Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משפחתית, בטוחה, אמינה, ולא אוהבת מוסכים, וגם לא ממש צמאה לדלק.

תקציב עד 20000 ש"ח.

ניסאן אלמרה או מזדה לנטיס 2004?

הבעיה במזדה שהן בדרך כלל עם קילומטרז' מטורף, לא להסתכל על זה?

פורסם

השוק של האלמרה מעט בעייתי,לא חושב ש-20,000 יספיקו לך לקנות 2004.

המוכרים של הרכב הזה חושבים,שיש להם מינימום שהב שחור ביד (חבר רצה לרכוש לפני 4 חודשים 2002) והמוכרים לא התביישו לבקש על רכב שמור כמה אלפים טובים מעל המחירון.

לגבי מאזדות,צריך לבדוק שלא היו בליסינג ולא קרעו אותן בק"מ (היו הרבה כאלו אבל לא כולן)-אפשר למצוא רכב שמור או אפילו ללכת על גרסת ה-1,800 המאובזרת יותר (שם הסיכוי לנפילה על רכב קרוע ומוזנח תהיה נמוכה יותר).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הי

האלמרה נחשב רכב אמין ובהסתכלות לאחור, מוצלח מאוד ביחס למתחרות באותם שנים.

(עדיין אני לא חושב שזו סיבה לקנות רכב בן עשר במחיר מחירון ומעלה.)

ברמת העיקרון לרכב כמו מאזדה אין בעיה לגמוע קילומטרים רבים, חוץ מבלאי טבעי לא אמורה להיות בעיה מיוחדת.

מה שכן חשוב לוודא היסטוריית טיפולים, לברר באילו מוסכים טופל הרכב וללכת אליהם על מנת להוציא היסטוריה, כדי לראות שלא הייתה הזנחה.

פורסם

למיטב ידיעתי, המאזדה בגרסה הגבוהה יותר בשנים האלה היא עם מנוע 2000, לא 1800.

שתיהן עם אמינות בסיסית נהדרת (שנשמרת ברמה כזו או אחרת כתלות במזל ובטיפול לאורך השנים, אבל אין לצפות לאפס תקלות).

בצימאון לדלק שתיהן לא הכי מצטיינות, אבל סטנדרטיות למשפחתיות של התקופה.

הסיפור על השוק של האלמרה מעט מוזר לי, המאזדה נהנית מביקוש יותר גבוה בשוק הישראלי- בעיקר בגלל השם ואפקט העדר. לדעתי, יש סיכוי יותר טוב למצוא אלמרה שמורה בתקציב הזה מאשר מאזדה שמורה, בשנתון הזה, אבל מהמאזדות יש יותר מבחר.

מה עדיף? זו שתמצא קודם :)

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
למיטב ידיעתי, המאזדה בגרסה הגבוהה יותר בשנים האלה היא עם מנוע 2000, לא 1800.

שתיהן עם אמינות בסיסית נהדרת (שנשמרת ברמה כזו או אחרת כתלות במזל ובטיפול לאורך השנים, אבל אין לצפות לאפס תקלות).

בצימאון לדלק שתיהן לא הכי מצטיינות, אבל סטנדרטיות למשפחתיות של התקופה.

הסיפור על השוק של האלמרה מעט מוזר לי, המאזדה נהנית מביקוש יותר גבוה בשוק הישראלי- בעיקר בגלל השם ואפקט העדר. לדעתי, יש סיכוי יותר טוב למצוא אלמרה שמורה בתקציב הזה מאשר מאזדה שמורה, בשנתון הזה, אבל מהמאזדות יש יותר מבחר.

מה עדיף? זו שתמצא קודם :)

עד 2002 היו מאזדות 1800 ובמקביל מ-2002 אכן שווקו גם עם מנוע 2000.

העניין הוא,שרוב המאזדות 1600 היו בליסינג /השכרה לשעבר ורובן די טחונות.

האלמרות רובן היו פרטיות ומעט מאוד היו בליסינג/השכרה.

מבחינה כמותית יש יותר אלמרות שמורות ממאזדות ולכן זה מתבטא במחיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מאזדה לנטיס מהשנים המדוברות הוא ,מניסיוני, רכב מאוד אמין.

הייתה לנו אחת כזאת כרכב מהעבודה שגמעה 400,000 ק"מ לא קלים בכלל בלי שום תקלה רצינית (מלבד חלון נוסע שלא פעל זמנית - לא תקלה רצינית)

מבחינת צריכת דלק לא זכור לי שהייתה בזבזנית במיוחד או חסכונית במיוחד. אבל כיוון שזה היה רכב חברה לא התעניינתי.

בהצלחה

• תוכן חדש...