Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, כמה תמונות מהליך ניקוי מאסיבי פנימי שעשיתי היום לרכב, הניקוי נגע לחלק הפנימי בלבד, למרות שגם נשטף חיצונית רק לשם הניקיון.

התהליך לקח כ3 שעות.

שימוש ב:

1. קיטורית.

2. APC של מגס.

3. STP (נשבע שחד משמעית התבקש ממני - "מבריק"!)

כמובן מברשות ומטליות למיניהן, שואב אבק וכ'ו...

הרכב היה כול כך מטונף שהיה צריך לשפשף כול חלק בפלסטיקה עם APC, כמו כן גם השטיח של רצפת הרכב עבר ניקוי עם APC.

כמה תמונות לפני ואחרי, אני בטוח שתבינו מה לפני ומה אחרי :wink:

לנסות לא לקבל התקף לב, ככה הוא הגיע אליי, המושבים הכי מטונפים שראיתי כמעט, הAPC "כיסח" את הכתמים ביעילות, היה צריך לחזור על הפעולה פעמיים ובחלק מהמקומות אפילו 3, זה היה מטונף ברמות חריגות.

מצטער שיש קצת תמונות ועל האיכות שלהן, אני עדיין תקוע עם האייפון בתור מצלמה.

לפני:

2013-05-31 14.35.37.jpg

2013-05-31 14.35.29.jpg

2013-05-31 14.35.20.jpg

2013-05-31 13.12.07.jpg

2013-05-31 15.12.49.jpg

2013-05-31 14.36.09.jpg

2013-05-31 14.35.45.jpg

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מהפך מדהים! הרכב נראה פשוט כמו ביב שופכין לפני כן.

עושה רושם שהתמודדת עם כתמים קשים.

כיצד דללת את ה APC (מגיוורס) עבור המשימה?

דרך אגב האם אתה עובד עם מברשת ייעודית למטרה ?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

הולי שיט! מהתמונות ניכר שהרכב שימש כחדר לידה טרם הניקוי.

זה לא נראה אותו הרכב, יפה מאד.

איזה שנתון הדבר הזה?

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
הולי שיט! מהתמונות ניכר שהרכב שימש כחדר לידה טרם הניקוי.

זה לא נראה אותו הרכב, יפה מאד.

איזה שנתון הדבר הזה?

2009 רשום בכותרת

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%A9%D7%AA%20%D7%A7%D7%A8%D7%A6%D7%95%D7%A3%20%D7%9E%D7%92%D7%94%D7%A5.gif

מברשת מהסוג הזה הכי מתאימה למשימה.

הדילול 1-10

מתן אחלה עבודה!אבל ביננו אם בעל הרכב לא שילם לך על הניקוי אני בחיים לא הייתי מנקה לו את הרכב (כנראה שממש לא איכפת לו)

פורסם
%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%A9%D7%AA%20%D7%A7%D7%A8%D7%A6%D7%95%D7%A3%20%D7%9E%D7%92%D7%94%D7%A5.gif

מברשת מהסוג הזה הכי מתאימה למשימה.

הדילול 1-10

מתן אחלה עבודה!אבל ביננו אם בעל הרכב לא שילם לך על הניקוי אני בחיים לא הייתי מנקה לו את הרכב (כנראה שממש לא איכפת לו)

היא לא אגרסיבית מדי לדעתך?

פורסם

עושה לי חשק לתת לילדים של השכנים לעשות "מחנה" ברכב ואחרי זה לנקות הכל ולפרסם תמונות :evil:

וברצינות, האוטו היה מטונף ברמות מטורפות...ביצעת עבודה שעושה רושם לקחה זמן ומאמץ רב, כל הכבוד.

משום מה אצלי הרכב ממש נקי ועדיין לוקח לי 3 שעות לעבור על הכל הפנים :shock:

KENWORTH, לריפודים בהחלט אגרסיבי, אבל לשטיחונים היא מעולה!

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

Kenworth - מברשת מהסוג שצויין, ממש דומה, ועוד אחת רכה יותר ואחת קטנה יותר. כמו כן - דילול 1-10.

E-A - בוודאי שבתשלום.

וכן הוא היה מטונף בצורה קשה, ממש!

פורסם

כואב איך אנשים מתנהגים לרכב שלהם. נכון אין מה לעשות.

לפני הרבה שנים רכשתי לנציה פריזמה 88. הגעתי לצהלה לבית מאוד מפואר והופעתי לראות רכב

מלוכלך ומטונף פנימית כולל דלתות (ילדים מרחו שוקולד ועוד מטעמים) שהייתי בהלם. אבל הרכב היה שמור מבחינת צבע ומנוע. (ראשית כל בודק חיצונית לפני רכישה) לקח לי כמה ימים טובים עד שהחזרתי את הרכב למצב טוב-ללא קיטורית רק עבודת קירצוף קשה.

כל כמה ימים היו פתקים על השימשה אם אני מוכר את הרכב. ככה זה שרכב שמור ומטופל.

אבל עשית עבודה נפלאה-רואים את המהפך.

כל הכבוד

פורסם

תודה רבה על המחמאות חברים.

אכן רואים את המהפך, במציאות, או לחילופין עם מצלמה נורמלית היו רואים היטב, הרכב היה מוכתם בכול פינה אפשרית, רק שאיבה לקחה יותר מחצי שעה, ונגמר יותר מליטר שלם של APC בדילול 1-10

אנשים לא נורמלים, אני חושב שצריך ממש להתאמץ להגיע למצב כזה של לכלוך

פורסם

בכמה לדעתך הקיטורית עזרה/הקלה על התהליך?

פורסם

לא הרבה האמת, מאז שגיליתי את הAPC זה עולם אחר, אני משתמש בה יותר לניקוי במקומות צרים, פתחי המזגן, וכתמים ממש קשים - היא עוזרת לרכך אותם בצורה יעילה.

אגב - הבנאדם רצה גם עבודה על הפח, לא הסכמתי, אחרי שראיתי את מצב הפח, כמות השריטות ומצבו הכללי פשוט אמרתי לא, אפילו שהוא היה מוכן להוסיף לא מעט כסף, גם כי הבנתי שהפנימי זו חתיכת עבודה ואני יהיה גמור כבר ולא יישאר לי כוח לעשות מבחוץ, חבל שלא צילמתי איך הוא היה ניראה, עם גרניק והלכלוך לא ירד מבחוץ, היה עליו שכבות על שכבות של לכלוך וחרקים מרוחים. זוועה.

• תוכן חדש...