Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תורת השרשורים של Cars Forum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש רק דרך אחת לשפר מאזדה 3- גריטה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חייבים כפתור לייק לפורום. התגובה האחרונה קרעה אותי.

Always on the lookout for a RENEGADE Mazda :)

תיקנתי לך טיפה. למה?

תקשיבו למילים:

http://www.youtube.com/watch?v=eJR_dX8i0ww דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יוסי פרנקוס תמיד יחלוק את חיי הזוגיות שלו על דפי הפורום ועדיין הנושא ישאר מסתורי יותר ממפעל הטקסטיל ההוא בדימונה.

כשאתה תופס מישהו עם המכנסיים למטה, רוב הסיכויים שהוא יעלם מהפורום לפחות עד שהשרשור יעבור לעמוד 2.

ייעוץ ברכישת רכב ~

תמיד נקבל דעות חרוצות מאנשים שלא נהגו ברכב אך יכולים להשבע כי הם יודעים על מה הם מדברים כי הם ראו מבחן באנגלית עילגת של איזה בחור במדינה אסיאתית.

haters will hate

פורסם

ברווז, יש לך את הסמלון הכי טוב שראיתי בפורום. אני צוחק פה 15 דקות כבר. באמת, עם דמעות והכל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
יוסי פרנקוס תמיד יחלוק את חיי הזוגיות שלו על דפי הפורום ועדיין הנושא ישאר מסתורי יותר ממפעל הטקסטיל ההוא בדימונה.

כשאתה תופס מישהו עם המכנסיים למטה, רוב הסיכויים שהוא יעלם מהפורום לפחות עד שהשרשור יעבור לעמוד 2.

ייעוץ ברכישת רכב ~

תמיד נקבל דעות חרוצות מאנשים שלא נהגו ברכב אך יכולים להשבע כי הם יודעים על מה הם מדברים כי הם ראו מבחן באנגלית עילגת של איזה בחור במדינה אסיאתית.

בנצי, מה אתה אחי האבוד? ...

האחים האבודים :-):lol:

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

רנו 4 כדאי? כן! כן, פאקינג כדאי! עכשיו אפשר לסגור כבר את הנושא הזה? :evil:

דבר בשם עצמך!! קרוב ל-5000 תגובות ואני עדיין לא סגור לגבי רכישת רנו 4, אני צריך לפחות עוד 3000 תגובות כדי לקבל החלטה נבונה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
יש רק דרך אחת לשפר מאזדה 3- גריטה.

LOL :lol:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כל חתיכת ברזל חדשה שמדביקים למכונת על (פרארי, למבו) מיד ייפתח על כך שרשור ע"י coure sportivo.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
טוב, זה לא בדיוק אותו סמלון, לבנצי יש כסף אז הוא מעשן מרלבורו

ואני מעשן טיים.

:lol: :lol: :lol:

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
כל חתיכת ברזל חדשה שמדביקים למכונת על (פרארי, למבו) מיד ייפתח על כך שרשור ע"י coure sportivo.

בהנחה שהבנתי אותך נכון:

ZEGNA DRESSES MASERATI

quattroporte-v8_32.jpg

http://www.maserati.com/maserati/en/en/index/maserati/news-events/2013/04/Zegna-dresses-Maserati.html

:)

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
כל כמה חודשים יפתח שרשור עם לינק לאיביי ושאלה "האם המוצר הזה טוב?", המוצר הזה תמיד יהיה "טורבו חשמלי".

כל כמה חודשים יפתח שרשור עם לינק לאיביי ושאלה "האם המוצר הזה טוב?", אם המוצר אינו "טורבו חשמלי" הוא חייב להיות קפסולות לחסכון בדלק. שכחת הזרקת מים למנוע

תת סעיף של תורת השרשורים הינו תורת המותגים, בקצרה:

אם יש לך רכב צרפתי (מכל שנה ודגם) אתה בטוח שראית את האור ואין רכבים מתנהגים מלבדם. זה גם רכב הכי אמין בעולם, רק צריך תחזוקה נכונה

אם יש לך רכב אמריקאי - אתה בטוח שקנית רכב פרימיום בכלום כסף

אם יש לך מרצדס אתה נהג מונית. אז מה שזה עם 750 אלף ק"מ מונית לשעבר עם עשן שחור, ריפוד גמור, וחלונות צהובים ממש כמו השיניים והציפורניים של זה שמכר לך אותה? זה מרצדס

כל חודש יפורסם ב"רכב כללי" מגזין של איגוד המוסכים, חוץ ממי שכתב אותו כנראה אף אחד לא יודע מה יש בתוכו.או זה שפעם בחודש מפרסם בפורום אספנות "האבטומוביל הגיע!"

5 תווים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...