Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פעם שלישית מצלמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי השבוע את המצלמה.

אחלה מצלמה.

שאלה קטנה למי שהזמין וכבר משתמש, במצלמה הישנה שהיית לי, היה אפשרות בלחיצת כפתור לשמור את הסירטון שהמצלמה מצלמת באותו רגע, ואז את אותו סרטון המצלמה לא מוחקת.

שימושי ביותר שאתה רוצה לשמור את השטויות שנהגי ישראל עושים.

במצלמה הזאת לא מצאתי את האפשרות הזאת.

יכול להיות שהיא קיימת ופספסתי אותה?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כבר הקפצתם את השרשור:

הזמנתי את המצלמה מהמוכר של אלעד ב- 16.6.13. כשהזמנתי את המצלמה היה רשום שהמודל (דגם) הוא DVR027.

עכשיו נכנסתי שוב וזה מה שהמוכר רושם:

From date 2013-6-20,we stop sale for DVR027 model at the price $59.74;

After then,we update it with 207GS model at the price $69.74 for this item 130455460442

נכנסתי למעקב משלוחים, רשום:

Sale date: 06/16/13

The item left Hong Kong for its destination on 23-Jun-2013

Jun-23-13, 00:00 AM, ISRAEL

השאלה שלי היא האם הגיוני/סביר שהמוכר שלח לי בכל זאת את ה- 207GS למרות שהזמנתי לפני התאריך הרשום ושילמתי 59$ (במקום 69$), או שאני סתם מפתח תקוות שווא? ובכל מקרה, איך בודקים את הדגם עצמו אם מבחינה חיצונית המצלמות זהות?

ושאלה נוספת - אם אני שם כרטיס 32GB ונוסע ברכב 40 דקות ברצף, האם כשאני מעביר את הקובץ למחשב אני אראה קובץ אחד של 40 דקות, או כמה קבצים מחולקים?

• תוכן חדש...