Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הזדמנות להביא אחד מהרכבים האלה ב20, המטרה העיקרית שלי היא נסיעות לעבודה ונסיעות בין עירוניות פעם פעמיים בשבוע. איזה מהם יותר כדאי להביא?

פורסם

שניהם טובות. זה עניין של טעם.

תבדוק את המצב שלהם ותקח את הרכב השמור יותר.

אני אישית חושב שהמאזדה יותר מפנקת וכיף לנסוע בה, אבל מאידך יש לי נייו אייג 2004 ואני מרוצה, סוס עבודה נטו.

פורסם

לשתיהן מוניטין אמינות.

להוריי הייתה אימפרזה 2003. רכב סופר אמין. טפל, תדלק וסע.

אממה, צריכת הדלק בשמיים למרות סגנון נהיגה רגוע ופתיחת מנוע מסודרת.

מעבר לכך צריך לקחת בחשבון שהרכב הזה די ספרטני.

המאזדה גם חזקה יותר, גם חסכונית יותר כנראה, ואם אני לא טועה גם הגיעו דגמים מאובזרים של המאזדה שנראים בפנים הרבה יותר טוב מהסובארו.

ככה או ככה עם שתיהן לא תיפול אם הן במצב טוב.

כפי שנאמר לך יש חשיבות גבוהה למצב הרכב.

עדיפה אימפרזה חלשה יותר וספרטנית יותר, אבל עם היסטוריית טיפולים מסודרות וק"מ סביר,

מאשר 323 שתוחזקה בתחזוקת שבר ובלי היסטוריית טיפולים, וק"מ בשמיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה נכון, היו הרבה מאזדות בליסינג מאשר סובארו, ולכן קשה יותר למצוא אחת עם נתונים טובים.

בצריכת דלק בעיר אני מסכים איתך (לא שהמאזדה מי יודע מה חיסכונית) אבל מחוץ לעיר הצריכה טובה מאוד.

במקרה שלי, גם אני התלבטתי קשות אבל המאזדה שרציתי הייתה עם 177 אלף ק"מ יד 3 מהשכרה וללא טסט לעומת הסובארו שהייתה יד 2 עם 84 אלף - שניהם אותו מחיר ושנה (2004) אני לא מאמין שיהיה לך קשה להבין למה בחרתי בסובארו.....

• תוכן חדש...