Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ריו 2003. הכותרת נערכה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא מצאתי כמעט מידע על הרכב הזה בפורום או בכלל באינטרנט. האם למישהו יש מידע לשתף?

אני תושב תל-אביב ללא רכב, ומעוניין להשתמש בו בעיקר בסופי שבוע לבקר משפחה (מרחק של 20 עד 40 דקות על כבישים כמו אילון וכביש 4). למרות שכמובן יהיה נחמד לנסוע איתו קצת יותר רחוק כשצריך.

מדובר על הדגם שמגיע עם 1.3 סמ"ק וגיר אוטומטי.

תודה!

פורסם

פשששש. איזה נוסטלגיה. היה לי כזה רכב חברה יד ראשונה. תאום של האקסנט. רכב טוב בסה״כ. לא שיא הנוחות, לא שיא האבזור, נחמד לזמנו, לא זוכר תצרוכת דלק, זוכר שהלך גיר ב30,000 ק״מ. נפח מנוע 1500 97 כ״ס. סהכ היה סבבה

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

מאוד בסיסי, ניתן להשיג אותה במחירים יותר נוחים מהאקסנט המקבילה שלה בגלל שהיא פחות מוכרת.

תהייה לך בעיה קשה להשיג חלקי פח ופלסטיקה אם תצטרך.

פורסם

לקחתי כזאת לבדיקה, מנוע דפוק, גיר מחליק, לא סוחבת עם מזגן חרא של אוטו, נסעתי גם על יונדאי אקסנט עם מזגן בקושי סוחבת את עצמה.אין כאלה גיר ידני זו הבעייה

מה הוא לוחש בלילה, מה הוא לוחש?

פורסם
לקחתי כזאת לבדיקה, מנוע דפוק, גיר מחליק, לא סוחבת עם מזגן חרא של אוטו, נסעתי גם על יונדאי אקסנט עם מזגן בקושי סוחבת את עצמה.אין כאלה גיר ידני זו הבעייה

וזה שראית אחת מחורבנת מעיד על כל היתר? הודעה סתומה, בלשון המעטה.

פורסם

שחכתי לציין שזהו הדגם 1.3. אם אני מבין נכון ה 1.3 מגיע ללא ABS. בנוסף, כל התגובות שמצאתי בפורום היו על ה 1.5 סמ"ק. האם יש הבדלתי אמינות בין 2 הסוגים?

פורסם

לקחתי ריו לבדיקה 2003 בקושי 100 אלף קמ, וכבר שישבתי ליד הנהג הרגשתי שיש בעייה במנוע והגיר מחליק, להגיד לך שכולם כאלה לא יודע ראיתי אחת 2004 למכירה ב5 אלף נמכרה מייד.תחפש אחת שמורה ותיקח לבדיקה..לא הייתי משלם את הסכום שדורשים ביד2 15/13 אלף..

פורסם

למה חשוד? היה שייך לסבא במשפחה שכמעט ולא נסע. זה ממשפחתו של חבר טוב, ולכן אני לא מודאג שהם מנסים להסתיר מידע. נהגתי ברכב שלשום והוא היה בסדר גמור חוץ מזה שהוא סחב קצת ימינה שעזבתי את ההגה ובכלל בנהיגה. הוא עבר טסט לא מזמן אז אני מניח שעשו לו כיון פרונט אם היה צריך. אני ינסה לעשות עליו סיבוב שוב וראות שיש מספיק אוויר בגלגלים.

פורסם

רכב שעמד הרבה זמן זה לא טוב, במנוע יש חלקים נעים שיכולים להיתפס,ואם הוא לא נסע אז כנראה גם היה צורך לטפל, להחליף שמן.

פורסם

הוא עבר טסט לפני שבוע. מספיק טוב? אני קצת חושש מהגיר כי שמעתי שלרכב יש בעיות גיר כרוניות?

פורסם
הוא עבר טסט לפני שבוע. מספיק טוב? אני קצת חושש מהגיר כי שמעתי שלרכב יש בעיות גיר כרוניות?

כתבתי לך למעלה שאצלי הלך גיר ב30,000 ק״מ

וזה שהוא עשה טסט לא אומר שהוא תקין מכנית.

בכל זאת קח בחשבון ( אם תקנה אותו בסוף) יישור קו גדול וטיפול מסיבי.

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תוכן חדש...