Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש לאשתי מאזדה 2, לנסיעות קצרות (נסיעה שנתיתי, משהו כמו 8000 קמ בשנה).

חשבנו על מאזדה 2 יד שניה, אבל מכמה דוגמאות שראינו , מאנשים פרטיים יד ראשונה, רוצים עליה מחירים הזויים.

למשל, מאזדה 2 בת שלוש שנים, פרטית ללא תאונות, רוצים עליה 82,000 שח ולא מוכנים להתפשר - וכמוהו יש עוד הרבה.

בקיצור, אחרי כמה חיפושים , החלטנו לנסות קניה של אחת חדשה. המחירון של דגם דינמיק (6 כריות אוויר שחשובות לנו). עולה 109,500 שח אצל היבואן - שכמובן הם שומרים עליו במחיר גבוה כי יש להם את הקומבינה הקבועה עם חברות הליסינג שקונות בהנחה משמעותית.

אבל אצל חברות הליסינג, אפשר לקנות מאזדה 2 חדשה, 0 קמ ב 87,000 שח , כולל אגרת רישוי וקודן ולפעמים גם חיישני רוורס. אבל כמובן יד 1 ולא יד 0 , ורשום ברשיון בעלות קודמת ליסינג (החכר).

הקניה במחיר הזה מאוד מפתה, וחברות הליסינג וההשכרה נותנות דף רשמי שמצהיר שהרכב נקנה מהם עם 0 קמ, וגם בהעברת הבעלות אפשר לראות שזה עבר עם 0 קמ אלי.

השאלה היא האם יש פה קאטש? או האם זו אכן עסקה טובה?

אנחנו חושבים להחזיק את הרכב לפחות 4-5 שנים, אולי קצת יותר ככה שסחירות של השנים הראשונות פחות חשובה לנו.

מה דעתכם?

תודה!

תום

פורסם

באיזשהו מקום קצת חבל לי על ה80 ומשהו אלף שקל שלכם בשביל אוטו שיסע כל כך מעט אבל זה הכסף שלכם :-P

אם החלטתם שזה הרכב שאתם רוצים ואתם מתכוונים להחזיק בו לפחות 4 שנים, לכו על זה!

אם תכנס למחירון לוי יצחק אתה תראה שבשקלול יש פרמטר שנקרא "מליסינג עם 0 קילומטר", אתה יכול לעשות את החשבון לבד.

אם מדובר באותו הדגם והקאץ' היחיד מבחינתך הוא נושא הבעלות הקודמת, אז בשביל 22 אלף שקלים כן כדאי, ההפרשים יתקזזו עם השנים וכשתמכור ככל הנראה תמכור בהפרש קטן מה22 אלף שקלים האלו עכשיו את הרכב שלך מיד 2 אחרי ליסינג לעומת יד 1 פרטי עבור אותו שנתון/קילומראז'.

פורסם

כן, גם לי חבל קצת על הכסף, אבל מה שהכסף הזה קונה הוא :

רכב חדש לחלוטין.

3 שנות אחריות.

מייתר את הצורך בהתעסקות של קניית רכב משומש, בדיקות וכו.

ובגדול ראש קטן מבחינת תקלות ומוסכים.

העניין הוא שגם אם אני מחפש רכב זהה בן שנה/שנתיים, אז בגלל שהמחירון "הרשמי" כל כך גבוה, הם עדיין מנסים למכור במחיר לא ריאל (גם שמונים ומשהו), אז במקרה הזה , עדיף לי ללכת על חדש.

נראה שיש פה איזה פער בין שוק היד שניה שלא מוכן להוריד מחירים , לבין חברות הליסינג ששוברות את השוק עם המחירים האלה על חדשים...

דרך אגב, מה היית שוקל בתור אלטרנטיבה עבור כמות כזאת של נסיעה. ודרישה לאמינות גבוהה ורכב חדש יחסית? (אבל בסגמנט הזה, ולא בקטגוריה של הסופר מיני).

פורסם

בסגמנט של המאזדה 2, כלומר בסגמנט של הסופר מיני אוטומטית, קיים כעת מבחר גדול של מכוניות חדשות 0 ק"מ בחברות הליסינג:

-רנו קליאו אוטומטית בסביבות ה 80K

-סיאט איביזיה אוטומטית בסביבות ה 85K

-מיקרה אוטומטית הרבה מתחת ל-80K

כולן חדשות עם 3 שנות אחריות מהיבואן.

