Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיקרופוןBT. מחפש ולא מוצא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אני רוצה לחבר את הטלפון שלי ל AUX על מנת לשמוע שיחות נכנסות דרך המערכת של הרכב.

הרבה יותר נוח, המוסיקה מפסיקה מיד בקבלת שיחה וממשיכה כשהשיחה מסתיימת וגם ה GPS מדבר משם.

הבעיה היחידה היא הדיבור. קשה לשמוע אותי במצב כזה.

אני מחפש מיקרופון שיתחבר ל BT של הטלפון ושישמש אותי לדיבור. אבל אני לא מוצא באף מקום.

יש למישהו מידע?

תודה

פורסם

אני לא חושב שיש מיקרופון בלבד ל-BT.

אני יכול לחשוב על פתרון אחר עבורך, ישם התקנים שנועדו לאוזניות BT.

אתה יכול לחבר התקן כזה בצורה קבועה לAUX ולתאם בינו לבין הפלאפון שלך.

להתקן הזה יש מיקרופון מובנה, ויש בו כפתורים כדי לענות לשיחות ולהעביר שירים.

רק נשאר למקם אותו בצורה נוחה ברכב וזהו.

אתה יכול לראות את המוצר הזה כדוגמא:

http://www.ebay.com/itm/Bluedio-I4-Bluetooth-A2DP-Stereo-Music-Headset-Earphones-Clip-w-2x-Earphones-/300902016273?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item460f286511

כמובן שיש יותר יקרים ויש יותר זולים. זה תלוי באיכות שתרצה.

עריכה:

יש לי עוד רעיון שאולי יעניין אותך. לחובבי DIY בלבד.

קנה דיבורית חוטית פשוטה שמתאימה לפלאפון שלך, פרק את יחידת המיקרופון שלה ותתחבר אליו באמצעות מיקרופון אחר, למשל מיקרופון של מחשב (היה מחובר אצלי למערכת, שומעים מצויין!) או מיקרופון של דיבורית של רכב (אלה עם הקליפס לסך השמש), ותמקם אותו ברכב בצורה נוחה.

את האוזניות של הדיבורית תוציא ותתחבר אליהם באמצעות כבל AUX זכר.

התוצאה תהיה שיש לך כבל AUX שיש לו מיקרופון בתקרה/סך שמש שלך.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

פשוט מאד, אתה צריך דיבורית בלוטות' עם יציאת אזניות. למשל כזאת :

http://www.ebay.com/itm/Black-Wireless-Bluetooth-Stereo-Headset-Earphone-for-HTC-iPhone-4-MX-360-laptops-/400495703077?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item5d3f677425

זה גם יאפשר לך לשלוט על המוזיקה מהטלפון, לשלוט על שיחות (מענה/ניתוק/חיוג קולי).

תצטרך למקם אותה על המגן שמש, ולהעביר חוט גם למתח וגם של הAUX.

דבר אחד שלא ידוע וקשה לבדוק מראש - האם היא פועלת בזמן שהיא נטענת, יש כאלה שבזמן טעינה לא עובדות.

כמו סוני MW600 שיש לי.

עוד אופציות :

http://www.ebay.com/itm/Bluetooth-Stereo-HiFi-Audio-Music-Adapter-3-5mm-With-MIC-For-iPhone-iPod-iPad-/290845096086?pt=Other_Tablet_eReader_Accessories&hash=item43b7b7f896

http://www.ebay.com/itm/3-5mm-Handsfree-Bluetooth-Audio-Music-Stereo-Receiver-With-Microphone-Built-/221218469376?pt=US_USB_Bluetooth_Adapters_Dongles&hash=item3381a5f600

http://www.ebay.com/itm/New-3-5mm-Microphone-Style-Car-Stereo-Bluetooth-Handsfree-Streaming-Audio-Kit-/350787183264?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item51ac8ba2a0

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

יותר פשוט מזה לא תמצא:

http://www.ebay.com/itm/4FT-3-5mm-AUX-Stereo-Audio-Cable-with-Mic-for-iPhone-Galaxy-HTC-Headphone-Red-/181150563378?pt=US_MP3_Player_Cables_Adapters&hash=item2a2d6a3c32

רק תמקם את המיקרופון שעל הכבל במקום שאתה רוצה. תשתמש במאריך אם צריך ויש לך דיבורית חוטית לתפארת.

פורסם

ואללה

יש לך נסיון עם זה?

אם שומעים טוב מהמיק' במרחק של חצי מטר אז זה הפתרון המועדף.

תודה רבה

פורסם
הבעיה היא שמוסיקה דרך BT זה דבר גרוע מאד.

איכות על הפנים.

