Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים גם אני נפלתי.

היום בפעם הראשונה שכן שלי הגיע, רואה אותי מרסס את הרכב, 2 דליים, מטליות, חומרים, מבחינתו זה ניתוח לב פתוח. הוא נקרע מצחוק (חבר טוב). לאחר מכן הוא יצא אלי, הביא לי קפה, ואמר שאנחנו צריכים לדבר, הוא טוען שאני סובל מפוסט טראומה של רכב חדש. אמרתי לו שהוא צודק, אבל אני מוצא מקום מפלט בפורום הזה ופה אני מרגיש שפוי.

לאחר מכן עברה משפחה שגרה ליד, וישר התחילו עם העקיצות, "תעבור אח"כ על שלי", "לא נשאר לך עור בידיים", "זה מהיום שאני מכיר אותו יש לו צינור ביד". חברה שלי קלטה שאני נדלק, היא ישבה בחצר עם קפה, וענתה: "גם אני מאז שאני מכירה אותו יש לו צינור ביד, פשוט יש לו וואחד צינור אז הוא חייב להחזיק אותו" :roflmao: :roflmao: :roflmao:

פשוט עזבתי הכל והלכתי לחבק אותה :-D , זה הכי לא מתאים לה בעולם. המשפחה לעומת זאת היתה קצת בשוק והמשיכה ללכת עם הילדים, נראה לי שמצאתי פתרון נגד משפחות צרות עין עם ילדים! :twisted:

אני גר במושב, אני פשוט מרחם עליכם עם מה שאתם עוברים, זה בטח מחרפן את רבעק.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוהבים אותך gabizon79!

פה זה המפלט,ופה כולם שפויים! וגם אני :twisted:

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
המקנא - ימיו מועטים, מפני שדואג למה שלא יזיקהו ולא יועילהו, וימות ביגון !

הרב שלמה אבן גבירול

אין להם מה להגיד אז הם חייבים לזרוק איזה מילה למישהו שאכפת לו מהרכב שלו ועובד קשה כנראה.

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

טרי מלפני כמה שעות,

אני שוטף את האוטו, השכן שחונה לידי מגיע ואומר עם חיוך דבילי "תזהר שהאוטו שלך לא ידבק מהאוטו המלוכלך שלי"

שהייתי בן 14-15 היו השכנים "החכמים" שהזהירו אותי שמרוב שאני מנקה את האוטו אני יוריד לו את הצבע.

כמובן שכל ההערות האלה באות מקנאה.

דרך אגב, אני הדבקתי את אח שלי במחלה

פורסם

carsa אותי הפתיע שאתה רשום מיולי 2008 וזאת ההודעה הראשונה שלך, ברוך הבא לפורום!!,

ובהחלט אין לשים לב לכל השכנים האלה..., אצלי דווקא השכן רואה אותי שוטף אז הוא בעצמו מקבל חשק ושוטף את הרכב

פורסם

אכן מחלה מדבקת :) מסכים עם כל מילה בשרשור!

המשפט שאני הכי אהבתי מהשכנים הוא "אם תמשיך לשפשף את האוטו עוד קצת, הוא בסוף ישפריץ עליך" :-D

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
"אם תמשיך לשפשף את האוטו עוד קצת, הוא בסוף ישפריץ עליך" :-D

LOL :lol:

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אני הכי אהבתי את החברה של gabizon79 למי שלא זוכר:

גם אני מאז שאני מכירה אותו יש לו צינור ביד, פשוט יש לו וואחד צינור אז הוא חייב להחזיק אותו

gabizon79 איפה מוצאים חברה כזאת ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

במושב,מסתבר.

אגב כל הכבוד לה!

פורסם

זה הכי לא מתאים לה להגיד דבר כזה, אבל היא כבר הבינה שנמאס לי, ולמרות שגם לא לא מבינה את העיסוק, היא יודעת שזה תחביב שלי ומבינה שנמאס לי מתגובות מעייפות של אנשים חסרי חשיבות.