פורסם

מעניין...

באמת סיאט איביזה 1.2 אוטומטית היתה על הפרק... עד שהבנתי שהרכב גניב מאוד, וכל חברות הביטוח , ללא יוצא מהכלל דורשות איתורן.... והעלות על הלקוח, גם הקניה וגם האחזקה היקרה של האיתורן.

דווקא מכל האופציות האלה, נראה לי שמזדה 2 הכי מתאימה לי.

פורסם

לדעתי כדאי לעשות סקר שוק גם בחברות הליסינג. מדובר סה"כ בהוצאה גדולה...

בנוגע למוכרים ביד 2 מעולם לא הצלחתי להבין איך הם מפרסמים וגם מצליחים למכור מכונית בת 3 שנים במחיר גבוה יותר ממכונית חדשה בנילונים. לאלוהיי יד 2 הפתרונים...

פורסם

אנשים ביד 2 באמת חיים בסרט...

הייתי השבוע אצל מישהו , מבוגר יחסית, עם סיאט איביזה 2012 ידנית 1.4 ללא תוספות עם קמ נמוך - 8000 קמ. עלתה לכביש בינואר 2012. איבדה שנה וחמישה חודשים -כלומר , חצי מהאחריות שלה. רוצה עליה 65,000...ולא מוכן להתגמש בכלל כי הוא רוצה מעל המחירון בגלל ק"מ נמוך.

בלוי יצחק המחירון שלה 62,000.

חדשה בסוכנות - 71,000 שח...

במחירים האלה , פשוט עדיף לקנות חדש , עם 3 שנות אחריות וצבע שאני בוחר, וראש שקט בלי בדיקה בקניה וכו...

פורסם

יש איזה חוק שנכנס בראשון ליוני שרכב 0 ק"מ מליסינג לא ייחשב כיד 01 .

בגלל שיש לי פחות מ 20 הודעות אני לא יכול להביא לינקים

חפשו בגוגל :

0 קמ מליסינג ראשון ליוני

פורסם

אם כבר אתה קונה יד 1 מליסינג ברר לגבי מחירי קיה פורטה-הם תמיד נמכרו בזול יחסית ועכשו עם כניסת הדגם החדש המחיר אמור לרדת עוד יותר ולדעתי זו תהיה קנייה ראויה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

תןדה, אני מודע לצריכת הדלק היחסית גרועה של מאזדה 2 , אבל הנסועה השנתית תהיה נמוכה לכן, האפקט של זה קטן יחסית. (והרכב השני בבית ידני וחסכוני).

לגבי התקנה החדשה של מכירת רכב חדש ע"י חברות ליסינד אבל עם יד 0, זה קרה רק השבוע... ולא ברור האם הן כבר בכיוון הזה.

http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/435/692.html

ושאלה יותר טובה, מעניין איך זה ישפיע על המחיר. ההצעה שיש לי ביד, 87,000 שח למזדה 2 דינמיק יד1 0 ק"מ.... מעניין כמה תעלה אותה מאזדה יד 0 מחברת ליסינג. אני אנסה לברר מחר.

פורסם

אפילו עם יורידו לך ל70 יד שניה עדיין שווה לדעתי חדש ב87.

על תשכח שכתרצה למכור יהיה לך יתרון קמ נמוך ,וליסינג עם 0 קמ זה פחות נורא.

פורסם

גם אמא שלי רכשה אחת לפני חודש, אומנם את היונדאי I20 ולא מאזדה 2, הI20 מרגיש הרבה הרבה יותר רכב.

גם אמא שלי נוסעת בקושי 10K בשנה וחשבו לקנות דגם 2011 יד שניה, הכאב ראש לא היה שווה, בדיקות לתאם ללכת לראות .

קנינו חדש, 3 שנים אחריות, אני יודע מה עבר על הרכב מהיום הראשון, זה אותו רכב כמו בחברה רק יד מליסינג.

אביב8)

פורסם

גם אנחנו אהבנו הכי את המאזדה 2 ואין סיכוי למצוא מחיר משתלם ב יד2, עדיף לקנות חדש.

במגרשים המצב עוד יותר גרוע כי הם רוצים לוי-יצחק שזה 20% יותר

כמעט סגרנו על ליסינג פרטי אבל החוזה היה קצת דרקוני מדי בשבילנו.

• תוכן חדש...