Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Fitch:

א. קנית את הרכב מקובי?

ב. אני אעזור לך עם הצינור, בן אם מדובר על לייבא או אם מדובר על לייצר.

ג. האם 5270Z1 זה המק"ט?

כן. שנה אח"כ קניתי ממנו LCD. דווקא לא עושה בעיות

המק"ט הוא זה שרשמת, אשמח לעזרה.

גם יוסי ממוסך גבע הציע ללכת על יצור אבל אז חשבתי שאולי עדיף למצא מקור טוב לחלפים ולהזמין ולהחליף עווד כמה צינורות

לא יודע. מה שיבוא קודם

stavi

פורסם

היי סיון, אני מאוד שמח שרכב הנדיר נפל לידיים טובות. כי בעל קסנטיה לשעבר (דגם רגיל 2000) מתגעגע אליו. אולי בעתיד אקנה אחד כאשר יהיה לי זמן. לו סתם כתבתי זמן, כי קסנטיה דורשת תחזוקה יתר וידיים טובות (ידע ורצון כמובן). האויב ראשי של סיטרואנים

- נזילות, ואני ממליץ למצוא תחלופה בארץ. אצל יצרני צנרת הדראולית אפשיר לייצר צנרת לחץ גבוהה ולקנות אטמים לתיקוני נזילות במשאבה ושסתומים(מתאמים לשמן מינרלי). בהצלחה

CITROEN C5 X7 2013

CITROEN C5 II 2006

OUTLANDER 2013

פורסם
שלחתי שאילתה לספק חלפים, אעדכן כאן בתשובתו.

יש את החלק, העלות היא 25.43 יורו.

משלוח עוד 15 יורו.

יש לך פאיפאל?

משכנתא זה קל

פורסם
יש את החלק, העלות היא 25.43 יורו.

משלוח עוד 15 יורו.

יש לך פאיפאל?

וואו. איזה יופי

שלשת המקומות שפניתי אליהם היו יותר יקרים ולא היה להם במלאי

יש לי כרטיס אשראי, אבל אעשה מה שצריך כדי שזה יגיע כמה שיותר מהר

אני לא יכול לפנות אלייך בפרטי. אשמח לשמוע איך ואיפה מצאת

שוב תודה

סיון

stavi

פורסם

תן לי את המייל שלך, ואשלח לך את ההתכתבות שלי עם הספק ותמשיך משם (אולי אפשר לשלם באשראי, לא מכיר).

משכנתא זה קל

פורסם

שלום סיוון,

תעלה תמונה של הצינור ותרשום את הקוטרים שלו.

אני עובד בחנות חלקי חילוף לרכב ובין הגדולות בארץ, אולי אוכל לעזור לך.

ישיש חנות בשם טכנו צינור שאולי יוכלו לעזור לך עם ייצור צינור

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
Fitch תן לי את המייל שלך, ואשלח לך את ההתכתבות שלי עם הספק ותמשיך משם (אולי אפשר לשלם באשראי, לא מכיר).

אני מניח שזה הזמן לענות למי שלא הספקתי.

היי סיון, אני מאוד שמח שרכב הנדיר נפל לידיים טובות.

אני ממש לא תכננתי ללכת על דגם נדיר בעיקר כי אני מודע למגבלות שלי. האוטו נפל לידיים אוהבות. מקווה שאעמוד בזה.

שי (מהפרטי) : אשמח לשמוע אוד פרטים על הקשר ההולנדי. הוא בארץ או בהולנד?

שלום סיוון,

תעלה תמונה של הצינור ותרשום את הקוטרים שלו.

אני עובד בחנות חלקי חילוף לרכב ובין הגדולות בארץ, אולי אוכל לעזור לך. יש חנות בשם טכנו צינור שאולי יוכלו לעזור לך עם ייצור צינור

ברור לי שאחרי הצינור הזה יגיעו עוד כמה וכמה עניינים ואצרך להחליט אם ללכת על צינורות מקוריים או בייצור מקומי.

בגדול הרכב אצלי שנתיים והוא נסע מעט מאד קילומטרים והיה שמיש מעט זמן. אני גר בת"א וזה לא משתק אותי (במובנים מסוימים זה חסכוני. מקפיא ביטוח מפסיד טסט ומרוויח דלק ואת התקלה הבאה) אבל העניין הזה צריך להסתיים.

נדמה לי שההשבתה האחרונה תעלה בצינורות מיובשים ושאני חייב ליישר קו בתחום הזה.

בגדול מהיום שהאוטו אצלי כבר השקעתי 15000 על טיפולים ותקלות שלא קשורות למערכת.

מדחס ופולי באיזור המזגן. תפוחים וחידוש פרונט (תפוחים, בלמים, רפידות וגומיות ועוד') . חודש אחרי הגיר נפל על המנוע ועל הפרונט ושבר הכל (התברר שמכונאי מהעבר שם את הגיר על בורג מעולם הבניין. הבורג לא עמד בעומס (לא היה אמור) .

שוב חידוש של ברזלים שבורים. אח"כ היו כל מיני קטנות ואז הגיע עניין הצינור הזה.

בעצם זה עבר בהרבה את ה 15000 כי גם החלפתי מצבר וצמיגים והעברתי שני טסטים והחלפתי מסרק הגה

ועדיף שאפסיק כאן כי אשתי עלולה להציץ לסיפור הזה

מצד אחד אני רוצה שקט מהכיוון ההידראולי וברור לי שזה יצריך יישור קו וששיטת כיבוי שריפות זו לא שיטה

מצד שני בטח מרפי המניאק ידאג שאיך שאעשה את זה (מכסף שאין לי) ייפלו עליי דברים דחופים (מנוע / גיר / משאבות / ענייני טורבו)

ואם לא ראיתם את הטריילר ואת הטיזר למערכה השלישית שתיכף מצטלמת אז אני בכלל אמור "להציל את דוד יעקב" ואת קהילת המעשנים.

נראה מה יהיה .

תודה רבה פיטש ותודה לכולם. קהילה זה גם פרקטי וגם בעיקר מחמם לב.

TCT WASH JPEG.jpg

jpeg.jpg

stavi

פורסם

שלום סיוון, עד שתצבור 30 הודעות אתה יכול להעביר הודעות פרטיות לחברי האתר דרכי.

אלי אתה כן יכול לשלוח הודעות פרטיות.

כמו כן, סידרתי לך קישור לסרטון בהודעת פתיחה.

• תוכן חדש...