איפה מוצאים? לפני כמה שנים באקדמיה :-D

פורסם

gabizon79 מעניין לעניין באותו עניין (וואלה לא זוכר איפה שמעתי את זה), אתה גר במושב לפי מה שהבנתי, לא מציקים לך ? בעיר יש עוד סוג של דיסטנס בין השכנים, במושב כל אחד בתחת של שני וחווה דעה על מה שהשכן שלו עושה (סבא וסבתא שלי גרים במשק שיתופי ואתה לא מאמין מה הולך שם) או שהמושב שלך זה סוג מיוחד או שאתה משקר :-D.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
gabizon79 מעניין לעניין באותו עניין (וואלה לא זוכר איפה שמעתי את זה), אתה גר במושב לפי מה שהבנתי, לא מציקים לך ? בעיר יש עוד סוג של דיסטנס בין השכנים, במושב כל אחד בתחת של שני וחווה דעה על מה שהשכן שלו עושה (סבא וסבתא שלי גרים במשק שיתופי ואתה לא מאמין מה הולך שם) או שהמושב שלך זה סוג מיוחד או שאתה משקר :-D.

אתה צודק ב100%, באמת יש פה מאבקים בין משקים, במיוחד על חלקות, והאמת שכל דבר פה זה פתיחת עין אחד על השני, בכל דבר, ולפעמים זה מגיע למצב מכוער מאד. לפני 3 שנים היינו גרים בקיבוץ, וגם שם היו מאבקים,והרבה לחץ סביב שיוך דירות. באמת כל אחד פותח פה עין אחד על השני, זה אשכרה בכל מקום ככה.

המזל שלנו זה שאנחנו גרים בשכירות, אז גם אם הרבה מכירים אותנו כבר, לא מרגיש שפותחים עין, בגלל שהם יודעים שאנחנו שוכרים. אני חושב לפעמים לרכוש פה בית, והמחשבות בדיוק על מה שהעלית כל הזמן עולות לי.

לפחות יש את הגנן פה, הוא צד"לניק עם סיפור משפחה כאוב, כל המשפחה שלו בלבנון והוא לא יכול לראות אותם, בכל אופן, הוא אדם מבוגר, סביבות 60, ופשוט מותק של בנאדם. אם יש לי זמן והוא עובד לידי אני תמיד משתדל לשים קפה על האש או להכין לו משהו קר לשתות, איש מקסים. הוא בעל מרצדס שהביא מלבנון, הארוכות והכבדות, איך הוא אומר, "תאמין לי זאת עושה 1:2 במקרה הטוב בדלק", והוא מאד אוהב את הרכב, אחד מהזכרונות היחידים שנשארו לו מלבנון. כל פעם שהוא רואה אותי מנקה את הרכב או סתם עובר לידו הוא מפרגן מכל הלב, רואים שזה בא לו מהלב, ממש מחבק אותי יחד עם הרכב, ולא מפסיק להחמיא (כולה פאקינג סוויפט ידנית...) ולהגיד שאתחדש, ואיזה כיף לראות שאני ככה מנקה את הרכב, ושאני נראה ככה בן 24 ולא 34 :-D .

בקיצור, יש גם אנשים אחרים.

עזבו שטויות, אנחנו צריכים קבוצת תמיכה :silly:

פורסם

לי היה מקרה דומה

החלטתי לשטוף את הרכב שלי בפעם הראשונה איפה שאני גר מזה 10 שנים!

ובמקום לפרגן לי השכן המטומטם אומר לי למה אתה מבזבז את המים אני צריך לשלם עליך?!

באמת אפשר לחשוב שבזבתי איזה 1 קוב מים (לא יותר מ60 ליטר לדעתי)

היה רק שכן אחד שכן התלהב =] אבל לא ממש נדבק ממני חח

פורסם
לי היה מקרה דומה

החלטתי לשטוף את הרכב שלי בפעם הראשונה איפה שאני גר מזה 10 שנים!

ובמקום לפרגן לי השכן המטומטם אומר לי למה אתה מבזבז את המים אני צריך לשלם עליך?!

באמת אפשר לחשוב שבזבתי איזה 1 קוב מים (לא יותר מ60 ליטר לדעתי)

היה רק שכן אחד שכן התלהב =] אבל לא ממש נדבק ממני חח

למקרה שיבוא לי שכן כזה יום אחד,אני תמיד מכין מטבע של חמש שקל! כדי לדחוף לו לפה.

פורסם
למקרה שיבוא לי שכן כזה יום אחד,אני תמיד מכין מטבע של חמש שקל! כדי לדחוף לו לפה.

וולאה פעם הבאה זה מה שאני יעשה לו :lol:

• תוכן חדש...