Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עגלות- כן או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסיים עכשיו את השנה הראשונה שלי באונ' ת"א ועומד בפני חופשת הקיץ. בעיקרון המבחנים נגמרים בסוף יוני, כך שאני פנוי לעבודה מתחילת יולי עד תחילת אוקטובר.

נרשמתי באתר "מכה" ומלא חברות פנו אלי וקבעו איתי ראיונות בשבוע הקרוב.

אני בדילמה- האם זה באמת כסף טוב כמו שמנסים להציג את זה?

אני צריך כסף (והרבה) כי המטרה היא לעבור לגור עם החברה בסוף הקיץ, כך שאם זה באמת שכר ממוצע כמו שהם מציגים (4-5 אלף פאונד לחודש) זה מושלם.

הייתי היום בראיון הראשון- יש לכם טיפים מה לשאול בראיונות הבאים עם חברות אחרות? ממה להיזהר? חברות מסוימות להיזהר מהן?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

עזוב, לא שווה את הסיכון של שלילת ויזה לכל החיים למדינות אירופה או לארה"ב.

גם אם פה מבטיחים לך את השמיים ושהכל חוקי ומסודר, בפועל זה לא ככה.

אני לא מאמין שעדיין אנשים נופלים בפח הזה.

רד מזה ומהר!

פורסם

לא עבדתי מעולם בעגלות , אבל יש לי כמה חברים שכן.

לאחד יש חותמת שחורה בדרכון והוא אינו מורשה כניסה לארה"ב לעולם (לאחר 10 שנים ניתן לבקש מחילה בעזרת עורך דין).

אתה מבין שאתה מסכן את חרותיך ואת יכולתך להכנס לאותה מדינה אם אין לך אישור עבודה \ אזרחות של המדינה שבא אתה רוצה לעבוד.

לדעתי לא שווה את הסיכון.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

חד משמעית - לא שווה.

להבטיח לך,בטח שיבטיחו,התחת שלך בסיכון,לא שלהם.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם אתה מוציא ויזת עבודה, אני לא חושב שתהיה בעיה.

הייתי אמור לעבוד בניו זילנד בעגלות, וקבלתי לצורך כך ויזת עבודה, חוקית למהדרין. בסוף בגלל אופי העבודה והרצון לטוס להודו במקום, זה ירד מהפרק.

יש לך אזרחות נוספת מלבד הישראלית?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

סליחה. שכחתי לציין- אני הולך לעבוד רק באנגליה, יש לי אזרחות בריטית.

hagggg55 כתב:

פורסם

ודא שהעבודה חוקית. כמובן שכנתין של הוד מלכותה אתה רשאי לעבוד באנגליה, והסיכון כלכלי בלבד - עלות טיסות ומחיה באנגליה או בכל מקום אחר באיחוד האירופי מול הסיכון שההכנסות יהיו פחותות מהצפוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה כבר משהו אחר.

אם יש לך את האזרחות ואין סיכוי שיעשו לך בעיות, אולי שווה את הסיכון.

התחום הזה נגוע מאוד אז יכול להיות שהם גם ייעלמו לך עם הכסף מתישהו.

אולי תעבוד 5 חודשים והכל יהיה בסדר אבל אחר כך ידפקו אותך.

פורסם
עזוב, לא שווה את הסיכון של שלילת ויזה לכל החיים למדינות אירופה או לארה"ב.

גם אם פה מבטיחים לך את השמיים ושהכל חוקי ומסודר, בפועל זה לא ככה.

אני לא מאמין שעדיין אנשים נופלים בפח הזה.

רד מזה ומהר!

פרנקוס לא יפה !

נכון שמה שקשור לעסקים עם ישראלים בחו"ל בדרך כלל זה לא תענוג גדול אבל אסור להכליל (או להפליל) אנחנו מעסיקים כעשרים עובדים ישראלים וכולם עובדים עם אישורי עבודה שעולים לנו לא מעט כסף , כולם חוקיים וכולם עובדים עם תלושי שכר ומשלמים מסים כמו אחרון המקומיים .

לא פעם אספנו (פשוטו כמשמעו) איזה חתול רחוב ישראלי עזוב שנזרק מביתו ודאגנו לו אם זה לכרטיס הביתה או לעבודה אצלנו או חבר אחר , בכל מקרה שתדע בכל חברה יש את החארות ויש את הנשמות הטובות פשוט צריך להיות זהיר בבחירה ולא לרוץ לכל אחד שמציע הצעות כלשהן !

