Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא יודע עד כמה הוא מעודכן התרשים הזה, כי עד כמה שידוע לי 'אגד תיור ונופש' הפכה להיות 'אגד הסעים'.

אני מעריך שהיו מיזוגים. אבל בכל מקרה אגד תיור ונופש עדיין חיה ועובדת. אני יודע שהיה בלאגן עם אגד תעבורה והיא מוזגה לתוך חברה בת, אבל לא סגור.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אל תגזים

בירושלים כל עניין התח''צ השתפר פלאים בתקופה האחרונה. זה פשוט עובד.

אז יוצא מפה, שאוטובוסים לעולם לא מתים??

לחלוטין לא מתחלפים.

מעניין אותי לדעת כמה ק''מ עשו האוטובוסים האלה והאם המנועים הם מקוריים.

שלומי.

פורסם

בקיץ הקודם היינו ברודוס והייתי מוכן להישבע שאנחנו נוסעים שם באוטובוס עירוני של חברת דן. היינו בכזה כמו שבתמונה ואפילו באותו הצבע:

83-930-01_zps156c9507.jpg

עכשיו אחרי השרשור הזה אני בטוח שצדקתי.

אז כנראה להוסיף את רודוס לרשימת היעדים שאליהם נשלחים האוטובוסים המשומשים של ישראל.

אופנוען

פורסם

זה לא יכול היה להיות אוטובוס של דן. אולי של אגד, אבל לא דן.

דן לא החזיקה מרצדסים עירוניות בציי שלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שמתם לב שבתמונות של 0404 המראות הוחלפו?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

shlomi6280 שואל :

מעניין אותי לדעת כמה ק''מ עשו האוטובוסים האלה והאם המנועים הם מקוריים.

למיטב ידיעתי אוטובוסים עירוניים באגד עוברים בין 60,000 ק"מ עד 120,000 ק"מ בשנה. אוטובוסים בינעירוניים עושים בין 100,000 ק"מ ל 200,000 ק"מ בשנה. ככל שהם מתיישנים הם נוסעים פחות (קווים קצרים יותר, יותר זמן במוסכים).

בהתאם אוטוובסים שהועברו לחו"ל אחרי 15 שנות שירות עברו בין 700,000 ק"מ עד 1,500,000 ק"מ.

לגבי שרידות המנועים: על פי עדות מדהימה שאני מצרף פה הרי אוטובוסים עירוניים של מ.א.ן , המהווים כיום את השדרה המרכזית של אוטובוסי אגד העירוניים מחזיק המנוע בהם בממוצע 300,000 ק"מ.

לעומת זאת , מנועי מרצדס שהיו בעבר עיקר הצי העירוני של אגד , והם אלו שעפ"ר מופיעים בתמונות המרהיבות של האוטובוסים שאגד שלח לחו"ל , החזיקו בממוצע כמליון ק"מ ! בהתאם אני מעריך שחלקם עדיין עם מנוע מקורי וחלקם עם מנוע משופץ/משוקם.

לעדות מיד ראשונה נא צפו בסרטון :

http://egged02.co.il/item.aspx?id=119

• שנה מאוחר יותר...

• תוכן חדש...