Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה ששכחנו את מטרת השרשור (ואם השרשור הזה היה "דום-שתיקה" - אז באמת זה היה הופך לשרשור העצלנות הגדול. נו טוף - שיהייה קטן)

alfa 156 2.5.

פורסם

עושה כלים רק כשבאים אורחים או כשאין עם מה לעבוד, מתגלח רק לקראת דייטים או עבודה חשובה, עובד כשחייב.

נראה לי שניצחתי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

יש לי על השולחן כבר שנה וחצי את הקופסא של הטלפון ואיתה האביזרים (אני מניח שהאוזניות המקוריות שם).

יש לי קופסא ריקה של דיסקים לצריבה (מי צורב כבר..).

תווי קניה לחנויות שכנראה בחיים לא ביקרתי ולא אבקר בהן, אז כנראה זה פג תוקף, אבל זה עדיין פה איפשהו.

פורסם

תלוי בעיתון,

ידיעות אחרונות - 10 ש"ח.

מעריב - 6 ש"ח.

הארץ - 25 ש"ח.

ישראל היום - תביא את הזבוב לצומת והם יהרגו לך אותו חינם.

פורסם

שבנתיים ישב אצלי מחשב מקולקל, העדפתי להשתמש במחשב של אמא שלי (שבחלק מהזמן לקחה לי אותו ונשארתי בלי מחשב) והיום רק החזרתי אותו מתיקון (תודה לthewolf).

אוףטופיק: מסתבר שהייתה התפתחות טכנולוגית מטורפת בכמה שנים האלה, בהשוואה למחשב של אמא שלי רואים ממש רע (עכשיו מתחיל מסע הסברה למה אני צריך את שלה והיא את שלי).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לא מתנצל על העצלנות שלי.

תקנתי לך.

באנגלית בריטית יש את משפט המפתח לעצלנים, וסתם למזלזלים בחשיבות העשיה:

I can't be bothered

בלתי ניתן לתרגום בעליל.

יש עוד גרסה - cba mate (קיצור של cba הוא Can't be arsed,כמעט אותה משמעות,כנראה המקבילה בארץ היא "לא בזין שלי" :))

לדוגמה בארץ שאתה שואל אנשים לשלומם מגיבים לרוב בחיוב,בעוד אצל הבריטים משיבים f all mate (יענו,fuck all)

אם חשבתם שהישראלים גזורים על כל הראש,צריך לשוחח מעט איתם ולראות שזה אחרת :D (היו לנו שני עובדים במפעל מאותו קיבוץ,איתם דברתי רק אנגלית במקום עברית,מן הסתם למדתי המון)

בקיצור,כנראה שאני ההפך הגמור מעצלן,אז תמורת תשלום סמלי אשמח לסנג'ורים שונים ככל שיהיו :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מעולה, אלה התעריפים שאני אשלם עבור:

גירוד בגב - 20 שקל.

גירוד בתחת - 50 שקל.

גירוד בפיטרייה ברגל - 65 שקל.

אם תרצה כפפות או מטהר אוויר - זה עליך.

פורסם

עזוב כפפות ושאר עניינים,אני בא עם מקל של מטאטא :p

תשלום - מזומן לפני העבודה ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני כ"כ עצלן שכשמגרד לי ביד למשל, אני מתעצל להרים את היד השניה כדי לגרד בעזרתה, אז אני פשוט משפשף את היד המגרדת על הזיפים :-P.

.Your average Notepad

פורסם

זאת הסיבה היחידה שיש לי זיפים, חוסך ומייעל את תהליך הגירוד, ואם הזיפים לא מספיקים, תרים את היד עוד 2 סנטימטר והשיניים בהשג ידך (כמו שאומרים, תרתי משמע).

כמו כן, הלשון של החתולים מחוספסת מאוד, ממש בדרגה המתאימה לגירוד קל-בינוני, תענוג צרוף...

• תוכן חדש...