Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוא תנקה גם את שלי,הרכב נקי בסוף ירד לך צבע,מאיפה יש לך כח לזה?,תעזוב את האוטו כבר! מי ישמע יש לך איזו קורבט...,.

כולנו מכירים את זה,תמיד יש את הנודניק התורן..בדרך כלל אני לא מתייחס...אפילו לא מסובב את המבט..

שלשום בשטיפה השבועית שלי,(לא משהו חריג, ONR+QD-סיפור של שעה וטיפה) עובר השכן,נהג מונית צעיר עם רנו פלואנס חדשה והחליט שעכשיו תורו לז@$ן לי את המוח..כאמור,בדרך כלל אני לא מתייחס אבל עכשיו החלטתי שאני מסתלבט עליו... :lol: .

השכן: ואללה ,אתה זוכה מקום ראשון בתחרות "הרכב הנקי ביותר"..

אני(במבט הכי מסוקרן שיכולתי לגייס): יש תחרות "הרכב הנקי ביותר" ואני לא יודע על זה? איך זה יכול להיות? מתי זה?איפה? מה הפרס?

השכן:לא ,אין באמת תחרות כזאת..גימגום של משהו לא ברור..

אני: אז סתם הדלקת אותי על התחרות הזאת? כבר רציתי לשטוף עוד קצת כדי שאוכל לזכות במקום הראשון...אתה בטוח שאין תחרות כזאת? חבל...באמת אולי הייתי זוכה מקום ראשון..

השכן:מתחיל לגמגם,לא צפה את התגובה..לא,אם הייתה תחרות כזאת אז בטוח היית זוכה..

אני:רגע,אז אם אין תחרות אז אין לך בעיה שאני שוטף? כי נראה לי שזה מפריע לך....זה מפריע לך?

שכן ::(באמת לא מבין מאיפה נחתתי עליו...)לא,לא מפריע לי אבל איך בכלל אפשר לדאוג לנקיון(הוא נהג מונית כאמור..) באורח החיים האינטנסיבי של היום?

אני: אז מפריע לך שלי יש זמן ולך אין?

שכן: לא חשוב,גמגום מתחת לשפם,חג שמח,הכל בסדר

אני :חג שמח גם לך (ולך תזד@$% לי מהעיניים..בלב ללא קול..)..

הדביל באמת לא ציפה לקבל תשובה,כאילו שהדיל חייב להיות שהוא יזרוק את הדחקה ואני אסתום והוא יהיה מרוצה מעצמו...

שלומי.

עריכה אחרונה על ידי aderet

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קצת הגזמת עם התגובה לדעתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הכוונה הייתה מעט להגזים עם קורטוב של דרמה...אחרת לא הייתי נהנה. על כל מקרה קללות לא היו (רק מתחת לשפם ובלב ללא קול :wink: ) .

[email protected]

פורסם

במה הוא לא היה נחמד אליך?

דווקא קיבלת מחמאה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
וואוו, את צריך לזכות בפרס השכן הלא חברותי.

קח את הדברים כמחמאה.

לא ממש מסכים איתך,למרות שהרבה תלוי בטון השיחה.

הבעיה בחברה הישראלית שכל אחד חושב שהוא יכול לתחוב את חוטמו לחיי ומעשי האחר.

אין כבוד לא לפרטיות האדם ולא לרכושו(ע"ע מכות ושריטות בדלתות עד פגיעות ברכב ללא השארת פרטים).

יש מקרים,שלאנשים פשוט נמאס כיוון שיש להם כבר בטן מלאה, אז הם "משיבים מלחמה שערה". ומנסים ללמד לקח את כל ה"חוכמולוגים" למיניהם.

הבעיה היא שאין לזה סוף."מחנכים" אחד,יהיו עוד עשרה.

אבל זה טוב לפעמים להוציא ולשחרר תיסכולים.

אני בעד.:-)

נ.ב.

