Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

בדלת הנוסע שעל יד הנהג ישנה בעיה בנעילה מרכזית שהחלה היום. כל שאר הדלתות ננעלות ונפתחות כרגיל ורק בדלת ימין הפסיק לעבוד.

כאשר לוחצים על פתיחה או סגירה של הנעילה המרכזית, הכפתור של הדלת פשוט לא זז, בניגוד לדלתות האחרות.

כמו כן, אני לא שומע את הרעש האופייני של הנעילה שבשאר הדלתות דווקא כן שומעים, דבר שהוביל אותי למסקנה (לאחר חיפוש פה בפורום) שככל הנראה מנוע הנעילה המרכזית בדלת הזו הלך לעולמו או שיש בעיה במגעים.

בתור אחד עם ידיים שמאליות בכל הנוגע לרכב, אני מבקש עצה.

האם האבחנה שלי נשמעת נכונה?

כמה אמור לעלות מנוע שכזה?

מבקש הפניה לעסק באזור חיפה או יקנעם אמין וזול שיפתור את הבעיה (לא בא לי לשלם כפול למוסך טויוטה בו אני מטפל).

תודה מראש.

אייל.

פורסם

שלום,

גש לאחים אזוגי בחיפה גם מקצועיים וגם מחירים נוחים.

אתה יכול להגיד שאני שלחתי אותך וגם תקבל הנחה נוספת.

שגיב

פורסם
מנוע נעילה אוניברסלי צריך לעלות לך בין 100 ל 150 כולל עבודה, תגש לאחת החניות מיגון ושמע תבקש הצעת מחיר

עפת גבוה מאוד.

באיביי אחד עולה 4$, בארץ פעם אחרונה קניתי אחד עם שתי חוטים ב40 שח (זה שיושב מקדימה צריך ליהיות לו חמש חוטים אם אני לא טועה, יעלה כמה שקלים בודדים יותר).

מה שבטוח, קצת קשה להשיג אותם (עברתי בין כל החנויות חלקים בעיר עד שמצאתי אחד שמוכר חדש).

סתם לידע הכללי שלכם, סטוק של 10 מנועים כאלה באיביי, 30$ (שזה 100 שח וקצת).

בעסק הזה עדיף ליהיות עם ידיים ימניות, זה עבודה פשוטה, אתה יכול לחסוך עלויות באופן משמעותי.

אבל אם אין לך ניסיון, עדיף שבכל זאת תלך למתקין\חשמלאי שיבדוק שזה בעיה במנוע וישים לך חדש.

• תוכן חדש...