Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mb quart V.S x-tant

elior1111
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול אותכם על איזה מהחברות הייתם ממיליצים לי ללכת אם אני מתכוון לקנות זוג קומפוננטים קדמיים לרכב אאודי אי 3 2001 .

זאת אומרת קומפוננט בגודל 4 "

נ.ב - הבנתי שכל רמקול מיועד לסגנון שמיעה אחר , אז אם זה ככה אני שומע בעיקר דאנס , מוזיקה שחורה , וכל המוזיקת מועדונים שמנגנים ...

תודה לעונים !!!

פורסם

אם תיתן תקציב, אולי יוכלו להמליץ לך גם על חברות אחרות,

או שאתה נעול רק על שני אלה?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תלוי איזה דגם של כל חברה.

אני אישית לא ממליץ על קומפוננט 4 אינטש.

לך על 6.5

לי יש MBQUART PSD216 ואני מרוצה אבל זה הכל עניין של טעם אישי.

פורסם

ה XTant זה מורל , הם מוכרים לכמה חנויות בארץ שאריות מהיצוא שלהם לחו"ל ודגמים ישנים שנשארו להם במלאי. הסטים של xtant מקבילים לדוטק.

Leon Cupra 2009

פורסם

MBQUART סדרה אחת לפני הגבוהה ביותר הכי מומלצים.

אני הייתי קונה את הRSD 210, אבל בכל זאת אם בא לך ללכת על גבוה אז QSD 210, הכל זה 4".

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...