זו הסיבה שכמעט תמיד אני מעדיף לשטוף במקום מבודד וריק מאדם גם אם זה כרוך בהעמסת דלי מלא בצד הנוסע.

פורסם

הטונציה הייתה מאד מלגלגת וצינית...סמוך עלי שאני יודע לקבל מחמאות ותמיד אומר תודה כשזה מגיע ממקום טוב .

זה לא המקרה, פה ברור היה לי שזאת לא הייתה מחמאה.

[email protected]

פורסם
הטונציה הייתה מאד מלגלגת וצינית...סמוך עלי שאני יודע לקבל מחמאות ותמיד אומר תודה כשזה מגיע ממקום טוב .

זה לא המקרה, פה ברור היה לי שזאת לא הייתה מחמאה.

תיארתי לעצמי :wink:

פורסם (נערך)

הדביל באמת לא ציפה לקבל תשובה,כאילו שהדיל חייב להיות שהוא יזרוק את הדחקה ואני אסתום והוא יהיה מרוצה מעצמו...

טוב מאוד, פעם הבאה יחשוב פעמיים.

או שבעצם... רכשת לעצמך "חבר" ועכשיו הוא יבוא אלייך בכל שטיפה :lol:

עריכה:

הסיפור שלך הזכיר לי את זה -

[video=youtube_share;vvVArGXBw7I]

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
פורסם

יש שכנים שאנחנו ממש חברים ושיש שכנים שיעדיפו לעבור לצד השני של הרחוב בכדי לא להתקל בי.

כך או כך, מעולם לא העירו לי לגבי התעסקות עם הרכב, מכנאית או קוסמטית.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

מלא זמן שלא ראיתי את הסרטון עם השומר, קורע ברמות, זכור לי שהתברר בסופו של דבר שיש בניהם היכרות עמוקה וחברית.

בכל מקרה לא מבין מה ההתנפלות על אדרת.

אחת לשרשור יש מישהו שמספר על כך שהשכן/קרציה התורן מחליט להציק לו לגבי השטיפה.

ופה יש תיאור של מישהו שהחליט לענות, ומן הסתם שהשיחה שנרשמה "הודרמה" ברמה או שתיים כדי שתהיה מעט קומית בשבילנו.

קצת הומור אנשים, לא יקרה כלום.

אולי זה היה נראה לא במקום או "דושבאגי", אבל בפעם המליון שמישהו מטיף/חופר/"עוזר" לך אתה תענה לו.

בברכת שלומית בונה סוכה (בשביל שיהיה לה איפה לעשות פוליש).

חג שמח.

"יאללה בירי".

פורסם

אותי שכן פעם ניסה לשכנע לשטוף את הרכב עם סבון כלים כי לא צריך לשטוף אותו והוא עושה שכבת הגנה.

כמו שרכב שלו נראה הדבר היחיד שיש על הפח זה שכבת ההגנה של הסבון שהוא משתמש בו.

אבל יש לי כמה חברים שעזרתי להם למצוא את מקומם בתחום.

שכן חדש שלי אפילו קיבל מוטיבציה לשטוף את הרכב שלו אחרי ששטפתי את שלי לפני שבועיים. רק שפחדתי כל הזמן שיעוף לכלוך מהרכב שלו לשלי כי אנחנו חונים 3 מטר אחד מהשני, וראיתי את הילדים שלו מתרוצצים עם סקוצ' כאמצעי לגיטימי להסרת לכלוך, אבל גם משהו. בטח עם הזמן הוא גם יתחיל לחפור לי לגבי החומרים וזה (לפני כמה חודשים עשיתי טיפול מלא כולל פלסטלינה, גלייז ושתי שכבות וקס במשך איזה 9 שעות. שכן הספיק ללכת לעבודה ולחזור, והוא היה כל כך מופתע לראות אותי שאשכרה התחיל להתעניין)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אז תציע לו לשפשף ביחד. (את הרכב כמובן :wink:)

• תוכן חדש...