Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסך הכול כמה חודשים שאני מנקה את האוטו, כל השכנים (ונשותיהם - חשוב, נגיע לזה בהמשך) ראו אותי שוטף את האוטו, חלקם הסתלבטו ("אתה עדיין מנקה ?", למה אתה משקיע כ"כ הרבה מאמץ, לך למכון 50 שקל" וכו') חלקם רצו שאני אשטוף להם את הרכב, וחלק מהנשים מכריחות את הבעל לצאת לשטוף את האוטו שלהם.

היום עליתי לאוטו (כדי להכין אותו לשטיפה, צריך לוודא שהפח קר, שהמנוע רק [הפתעה להמשך היום]), ורואה רכב חונה במעבר (לא משנה כרגע ממש, אני רק יסביר שיש איזה בן **** שכול הזמן חונה שם ואני על סף פיצוץ הצמיגים שלו) כמובן שאני ממלמל לי את הקללות שלי אבל להפתעתי רואה רכב אחר (אגב שמתי לב עוד שעליתי במדרגות שיש מלא סרווילס :lol:) רואה את השכן שוטף את האוטו (ועוד סחב את הבת המסכנה שלו איתו) ברגע שהוא רואה אותי הוא מקבל אותי בברכת "הנה המסטר" אני כמובן חסר אמפתיה שכמותי במקום להגיד "תודה, איזה יופי שאתה שוטף את האוטו שלך" מתחיל להעביר ביקורת "לא טוב דלי אחד", "לא טוב סבון כלים", "לא טוב שאתה משתמש באותו סמרטוט שמשמש את הרצפה" וכו', מה לעשות כזה אני קשוח.

בקיצור המחלה מתפשטת, כל השכנים רואים אותי מנקה את האוטו (ויותר מזה, רואים את התוצאות) ולצערם גם הנשים שלהם רואות את זה, אני חייב להגיד שלא האמנתי שזה ייקרה, אבל כנראה שזה מדבק, לאחד מחברי הפורום יש בלוג בנושא דיטיילינג והוא כתב על הנושא הזה גם http://www.ildetailing.co.il/?p=261 (דרך אגב אחלה בלוג, מומלץ) אני לא האמנתי שאני יצליח להדביק מישהו אבל מסתבר שכל אחד יכול, אז כמה אנשים אתם הדבקתם כבר ? :-D

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חשבתי אולי מישהו הוריד לך את המנוע או משהו לפי הכותרת. עבודה יפה אני מקווה שכל השכונה תלמד ממך וכך גם שאר המדינה.

פורסם

:lol: צודקים לא חשבתי על הכותרת לעומק, מצטער.

מנהלים אם אפשר לערוך את הכותרת "כל השכנים שונאים אותי (או חיידק הדיטיילינג מתפשט)".

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כשאני ואבא שלי שוטפים את הרכב בשבת בבוקר,השכנים עוד יושנים.:lol:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מקווה שאנשים יתחילו להידבק בתרבות ולא לפתוח את הדלתות שלהם על שלי!

בכל זאת צבע שחור כל פתיחה משאירה לי סימן.:evil:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

כל דבר שיגרום לאנשים לפתח יחס של אהבה ואחריות כלפי המכונית שלהם ומצבה - מבורך!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אצלי זה ההפך השכנים צרי עין וכואב להם שאני שוטף פעם בשבועיים שמח בשבילך שהם לפחות מפרגנים לך

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם
אצלי זה ההפך השכנים צרי עין וכואב להם שאני שוטף פעם בשבועיים שמח בשבילך שהם לפחות מפרגנים לך

גם אצלי צרי עין מגעילים, צריך להקים מפלגה!:shock::shock:

פורסם

אם אתה מקים אני איתך! לא מספיק משלמים וועד בית שבמילא אני לא יודע לאן הכסף הולך אז פעם בשבועיים או שלושה אם תישטוף את האוטו אז הם יסתכלו עלייך עם מבטים של שינאה או יזרקו הערות שוליות ולא לעניין כאילו שהחשבון יגדל מעוד 4 דליים פעם חשבתי להוציא 10 שקל לאלו שמיסתכלים או מעירים שירגישו טוב עם עצמם וישאר להם עודף לשטיפות הבאות חח צריי עין אין מה לעשות

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

אני הצלחתי להדביק כמה חברים בעסק, ראו את הרכב (עם אופטיסיל) ונכנסו פנימה וראות את הפלסטיקה עם silk shine והתגובה המיידית הייתה ״אני רוצה גם״, מאז כבר הפכנו את זה לנוהל.

פורסם

כבר כמה שנים טובות שאני מנקה את הרכב (הרכב אף פעם לא עבר שטיפה אוטומטית מאז שעלה לכביש) ותמיד יש איזה ליצן שאומר "אולי תעבור גם על שלי" או "אני מחנה כאן את הרכב ותנקה אותו אחר"כ" או עוד כל מיני משפטים דבילים, גם אני הצלחתי להדביק שכן שתיים. אפילו פעם אחת שתכננתי לבצע ווקס ושטפתי את הרכב טוב טוב עם מיטב החומרים שברשותי, זוג שכנים מבוגרים נחמדים עברו בחנייה ואמרו לי הלוואי והיה לנו כוח לנקות את הרכב כמו שאתה מנקה. אז אמרתי הפעם אני יעשה להם הפתעה ויעשה להם שטיפה ווקס. סיימתי לשטוף את שלי, ושטפתי להם את המאזדה 2 האדומה כולל סונקס לטסות וחומר הגנה לפלסטיק החיצוני ווקס ובסוף העבודה רשמתי להם על דף "תהנו" ושמתי מתחת לוישר. למחרת בבוקר הם באו אלינו לדירה והודו לי וזה היה מאוד מאוד נחמד שעשיתי משהו טוב לשכנים טובים.

ואת הווקס אצלי דחיתי בשבוע.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
כבר כמה שנים טובות שאני מנקה את הרכב (הרכב אף פעם לא עבר שטיפה אוטומטית מאז שעלה לכביש) ותמיד יש איזה ליצן שאומר "אולי תעבור גם על שלי" או "אני מחנה כאן את הרכב ותנקה אותו אחר"כ" או עוד כל מיני משפטים דבילים, גם אני הצלחתי להדביק שכן שתיים. אפילו פעם אחת שתכננתי לבצע ווקס ושטפתי את הרכב טוב טוב עם מיטב החומרים שברשותי, זוג שכנים מבוגרים נחמדים עברו בחנייה ואמרו לי הלוואי והיה לנו כוח לנקות את הרכב כמו שאתה מנקה. אז אמרתי הפעם אני יעשה להם הפתעה ויעשה להם שטיפה ווקס. סיימתי לשטוף את שלי, ושטפתי להם את המאזדה 2 האדומה כולל סונקס לטסות וחומר הגנה לפלסטיק החיצוני ווקס ובסוף העבודה רשמתי להם על דף "תהנו" ושמתי מתחת לוישר. למחרת בבוקר הם באו אלינו לדירה והודו לי וזה היה מאוד מאוד נחמד שעשיתי משהו טוב לשכנים טובים.

כל הכבוד!.

באמת מעשה יפה.

נמאס כבר לשמוע השכן שרט לי,השכן דפק לי..

פורסם

אהבתי מאוד!!!!! קבל ח"ח ענק!

• תוכן חדש...