Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ייעוץ להחלפת רפידות קולט.


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שבכותרת עבר טיפול 10,000 לא מזמן, ובמהלכו נאמר לי שיש צורך בהחלפת הרפידות. היום קצת אחריי 2000 ק''מ מורגש חוסר בלימה. אני מרגיש שהרכב מגיב טוב פחות ללחיצה על הבלם. לא נשמע לי הגיוני שכלכך מהר הרפידות הלכו. אלא אם כן הן מסוג באיכות ירודה. מה שם שאני מוריד הילכים בבלימה, אזי לא משתמש בבלם בצורה מוגזמת.

השאלה שלי היא האם יש סוג ממומלץ של רפידות? משהו שאולי בנוי לעומסים יותר כבדים? אין לי בעייה לשקול החלפת דיסקים לסוג אחר אם ההשקעה תהיה סבירה בעניי.

מה גם שאבקש מכם המלצה למוסך באיזור חיפה לטיפולים שוטפים בקולט שלי. לא רוצה חאפרים, וכל מי שהלכתי אליו הוא מהסוג של ''עזוב אותך אוטו ישן''

תודה.

×
×
  • תוכן חדש...