Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

יש לי זוג סאבים של רוקפורד בקוטר 12 אינצ',

ואני רוצה לבנות תיבה יש לי את כל החומרים אבל

אני רוצה לדעת את המידות של התיבה שאני צריך, ועם אני צריך עם מחיצה?

מפרט:

Size: 12"

Nominal Impedance: Dual 2-Ohm

Power Handling (Watts RMS): 600 Watts RMS

1200 Watts Max

Voice Coil Diameter: 2.5"

(65.5 mm)

Magnet Weight (oz): 96 oz.

2.73 kg.

Speaker Connector: Dual 10 AWG compression

Fs (Hz): 26.5

Re (Ohms): 3.20

Le (mH): 4.25

Qms: 6.70

Qes: 0.53

Qts: 0.49

Vas (Liters): 57.7

Sd (cm2): 570

תודה לעוזרים =]

פורסם

חפש באתר של רוקפורד תיבה מומלצת. בד"כ קיימות מספר אופציות בהתאם לתוצאה המתבקשת. לגבי מחיצה, מומלץ שתהיה מחיצה בין שני סאבים בתיבה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

בידיוק בא להעלות את הקישור של הבחור מעליי, יש שם הוראות מפורטות.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אתה מכפיל את הנפח ועושה מחיצה, כאילו 2 תיבות ו 2 סאבים. זה הבסיס. משם יש תורה שלמה איך להגיע ולוצאה כזאת או אחרת עם פורתים ונפחים שונים.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...