אני ממש לא מסכים. זה תלוי מן הסתם במקלט ובמשדר הספציפים, אבל אצלי באייפון, בחיבור למערכת של הרכב

בBT האיכות מצויינת, ולא שונה בהרבה מניגון בUSB. דווקא הAUX הרבה פחות טוב ומלא רעשי רקע.

לעומת זאת במערכת הפשוטה בטרנד האיכות בBT פחות טובה, יש רעש רקע.

אם האיכות בAUX ברכב שלך מספקת, והמקלט שאתה קונה עושה עבודה טובה, לא חושב שתרגיש ירידה משמעותית באיכות,

אם בכלל.

הנוחות לעומת זאת תשתפר פלאים - לא תצטרך לחבר שום חוט בכניסה לרכב, ותהיה לך שליטה נוחה יותר על הטלפון.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

שמע, ה BT זאת דחיסה מאבדת ולא יעזור כלום.

קח מוסיקה, שמע אותה כמקור, ואז תשמע ב BT. אם אתה לא מבחין בהבדל כנראה שיש לך בעיה בשמיעה.:wink:

יש ירידה משמעותית באיכות במיוחד בצלילים גבוהים, כלי נשיפה נשמעים כמו חלילית הפלסטיק שהיתה לנו בשיעור מוסיקה והכל נשמע רע.

פורסם

נכון בגדול, אבל גם MP3 זה דחיסה מאבדת. לאוזן שלי אין הבדל בין MP3 שמנוגן מUSB לבין ניגון בBT.

כמו שאני לא ממש מבדיל בין איכות של FLAC לMP3 ב-320KBPS או לCD.

מודה שאני לא אודיופיל, יש בטוח כאלה שמבחינים בהבדל וזה מפריע להם.

בדיוק כמו שאני לא מבין איך אנשים קונים טלויזיות LCD/LED ונהנים מהם, כשלי זה נראה כמו זוועת עולם לעומת הפלזמה שלי.

בכל מקרה אני מציע לך לנסות - אולי תופתע לגלות שהאיכות לא כזאת גרועה, ואז תרויח את הנוחות שבעניין.

מקסימום תמכור או תתן את זה למישהו אחר, לא השקעה כזאת גדולה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

יצא לי להשתמש כמה חודשים בהזרמת מוזיקה ב-BT. ואני יכול להגיד שבווליום סביר לא מרגישים שום הבדל.

השתמשתי גם בשלוש אוזניות אלחוטיות שונות, וגם במערכת המולטימדיה שברנו פלואנס, וגם ברדיו דיסק BT של LG.

רק בווליומים גבוהים הרגשתי הבדל. עד שלא תנסה לא תדע.

ואללה

יש לך נסיון עם זה?

אם שומעים טוב מהמיק' במרחק של חצי מטר אז זה הפתרון המועדף.

תודה רבה

חצי מטר? בחזוני אני רואה אותך משחיל את המיקרופון לאיזור סך השמש/תקרה/קורה.

הרי אם לא, אז כבר עדיף לך להשתמש במיקרופון שבטלפון, כל הקטע זה שיש לך מיקרופון שתוכל למקם קרוב יותר.

אין לי ניסיון עם המוצר הספציפי הזה.

יש לי כבל דומה, גם הוא עם מיקרופון עליו, אם אתה מאיזור באר שבע, אתה מוזמן לבצע בו ניסויים.

אם אחי לא משתמש בו יותר, אז אתה מוזמן לקחת אותו.

פורסם

תודה חברים.

אבל זה אחרי נסיון עם כמה וכמה התקני BT שכולם נשמעו לי גרוע.

אפילו אחד איכותי שעולה 90 דולר (של חבר מהעבודה)

לגבי המיקרופון על הכבל, חשבתי פשוט להשאיר אותו כמו שהוא ליד המכשיר (שנמצא ממש לידי, מי שמכיר את ה SMAX אז זה ליד מחזיק הכוסות). פשוט אפילו ממרחק כזה (אולי 40 ס"מ) לא שומעים אותי. אם המקרופון הזה הוא סביבתי זה יכול להיות

פתרון מצויין.

אני לא יכול למשוך את הכבל לאף מקום כי כניסת ה AUX אצלי היא מתחת למשענת היד.

ואני מירושלים..תודה בכל אופן על ההצעה.

פורסם

למה אתה לא יכול למשוך ? תעביר את הכבל בתוך הקונסולה המרכזית, מתחת להגה, דרך הקורה השמאלית, למגן השמש.

לא אמור להיות מסובך במיוחד, כל (או רוב) הפלסטיקים בדרך מתפרקים במשיכה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...