Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, שלום, יש לי גטס 06 ואני צריך לקנות מצלמת רוורס ומסך .. אשמח להמלצה למצלמה טובה

לא משנה אם זה מebay או מהארץ.

דבר נוסף זה מסובך להתקין את המצלמה בגטס או שעדיף לתת למתקין שיתקין ?

תודה רבה :)

פורסם

תודה רבה על התגובה המהירה, אך הקישור שנתת כבר sold out , בכל מקרה מה ההבדל בין האלחוטי לחוטי? יש הבדלים באיכות?

פורסם
תודה רבה על התגובה המהירה, אך הקישור שנתת כבר sold out , בכל מקרה מה ההבדל בין האלחוטי לחוטי? יש הבדלים באיכות?

אין לי מושג אבל את האלחוטי פסלתי כי הוא בולט מאוד..

Suzuki Splash 2012 ידנית

פורסם
בוקר טוב

איזה מסך אתה רוצה להרכיב בגטס ?

דרור

לא משנה לי, עדיפות ל3.5 עד 5. משהו שאוכל לראות דרכו את מה שקורה מאחורה, כמובן שזה רק כלי עזר אז עדיפות למשהו יחסית לא יקר אך שמספק תמונה מספיק טובה .

פורסם

בגדול אני הייתי ממליץ יותר על מסך מובנה בתוך מראה פנורמית

ברגע שנכנס הילוך רוורס מרכז המראה הפנורמית הופך למסך "7 צבעוני במבט מלא על אחורי הרכב

לא הייתי ממליץ לייבא יחידה כזו מהסיבה שמחירה כולל המצלמה וכולל ההרכבה הוא לא כל כך גבוה

ובהכירי את ציבור המתקינים :) ברגע שבאים עם מוצר ביד אז מחיר ההתקנה עולה (שזה לגיטימי ואני מצדיק את זה במאת האחוזים)

כמו כן נושא האחריות הוא מאוד חשוב ובפערי המחיר הנמוכים אז ממש לא שווה לוותר על האחריות

אשמח לעזור בהמשך

תודה

דרור

פורסם
בגדול אני הייתי ממליץ יותר על מסך מובנה בתוך מראה פנורמית

ברגע שנכנס הילוך רוורס מרכז המראה הפנורמית הופך למסך "7 צבעוני במבט מלא על אחורי הרכב

לא הייתי ממליץ לייבא יחידה כזו מהסיבה שמחירה כולל המצלמה וכולל ההרכבה הוא לא כל כך גבוה

ובהכירי את ציבור המתקינים :) ברגע שבאים עם מוצר ביד אז מחיר ההתקנה עולה (שזה לגיטימי ואני מצדיק את זה במאת האחוזים)

כמו כן נושא האחריות הוא מאוד חשוב ובפערי המחיר הנמוכים אז ממש לא שווה לוותר על האחריות

אשמח לעזור בהמשך

תודה

דרור

האם אתה מדבר על המראה שכוללת בילט אין את המצלמה והמסך שמתחלף?

במידה וכן הבנתי שהמראה הזאת לא עומדת בתקנים ומתנפצת בשעת תאונה להמון חלקיקים קטנים..

בנוסף חשבתי, האם עדיף כבר חיישני רוורס במקום מצלמת רוורס?

פורסם

כן לדעתי עדיף חיישני רוורס

לגבי המראה אז ישנם מראות שעוברות תקן. ולכן המלצתי לרכוש בארץ במקום מכובד שסביר להניח שיעבוד יסחור וימכור במוצרים חוקיים על פי מכון התקנים ומשרד התחבורה

אמת שהמראה עלולה להתנפץ בתאונה וזה בדיוק כמו כל מראה פנורמית אחרת

בהצלחה

דרור

• תוכן חדש...