שיהיה שבוע נפלא ותאשר אותי כחבר בפייסבוק !

אגב - לאנשים שיש להם דרכון/אזרחות במדינה בה הם עובדים יש חוקיות מלאה בתנאי שהם עובדים עם תלוש שכר מסודר ומשלמים מס , אם התנאי הזה לא מתקיים אז הם לא חוקיים !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
פרנקוס לא יפה !

נכון שמה שקשור לעסקים עם ישראלים בחו"ל בדרך כלל זה לא תענוג גדול אבל אסור להכליל (או להפליל) אנחנו מעסיקים כעשרים עובדים ישראלים וכולם עובדים עם אישורי עבודה שעולים לנו לא מעט כסף , כולם חוקיים וכולם עובדים עם תלושי שכר ומשלמים מסים כמו אחרון המקומיים .

לא פעם אספנו (פשוטו כמשמעו) איזה חתול רחוב ישראלי עזוב שנזרק מביתו ודאגנו לו אם זה לכרטיס הביתה או לעבודה אצלנו או חבר אחר , בכל מקרה שתדע בכל חברה יש את החארות ויש את הנשמות הטובות פשוט צריך להיות זהיר בבחירה ולא לרוץ לכל אחד שמציע הצעות כלשהן !

שיהיה שבוע נפלא ותאשר אותי כחבר בפייסבוק !

אגב - לאנשים שיש להם דרכון/אזרחות במדינה בה הם עובדים יש חוקיות מלאה בתנאי שהם עובדים עם תלוש שכר מסודר ומשלמים מס , אם התנאי הזה לא מתקיים אז הם לא חוקיים !

עד היום לא שמעתי על מישהו אחד אפילו (מתוך לפחות 10 שעשו את זה) שלא הסתבך בצורה רצינית בגלל זה.

פורסם

מצד שני - מעולם לא שמעתי על עגלות מחוץ לארה"ב ועל צעירים ישראליים שעובדים בהן בצורה חוקית. ברור שמי שעובד בצורה בלתי חוקית בארה"ב צפוי לצרות.

מכל מקום, פות"ש, אני מקוה שהאזרחות הבריטית שלך היא מהסוג המתיר מגורים בבריטניה (יש אזרחויות בריטיות שמתירות מגורים רק במושבה זו או אחרת) ובעיקר שהמעסיק אמין, כיון שמעסיקים הנוהגים להעסיק עובדים בלתי חוקיים הם חשודים מיסודם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני משלם 20% מס על ההכנסות, כרטיס טיסה עליהם, ואם אני עוזב לפני תום 3 חודשים- אני מחזיר להם את עלות הכרטיס (רק הלוך. חזור בכל מקרה עלי)

יש מגורים שלהם. חודש ראשוןם עליהם, כל חודש נוסף 300 פאונד (נשמע קצת יקר. לא? בעיקר שזה עם שותף. מצד שני, כל החשבונות כלולים, אז לא יודע)

עובדים עם תלוש והכל, ביום הראשון שם אני פותח חשבון בנק, מספר ביטוח לאומי, השכר הוא פעמיים בחודש- ב7 וב21, בהעברה בנקאית.

יש השלמת הכנסה של 1200 פאונד בחודש הראשון, רק במידה ועבדתי 25 ימים בחודש.

11-13 שעות משמרת, 45 דקות הפסקת צהריים, ו2-3 הפסקות קפה באמצע. 6 ימים בשבוע.

מה דעתכם?

hagggg55 כתב:

פורסם

עדיין דבק במה שכתבתי מקודם.

ובגלל שאתה לא יודע עם מי אתה הולך לעבוד,וכל מה שיש לך ביד זה ידע בסיסי עם סימני שאלה - לא שווה.

מילא היית מכיר את המעסיק תקופה כלשהי,מכיר אנשים באופן אישי שהצליחו והרוויחו - עוד איכשהו אולי זה היה כדאי.

להתעשר או "לדפוק מכה" לא ייצא לך מזה לדעתי,אולי עדיף לך לגור שם ולחפש תחום עבודה אחר,לדוגמה : משהו אחר שאתה טוב בו?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...