Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

רציתי להתייעץ איתכם לגבי מצב חניה שלי.

יש לי שתי אפשרויות של חניה, או להיכנס לחצר שלי שיש בו חצץ, או להחנות את הרכב על הכביש ולהיות חשוף לונדליזם ברחוב.

אם להחנות על חצץ במשך יום שלם אינו פוגע בצמיגים אז השאלה שלי מיותרת.

אז השאלה העיקרית האם אבנים/חצץ הורס את הצמיג?

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

אני לא יודע לגבי החצץ אבל לדעתי תמיד עדיף בחניה פנימית על פני הרחוב.

אם אתה יכול תסדר אבני מדרכה גדולות בשתי שורות לגלגלים וזה יפתור לך את הדילמה.

יוסי

פורסם

באיזה רכב מדובר?

מדוע אתה חושש מהריסת הרכב?

האם פגעו ברכבים בעבר?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נסיעה תמידית עליו יכולה לפגוע בו עם הזמן,אבל חניה עליו תגרום אולי להשפעה מאוד קטנה לטווח הארוך,זה עדיף מאשר להיות חשוף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
באיזה רכב מדובר?

מדוע אתה חושש מהריסת הרכב?

האם פגעו ברכבים בעבר?

ל'

מדובר ברכב שבחתימה.

וזה לא שזה רכב חדש אבל מספיק לראות עובד עיריה עובר עם הקוצץ עשבים הזה ליד הרכב ומעיף עליו אבנים זה כבר גרוע. שלא לדבר על נהגי משאית זבל שמעיפים מראות.

עניתם לי על השאלה בעיקרון שזה לא אמור להזיק משו רציני.

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

אין שום בעיה עם חצץ. רק שמשוגע כמוני שונא שנכנסות לו אבנים קטנות בחריצים של הצמיג ועושות רעש.

עד שאני לא מנקה מהצמיגים את כל המעצבנות האלה אני לא בטוח שעוד פעם הושחל לי בורג...

ברור שחניה לא ברחוב עדיפה. לא הייתי חושב פעם נוספת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
הלוואי והייתה לי חניה פרטית ליד הבית, חלום.

החלום הוא חניה בבית.

אם עניין האבנים, כ"כ היה מפריע לי, הייתי דואג לישר את השטח ולו רק בגלל שני רוצה את המכונית שלי בשטח שלי.

פורסם

תאמר להורים שהגיע הזמן לשפץ את הכניסה לבית ואת החניה,

תרצף את החניה באבנים משתלבות "אקרשטיין".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין שום בעיה לחנות על חצץ, אני גם לא במחנה ברחוב מתחת לבית בגלל שלשכנים שלי לא אכפת מרכוש של אחרים, נכנסים לך בטמבון, נכנסים במראות ולא משאירים פרטים, פעם ירדתי לרכב בבוקר לנסוע לעבודה אני רואה מישהו נכנס בי בטמבון, והטמבון התנתק לגמרי מהרכב זרוק על הרצפה ולך אין מה לעשות עם זה אלא ללכת למוסכים לקבל הצעות מחיר לטמבון חדש ולספוג את הנזק

יש מקרים אני מחנה 300 מטר מהבית רק כי שם אני יודע שלא ישרטו את הרכב.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...