Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכל חבריי הפורום,

היום נסעתי בתוך חנייה, ומישהי נסעה רוורס ופגעה באוטו שלי ליד הגלגל האחורי.

כשיצאתי לראות מה קרה לאוטו, ראיתי כמה שריטות לא רציניות.

הבחורה שנכנסה בי בהריון מתקדם ומאוד נבהלה ונלחצה.

לא ביקשתי ממנה את פרטיי הביטוח ולא כלום כי באמת זה נראה כמו שריטה קטנה. (ברור לי שעשיתי טעות גדולה :| )

נסעתי לתדלק את האוטו וכשהסתכלתי על השריטה מקרוב ראיתי שזה לא רק שריטה, הפלסטיק התפוצץ קצת והחלק שם התעקם טיפה.

חזרתי לחנייה ורשמתי את מס' הרכב שלה.

בעלי התקשר לסוכן הביטוח שלנו והתברר שהיא מבוטחת אצל אותו הסוכן ויש לה ביטוח מקיף [לנו יש רק חובה]

הסוכן אמר לבעלי לגשת לפחח ולקבל הצעת מחיר. בעלי נסע והפחח נתן לו הצעת מחיר ע"ס 3500. :shock:

הסוכן דיבר עם הנהגת הפוגעת ובעלה אמור להתקשר אליינו בערב.

אם יש לנו רק ביטוח חובה יכולה להיות בעיה כלשהי?

פורסם

מפני שהרכב הפוגע צריך לשאת את התשלום עבור הנזקים, סוג הביטוח שאת מחזיקה לא רלוונטי.

פורסם

קודם כל, זה שלא נפלת על אישה בהריון מתקדם בצרחות "תראי מה עשית לי לאוטו" ושאר הצגות, זו לא טעות, זה הדבר האנושי לעשות. עם זאת, היה רצוי להחליף פרטים. מכיוון שהשגת את הפרטים ממילא- לא נגרם שום נזק.

כרגע,האפשריות שיש לך הן:

א. הביטוח של אותה בחורה ישלם לך את כל הנזק, ובתנאי שהיא לא תתכחש לכך שגרמה אותו.

ב. הבחורה מתכחשת, ואז עם כל האנושיות, את תובעת אותה בביה"ד לתביעות קטנות על כל הנזק.

אני מקווה שהאישה שפגעה בך ובן זוגה, יהיו הוגנים כמוך, וידווחו לביטוח שלהם על הנזק שגרמו.

זה יהיה קל ונוח יותר לכל הצדדים.

* ליתר בטחון- הקליטי את השיחה עם הבעל. סביר להניח שבדבריו הראשונים הוא יקשור את זוגתו למקום ולאירוע, זה עלול לסייע לך מאוד במידה והם יחזרו בהם מהודאתם אחרי שישמעו את עלות התיקון.

את מוזמנת להעלות תמונה של הנזק ע"מ שנוכל לשפוט אם ההצעה שקיבלת אכן מוגזמת. אולי אפשר לקבל הצעה טובה יותר, למען כל הצדדים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה רבה על התשובה.

לא ניראה לי שהיא מכחישה היא אמרה לסוכן שאמרתי לה "תסעי בזהירות" ולא ביקשתי פרטים.

הסוכן אמר לבעלי שבגלל שלא לקחתי ממנה פרטים במקום אז אי אפשר לעשות כלום ושהנהגת הפוגעת ובעלה יצרו איתנו קשר בערב.

במידה והם לא יסכימו לשלם על הנזק בלי הביטוח, מה אני אמורה לעשות כדיי שהביטוח ישלם לי על הנזק?

פורסם

הסוכן מדבר שטויות.

אני מסכים איתו שיש בעיה קטנה עם זה ששחררת אותה ואח"כ "נזכרת" שיש נזק, ואפילו נזק לא קטן.

אבל בשיתוף פעולה עם הפוגעת, שתעיד בעצמה שזה אכן הנזק שהיא גרמה, ולא ניפחת כלום, הדבר לא אמור להפוך למכשול.

עצם החלפת הפרטים ממילא אינה קובעת את מידת הנזק ולא את האשמה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אני אחכה לשיחה שלהם בערב. אין לי בעיה ללכת איתם לכל מוסך שיבחרו.

