את השטות הזו?

לפי ההגיון הזה, אם בבית חולים מסוים מוצאים אחות שמתעללת בחולים, חלק מהאחיות הם פשע מאורגן. כנ"ל לגבי גננות שמתעללות בילדים, פקח חניה עירוני שמתלבש על מישהו מסוים, וכך הלאה.

כדאי שתחכים קצת ותקרא ראיון עם ראש מח"ש לשעבר שמספר בגילוי לב על בעיות במשטרה.

http://www.haaretz.co.il/1.1236796

יהודה

חסוך נא מאיתנו את דברי ההבל שלך.

----------

לצערנו הרב, פרטים רבים מדי במשטרת ישראל מרגישים שבחסות המדים מותר להם דברים אסורים. אנו עדים לריבוי יתר של מקרים בהם התנהלות המשטרה ומח"ש היא שערורייתית ופושעת (מלשון פשע, כלומר פלילי) בלשון המעטה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

הטקסט שהבאת מוכיח בדיוק איזה פשע מאורגן יש לנו פה, בחסות כספי המיסים שלנו.

לפטר, לפרק ולהתחיל מחדש.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
אתה יודע מה אומרים, fool me once, shame on you; fool me twice shame on me.

אם יש לך תפוח רקוב אחד, אתה זורק אותו. אם יש לך שניים, אתה זורק שניים. אם יש לך עשרים, כדאי שתבדוק שאין בעיות במטע עצמו.

מילא אם זה היה הסיפור היחידי שהיינו שומעים, או אם מקרים כאלו היו נדירים - אבל הם לא.

בודאי שיש בעיות במטע עצמו, וזו תופעה די כלל עולמית.

http://www.dundee.ac.uk/humanities/staff/profile/anja-johansen?huma-staff

הנה למשל מרצה באוניברסיטה שמתמקדת במשטרה אלימה ותלונות נגדה. כל זאת, לא בישראל אלא בארצות אירופיאיות מרכזיות.

בכל העולם מגיסים למשטרה גם אנשים טובים וגם אנשים לא משהו, כי זה מה שיש. השוטרים האלה חורגים מדי פעם, וצריך להעניש או לפלוט החוצה את הרעים. לדעתי אנו יכולים להיות גאים בגוף כמו מח"ש, שאינו תלוי במשטרה וחוקר אותה, גם אם אולי אינו מצליח לטפל בכל הבעיות. האם לדעתך יש הרבה מדינות שלהם גוף חקירות בלתי תלוי כזה?

חסוך נא מאיתנו את דברי ההבל שלך.

ככה כותב מי שמתחמק מלהגן על השטויות שכתב.

הטקסט שהבאת מוכיח בדיוק איזה פשע מאורגן יש לנו פה, בחסות כספי המיסים שלנו.

לפטר, לפרק ולהתחיל מחדש.

נניח שתפרק ותקים מחדש. את מי תגייס למשטרה החדשה? נכון, את אותם שוטרים ו \או אנשים שמוכנים לקבל שכר מצחיק כדי לעבוד במשטרה. מה הרווחת?

דברי ראש מח"ש לשעבר, מצביעים על בעיות חמורות אבל גם על טיפול בבעיות אלה. הגדולה היא שהדברים נחשפים, בניגוד למדינות בהם מטאטאים מתחת לשטיח.

אין דבר כזה ארגון גדול שפטור משחיתות ופשיעה, אבל יש דבר כזה (ובשפע) ארגונים שלא חושפים את הבעיות.

יהודה

• תוכן חדש...