Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פייסבוק כמשל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל אילוצים אובייקטיביים חברה של חברה שלי פתחה חשבון פייס נוסף לזה שמשתמשת בו עם חבריה הקרובים. זה החשבון הציבורי שלה. גם את שמה קצת "עיברתה" שישמע יותר טוב וגם הגיל קצת שונה. בקיצור יצרה דמות שלא באמת קיימת. כולנו מכיריפ את זה.... גם כאן בפורום.

לדמות הדמיונית הזו יש כ 350 חברים, רובם ביקשו להיות חברים שלה. ואני מוכן לשים את ראשי שלפחות מחציתם הם לא פרופילים אמיתיים, אלה אנשים אחרים במסווה.

בקיצור, קטע, קטע איך חברים וירטואלים לא אמיתיים מייצרים חברויות וירטואליות לא אמיתיות, מזויפות והזויות עם חברים וירטואלים אחרים.

פורסם

נו, אז מה אתה רוצה וממה בדיוק אתה מתפלא ?

דמות דמיונית, מייצרת חברים דימיוניים. את זה אתה אמרת.

מאז שאנחנו מתחבאים מאחרי סמארטים/פייס/פורומים - זה מה שקורה.

(עדיף אם כבר, להתחבא מאחרי דמות דמיונית בפייסבוק. אותם חברים דימיוניים היו, אם היתה נפתחת גם דמות "אמיתית" בפייס. בהבדל אחד - שרק "פוטנציאל הנזק" - היה גדל).

alfa 156 2.5.

פורסם

זה הכל עניין של מה אתה מנסה לעשות עם הפרופיל שלך. הרבה אנשים משתמשים בו לקידום עניינים, למשל ענייני עסקים. חלקם משתמשים בו לייצור ספאם.

אני שומר עליו אמיתי לחלוטין - אני מפרסם בו רק דברים אמיתיים ודואג שיהיו לי רק חברים אמיתיים. לא את כולם אני מכיר היטב, אבל אני לא מאשר פרופילים שברור לי שהם מונפצים או משמשים רק לקידום עסקים. ויותר מזה - אם מישהו מפרסם בעקביות תחת היוזר הפרטי שלו כל מיני דברים לא רלוונטיים - הוא עף מהר מאוד מהפיד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מניח שהניק שלך בפורום הוא אמיתי ורק חסכת בשם המלא. מאיזה שבט כבודו?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אני מניח שהניק שלך בפורום הוא אמיתי ורק חסכת בשם המלא. מאיזה שבט כבודו?

כנראה ג'יפ Cherockee Chief

ומכאן שם המשתמש

פורסם

דואג שיהיו לי רק חברים אמיתיים. לא את כולם אני מכיר היטב, אבל אני לא מאשר פרופילים שברור לי שהם מונפצים או משמשים רק לקידום עסקים.

אני מאשר רק אנשים אמיתיים, שפגשתי במציאות, ורק בתנאי שחייכתי כשפגשתי אותם.

שוקה הוא כזה. צ'יף לא.

וסקורניצקי, בזמנו כשנרשמת לפייס אמרת משהו על זה שאתה לא מבין איך יש אנשים עם מאות חברים.

כמה חברים יש לך היום?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

A Cherokee Legend

An old Cherokee is teaching his grandson about life. "A fight is going on inside me," he said to the boy.

"It is a terrible fight and it is between two wolves. One is evil - he is anger, envy, sorrow, regret, greed, arrogance, self-pity, guilt, resentment, inferiority, lies, false pride, superiority, and ego." He continued, "The other is good - he is joy, peace, love, hope, serenity, humility, kindness, benevolence, empathy, generosity, truth, compassion, and faith. The same fight is going on inside you - and inside every other person, too."

The grandson thought about it for a minute and then asked his grandfather, "Which wolf will win?"

The old Cherokee simply replied, "The one you feed."

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה רע בלהשתמש בשם בדוי באינטרנט? לגיטימי שאדם ירצה להביע דעה אנונימית. פה (באינטרנט) אתה מוציא מה שאתה לא יכול לומר בעולם האמיתי בגלל אילוצים כאלה ואחרים.

להשוות את הפורום הזה למשל לפייסבוק זה לא נכון. בפיסבוק אתה חבר של אנשים שאתה מכיר במציאות, או שאתה רוצה להכיר במציאות. ככה לפחות זה אמור להיות. הם יכולים לקרוא מה שאתה בוחר לשתף איתם וההפך.

בפורום כולם "חברים", וכל אחד יכול לראות את המידע שאחרים רוצים לשתף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דווקא צעד חכם למי שמחפש עבודה - היום מעסיק פוטנציאלי עושה חיפוש ברשתות חברתיות, ואם משהו לא נראה לו, לא יקבל אותך לעבודה.

אם לא מוצא אותך - עוד יותר גרוע, סימן שיש לך מה להסתיר, ואתה יודע להסתיר את זה.

אז ליצור פרופיל פייסבוק כפול - זאת דרך מצויינת להתמודד עם התופעה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם לא מוצא אותך - עוד יותר גרוע, סימן שיש לך מה להסתיר, ואתה יודע להסתיר את זה.

איך הגעת למסקנה הזאת? ואם אני סתם לא משתמש בפייסבוק? :?

פורסם
איך הגעת למסקנה הזאת? ואם אני סתם לא משתמש בפייסבוק? :?

תסביר את זה למי שיגיד לך "אל תתקשר אלינו, אנחנו נתקשר אליך"

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני מאשר רק אנשים אמיתיים, שפגשתי במציאות, ורק בתנאי שחייכתי כשפגשתי אותם.

שוקה הוא כזה. צ'יף לא.

וסקורניצקי, בזמנו כשנרשמת לפייס אמרת משהו על זה שאתה לא מבין איך יש אנשים עם מאות חברים.

כמה חברים יש לך היום?

יותר מדי :-P

אני זוכר מה אמרתי - שמי שיש לו מאות חברים בוודאות לא מכיר באמת את כולם. וזה נכון. מתוך ה-400 שיש לי אני אזהה ברחוב אולי 300, אזכור את השם של אולי 200 וארצה לדבר עם אולי 100 :lol:

אבל ברצינות - היתרון בפייסבוק הוא שהכלי הזה מאפשר לך להכיר טוב יותר אנשים שאתה לא ממש זוכר. כך שאם הם אנשים חיוביים בחיים שלך, קל לך יותר לשמור על קשר איתם. ואם הם שליליים - פשוט יותר לשים אותם ברשימת האיגנור :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...