Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פעם שלישית מצלמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבכל יום, גם היום נסעתי הביתה מהעבודה על כביש 6. כבכל יום, גם היום התנועה זרמה במהירות סבירה ביותר.

שלא כבכל יום, היום קצת אחרי מחלף אייל לכיוון צפון עף לו לתוך הנתיב צרור של צינורות לבניין שכנראה לא עוגן היטב למשאית שלקחה אותו.

המזל שלי הוא שהייתי במרחק של כ-300 מהם, כך שהיה לי די והותר זמן לרדת ממהירות תלת-ספרתית לכמה קמ"שים בודדים. אלה שהיו לפניי היו קצת פחות ברי-מזל, וכך הם קיבלו צינור באורך כ-5 מטר בלי וזלין, ולא במובן המליצי.

המזל שלהם הוא שאלה היו צינורות מפלסטיק, כך שהם פשוט התנפצו לחתיכות ברגע שהם פגעו ברכב כלשהו או כשרכב דרס אותם.

מה שמוזר בכל הסיפור הזה הוא שאף רכב לא עצר לאחר מכן לבצע בקרת נזקים - לא המשאית ממנה השתחרר המטען הזה ולא מי מהמכוניות שנפגעה מאחד הצינורות.

בהתחשב בכך שתוך פחות משבוע זוהי התאונה השניה שאני עד לה, החלטתי לקנות מצלמה, ומהר. לפי הקצב שבו האירועים האלה מתרחשים, לא יחלוף זמן רב עד שתגיע הפעם השלישית. המלצה למקום ממנו ניתן לרכוש אחת תתקבל בברכה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לך הרבה מזל, אתה חייב לקנות מצלמה.

ובקשר לעצירה בכביש 6 פעם אחרונה שבדקתי אף אחד לא רוצה למות.

פורסם

מצטרף לשאלה.

אני גם מעוניין לקנות מצלמה, ולא מבין בזה כלום. איך אני לוקח חשמל בשבילה, מחבר למצת? ואם אני רוצה לחבר גם את הטלפון שמריץ WAZE וגם את המצלמה למצת במקביל, מה עושים?

חוץ מזה יש פה שמועות שיש מצלמות בעייתיות שכבות ברגע שמתח המצבר יורד (בעמידה למשל). איך נמנעים מדבר כזה?

אלעד - אם תקנה מצלמה אודה לך אם תעדכן אותי, אפילו בפרטי, על מקום הרכישה ועלות.

פורסם
אני גם מעוניין לקנות מצלמה, ולא מבין בזה כלום. איך אני לוקח חשמל בשבילה, מחבר למצת? ואם אני רוצה לחבר גם את הטלפון שמריץ WAZE וגם את המצלמה למצת במקביל, מה עושים?

אתה זקוק למפצל. יש לי חבר שבכל נסיעה שקע המצת שלו מספק חשמל גם לטלפון, גם למצלמה וגם לוולנטיין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

אלעד אתה מנחוס רציני. אני במקומך לא עולה על כבישי ערד והדרום בזמן הקרוב.

המלצה למקום ממנו ניתן לרכוש אחת תתקבל בברכה.

בצע חיפוש :roflmao:

הייתי חייב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שמור על עצמך..בהמשך לשרשור הקודם שלך על הבילוי בשישי בערב,אם ירדת מכביש 6 ל57בניצני עוז אולי עוד הספקת לראות יונדאי גטס מרוסקת מלפנים בצומת תנובות למערב,אפרופו מה שכתבתי על רמזורים והציות להם בכביש 57...

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אלעד - אם תקנה מצלמה אודה לך אם תעדכן אותי, אפילו בפרטי, על מקום הרכישה ועלות.

ביקשת - קיבלת: http://www.ebay.com/itm/130455460442?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_20136wt_1170

קיבלתי אותה היום. המשלוח היה מהיר מאוד (בערך שבועיים) ובינתיים המוצר נראה איכותי. הבעסה היחידה היא שיחד עם הזרוע של הנייד, החלון הקדמי שלי מתחיל להתמלא ואני נאלץ לחפש פתרון יצירתי שיאפשר לי למקום את כל האביזרים האלה מבלי לפגוע בשדה הראייה או בבטיחות.

פורסם

תתחדש :) עכשיו אתה רק צריך לארגן לחבר'ה סרטון דוגמית לבדיקת איכות ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תתחדש, ותודה רבה על העדכון.

מישהו בפורום דיווח שהמצלמה שלו מפסיקה לעבוד כשהוא עומד ברמזורים, כי היא מזהה שמתח המצבר יורד. האם במצלמה שלך אין את הבעיה? איך החלטת לרכוש דווקא אותה, שמעת המלצות מחברים או שסתם החלטת ללכת דווקא עליה? אשמח אם תוכל להרחיב על השיקולים.

ומצטרף לבקשה של החבר מעליי - אם תוכל להעלות קטע קטן בנסיעה כדי שנראה את האיכות אנחנו נשמח :)

פורסם

תודה.

אשתדל להעלות איזו דוגמה מחר.

לעניין השיקולים: חפרתי קצת בשרשורי עבר בפורום שעסקו במצלמות, ולאחר שמצאתי את המצלמה הזאת (שניתן אליה קישור באחד מאותם שרשורים), נועצתי בחבר שכבר רכש לעצמו שתי מצלמות, שנתן את ברכתו לביצוע הרכישה. בינתיים זה עושה רושם שההמלצות - הן בפורום והן של החבר - בהחלט במקומן.

פורסם

הנה דוגמה:

http://www.youtube.com/watch?v=kjDtsGzCo_k&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לשאלתך על מה שקורה בעת עצירה ברמזור - התשובה היא שהמצלמה ממשיכה לעבוד כרגיל.

בסה"כ נראה שביחס למחיר זה מוצר סבבה לגמרי.

אתמול הזמנתי בדיל אקסטרים את המוצר הזה. הוא יאפשר לי להטעין שני טלפונים (שלי ושל אשתי) ולהפעיל את המצלמה בו-זמנית. אני מקווה שהוא יגיע בקרוב כי בינתיים אני מלהטט בין הטלפון למצלמה (גם לה יש סוללה שמאפשרת לה להמשיך לעבוד ללא חיבור למצת).

פורסם

גם אבא שלי החליט לחפש לו מצלמה ועל כן אני מתעלק על השרשור על מנת לשאול היכן בארץ ניתן לקנות מצלמה איכותית במחיר נוח (נניח עד 500 ש"ח)?

ההתעסקות עם איביי בעייתית מעט, מכיוון שהיחיד שקונה בכ"א בינלאומי הוא אני. המסגרת שלי החודש לא תתמודד עם רכישה של מעל כמה שקלים בודדים ובזמן הזה שכנה מעצבנת מנסה לעשות נזק לרכב המשפחתי, כך שהדרישה היא למצלמה במיידי (גם ההמתנה למשלוח מאיביי בעייתית במקרה זה)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

המצלמה הזאת לא תעזור לך בהתמודדות מול השכנה הסוררת. בכל אופן, אם בכל אתה מעוניין בה, באחד מאתרי הקופונים - ביג דיל או BUY2, לא זוכר כרגע - יש עכשיו קופון לרכישת מצלמה כזאת במחיר יחסית לא רע. שווה בדיקה.

• תוכן חדש...