Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם ביונדאי מותקנת מערכת שהיא לא המקורית שמגיעה עם הרכב מהחברה אז זה לא משנה אילו חיבורים יש לאוטו.

מה שישנה לך זה אילו חיבורים יש למערכת שמותקנת. היה לי בעבר מכשיר של פנסוניק, ה AUX וה- USB נמצאים מאחורי המכשיר כמו שאמרו.

ואין צורך לפרק אותו אלא רק לשלוף אותו החוצה(אם אתה מעדיף שלא אז כל מתקין יעשה את זה).

וכל הקונספט של החיבורים מאחורה ל AUX ו- USB זה על מנת ליצור אסטתיקה, אם זה היה בפאנל זה לא היה מראה נקי, כשזה מאחורה הכבל מוסתר ואפשר להוציא אותו מאיפה שרוצים רק צריכים להיות יצירתיים. למשל אצלי ברכב הוצאתי אותו מהתא כפפות, ככה זה נותן לי את האפשרות לאחסן את הכבל בתא כפפות בזמן שאני לא משתמש בו.

פורסם
תגיד ואתה יודע עם ליונדאי טוסון טקסס 2009 יש חיבור לכבל AUX?

מה שיש לך ברכב זו מערכת לא מקורית,נכון?

מחיפוש קצר שעשיתי על המערכת אין לה USB ואין לה AUX אלא רק חיבור ייחודי של אייפון/אייפוד/אייפד שמתחבר מאחורה וצריך להוציא אותו דרך התא כפפות או משהו בסגנון...תלך למתקין כל שהוא והוא כבר יענה לך על הכל.

Kia Forte 1.6 126 HP

• תוכן חדש...