Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוכר יחידת מרתף די גדולה (קרוב ל 75 מטר). בסלון ובמטבח יש מזגן שמקרר ואין תלונות.

החדר שינה הוא ממ"ד ואין שם מזגן. אין גם הכנה למזגן. גודל החדר שינה הוא כ 12 מ"ר. בעל הדירה לא מעוניין לפגוע באיטום של הממ"ד וביקש שאני אבדוק פתרונות מיזוג לממ"ד (שהוא במרתף). יש חלון החוצה + צינור מתכת של איוורור שניתן לחסום במקרה הצורך.

האם אפשר איכשהו להסתדר עם מזגן נייד בסיטואציה כזאת? (אין לי ניסיון עם מזגן נייד).

האם אפשרי להתקין מזגן עילי? מה העלויות של ההתקנה?

אסף

פורסם

תליית היחידה הפנימית היא לא בעיה. 4 דיבלים קטנים לא ישנו את המיגון בכלום. יש לדעתך אפשרות להעביר את הצנרת ליחידה החיצונית דרך צינור האוורור?

פורסם

הבעייה היא שבפתח האוורור יש רשת מתכת פנימית. במקרה חירום אמורים לכסות את הפתח משני הכיוונים כדי לאטום את החדר. אם מעבירים צינור של מזגן משם אז אי אפשר לאטום. או לפחות עם צינור רגיל אין דרך לאטום בשעת חירום.

אסף

פורסם

ניתן להעביר שרשורי דרך צינור 8" אליו אתה מתייחס.

במקרה של צורך השימוש בממד כחדר אטום גזים - מפרקים השרשורי - וסוגרים בצלחת ייעודית את הצינור.

הרשת היא למניעת כניסת מזיקים / יונים לממד כשהצלחת לא מותקנת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כוונתו של רז אם הבנתי נכון להכניס צינור שרשורי שמכניס אוויר ממוזג דרך אותו הפתח. זה רלוונטי במידה ויש מיזוג מיני מרכזי.

באופציה השניה תעביר את הצנרת דרך הפתח ובמקרה ותהיה פה מלחמה שתידרוש אטימת הממ"ד פירוק הצנרת תהיה הבעיה הקטנה שלך...

אתה יכול לבדוק את האפשרות של לעשות חור בממ"ד לצנרת. למזגן קטן חור בקוטר של 50-60 מ"מ אמור להספיק. קשה לי להאמין שחור כזה יפגע משמעותית בחוזק הממ"ד. גם לאטימה אפשר לדאוג.

פורסם

איזה צינורות אוורור יש בממ"ד? 2 של 8 צול, או שיש גם אחד של 4 צול?

ל 4 צול (חובה בממ"דים שאושרו אחרי 2009) יש אביזר יעודי (חפש בגוגל את חברת "מוגן") שמתלבש על הברגים של הפלאג' ויוצר אטימה מוחלטת.

אולי יש להם גם לצינור-8, אני אישית לא מכיר.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...