Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פעם שלישית מצלמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה אלעד על הדוגמא - אזמין גם מהמוכר הזה באיביי.

מקווה שאין על 60 דולר מכס ומע"מ... פשוט עד עכשיו הזמנתי משם דברים שעלו דולרים בודדים.

פורסם

המע"מ מתחיל מ75$.

אבל כל המוכרים הסינים ירשמו סכום נמוך יותר אם תבקש וגם אם לא תבקש.

אני הזמנתי עשרות חבילות ששוות יותר מ75$ ואף פעם לא שילמתי מע"מ גם על אלה שהיה רשום את השווי האמיתי, ואחד הדברים ששמתי לב אליהם זה ש90% מהמוכרים רשמו שווי שקרי בלי שבקשתי בכלל.

פורסם
אתה גדול!

לא חשבתי בכלל על כזה חיבור למצת, זה בדיוק מה שאני צריך.

מצאתי את זה ביותר זול בEBAY:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=400357504414

גם יש עוד הרבה מוכרים.

ראשית, תודה.

לעניין המפצל: שמת לב שההפרש בין שני האתרים עומד על 77 סנט? בשביל פחות מדולר אתה אשכרה השקעת בחיפוש? תהיה בריא :lol:

תודה אלעד על הדוגמא - אזמין גם מהמוכר הזה באיביי.

מקווה שאין על 60 דולר מכס ומע"מ... פשוט עד עכשיו הזמנתי משם דברים שעלו דולרים בודדים.

השבוע, לאחר המתנה של יותר מחודש, קיבלתי חבילה עם חלק מסוים שהזמנתי לרכב מחו"ל בעלות של $130. למעט הפקק המדומה שנוצר בדואר ישראל, החבילה כלל לא נפתחה ולא חוייבתי במכס. אני יודע שאפשרי שהיה נגבה ממני מכס בגלל העלות, אבל אל תקח את זה כמובן מאליו מכיון שלא כל החבילות נעצרות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

המלצה למקום ממנו ניתן לרכוש אחת תתקבל בברכה.

AliExpress.com

יש מבחר גדול,עם חוות דעת ומחירים סבירים.

עוד דבר בעניין המפצל שדובר עליו כאן:

כל המשתמשים, האם אתם מוציאים אותו מהשקע או שמשאירים הכל מחובר גם בסוף הנסיעה?

אני גם משתמש במצלמה אבל אחרי כל נסיעה אני מנתק אותה מהשקע מסיבה אחת פשוטה,אני מפחד שיקרה קצר ותתפתח שריפה.

קראתי כתבה על רכב שעלה באש מכיוון שהבעלים היה משאיר את המטען נייד מחובר קבוע בשקע,היה קצר והאוטו נשרף, הביטוח לא שילם לו שקל כי בספר רכב רשום "לא להשאיר שום דבר מחובר" לאחר בדיקה זה אכן מופיע.

וכשאני חושב על הרכיבים הסיניים הזולים האלה זה מעלה לי את החשש יותר.

פורסם

שקונים את אותו הזבל מסין אז עדיף לקנות אותו כמה שיותר זול.

אבל יש רק בעיה אחת שכל המוכרים אומרים שזה לא מתאים לאייפון 5, אין לי מושג למה אבל אם זה ככה זה לא שווה.

פורסם
ביקשת - קיבלת: http://www.ebay.com/itm/130455460442?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_20136wt_1170

קיבלתי אותה היום. המשלוח היה מהיר מאוד (בערך שבועיים) ובינתיים המוצר נראה איכותי. הבעסה היחידה היא שיחד עם הזרוע של הנייד, החלון הקדמי שלי מתחיל להתמלא ואני נאלץ לחפש פתרון יצירתי שיאפשר לי למקום את כל האביזרים האלה מבלי לפגוע בשדה הראייה או בבטיחות.

גם לי יש את המצלמה הזאת, אבל היא לא אמורה להפריע לשדה הראייה.

ממקמים אותה מאחורי המראה.

וגם אני מעדיף את החלון שלי נקי, אז מצאתי פיתרון מצוין עם הסתייגות:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140865871640

הדבר הזה נדבק לדשבורד באורח פלא כמעט :)

ההסתייגות:

ההתקן נמצא אצלי רק כמה חודשים ועדיין לא התמודד עם הקיץ הישראלי.

תוסיף לזה שהרכב שלי חונה כדרך קבע בחניון מקורה.

אין לי מושג מה החום יעשה לו, אז תחליט אתה אם בא לך להמר כמוני :)

פורסם
עוד דבר בעניין המפצל שדובר עליו כאן:

כל המשתמשים, האם אתם מוציאים אותו מהשקע או שמשאירים הכל מחובר גם בסוף הנסיעה?

אני גם משתמש במצלמה אבל אחרי כל נסיעה אני מנתק אותה מהשקע מסיבה אחת פשוטה,אני מפחד שיקרה קצר ותתפתח שריפה.

קראתי כתבה על רכב שעלה באש מכיוון שהבעלים היה משאיר את המטען נייד מחובר קבוע בשקע,היה קצר והאוטו נשרף, הביטוח לא שילם לו שקל כי בספר רכב רשום "לא להשאיר שום דבר מחובר" לאחר בדיקה זה אכן מופיע.

וכשאני חושב על הרכיבים הסיניים הזולים האלה זה מעלה לי את החשש יותר.

אצלי ברכב כאשר הסוויץ' כבוי, אין זרם במצת. דבר אינו יכול לקרות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
ביקשת - קיבלת: http://www.ebay.com/itm/130455460442?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_20136wt_1170

קיבלתי אותה היום. המשלוח היה מהיר מאוד (בערך שבועיים) ובינתיים המוצר נראה איכותי. הבעסה היחידה היא שיחד עם הזרוע של הנייד, החלון הקדמי שלי מתחיל להתמלא ואני נאלץ לחפש פתרון יצירתי שיאפשר לי למקום את כל האביזרים האלה מבלי לפגוע בשדה הראייה או בבטיחות.

בוצעה הזמנה הרגע למצלמה שבקישור שנתת (הזמנת מהמוכר הזה גם כן, נכון?) בכל מקרה המוכר הזריז תוך 20 שניות נתן לי פידבק חיובי... נראה מתי זה יגיע. מת לתפוס שוטר שקרן ולעשות ממנו אח"כ בדיחה.

תודה רבה.

פורסם

הטריק הזה עם ההולך רגל מתבקש, אבל צריך להזהר מאוד ולהיות עם יד (רגל) על הדופק (דוושת הבלם), לא תמיד הוא ירוץ לכיוון המדרכה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מכיר את הסרט יעד סופי?

היזהר! אולי המוות רודף אחריך יותר ממה שנדמה לך...(ואני כנראה לא היחידי שחי פה בסרט :roll:)

http://www.youtube.com/watch?v=w15S7XsPc1A דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...