ד"א חברה שלי הייתה איתי באוטו. אני מקווה שזה יוכל לעזור לי במידה והיא תחליט להכחיש.

אני ינסה להעלות תמונה יותר מאוחר [האוטו לא איתי כרגע]

פורסם

תגידי להם את זה, אם הם יכחישו את התאונה ואת תצטרכי לתבוע אותם בבית משפט בסופו של דבר הם ישלמו הרבה יותר כסף, כי את תתבעי אותם על הפסד ימי עבודה וכל הפסד כספי שלפי דעתך נגרם מהתאונה והתחמקות שלהם.

בקיצור אם יש להם קצת שכל לא תגיעי למצב הזה, כי בכל מקרה לך יש עדה ואני מקווה שגם תמונות של שני הרכבים.

פורסם

קודם כל - יתכן שגם לה יש נזק, ואז היא תדווח לביטוח כדי לכסות את הנזק לרכב שלה. מבחינתה אין הבדל אם הביטוח ישלם גם לך, ההשתתפות העצמית ואובדן הנחת העדר תביעות זהה בשני המקרים.

שנית - אם אין לך לפחות ביטוח צד ג' רוצי לסוכן הביטוח שלך (טוב, אפשר גם להתקשר אליו) ורכשי לפחות כיסוי כזה ובהתאם לערך המכונית שלך ומוכנותך לשאת בנזקים לרכב שלך - אולי מקיף. תביאי בחשבון שאם הפגיעה היתה הפוכה את היית צריכה לשלם את נזקה של השכנה, ופגיעה ברכב יותר יקר יכול לעלות לך בעשרות ואף מאות אלפי ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רק לי זה מוזר שהפחח מבקש 3500 שקל נזק ?

אני פירקתי טמבון אחורי של מאזדה 6 הצורה החדשה הפכתי אותו לפלסטיקים והפחח לקח לי 1000 שקל והחזיר אותו למצב חדש (כולל צביעה והכל).

הייתי מציע לבדוק בעוד מקומות ובנוסף לעלות לפה תמונה של הנזק, אני מאמין שאם זה עד 1500 שקל יהיה משתלם לשתי הצדדים לא לערב ביטוח (עליית פרמיה וכד') ופשוט לשלם לעשות את התיקון ושתי הצדדים יצאו מורווחים.

פורסם

בפחחות יש מחיר אחד אם אתה משלם, ומחיר אחר כשבעל הרכב השני משלם (ויש גם מחיר אחר אם לבעל הרכב השני יש ביטוח - זה כמו לזכות בלוטו בפחחות).

• ספונסר פורום
פורסם
צהריים טובים לכל חבריי הפורום,

היום נסעתי בתוך חנייה, ומישהי נסעה רוורס ופגעה באוטו שלי ליד הגלגל האחורי.

כשיצאתי לראות מה קרה לאוטו, ראיתי כמה שריטות לא רציניות.

הבחורה שנכנסה בי בהריון מתקדם ומאוד נבהלה ונלחצה.

לא ביקשתי ממנה את פרטיי הביטוח ולא כלום כי באמת זה נראה כמו שריטה קטנה. (ברור לי שעשיתי טעות גדולה :| )

נסעתי לתדלק את האוטו וכשהסתכלתי על השריטה מקרוב ראיתי שזה לא רק שריטה, הפלסטיק התפוצץ קצת והחלק שם התעקם טיפה.

חזרתי לחנייה ורשמתי את מס' הרכב שלה.

בעלי התקשר לסוכן הביטוח שלנו והתברר שהיא מבוטחת אצל אותו הסוכן ויש לה ביטוח מקיף [לנו יש רק חובה]

הסוכן אמר לבעלי לגשת לפחח ולקבל הצעת מחיר. בעלי נסע והפחח נתן לו הצעת מחיר ע"ס 3500. :shock:

הסוכן דיבר עם הנהגת הפוגעת ובעלה אמור להתקשר אליינו בערב.

אם יש לנו רק ביטוח חובה יכולה להיות בעיה כלשהי?

צרי קשר טלפוני איתי אולי אוכל לעזור עדיין ללא התחיבות מצידך

0546999223 אלי אמרן שמאי רכב

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...