Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שווה להיות שכן של darkmanxxx

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
באמת יש בזה משהו. הרכבים הכי מטונפים שלא עוברים שטיפות נראים אחרי דיטיילינג כמו חדשים.

והרכבים שתמיד עוברים שטיפות ודיטיילינג איך נראים ?

פורסם
לצערנו רכב שעובר יותר שטיפות הלכה נשחקת יחסית יותר. עניין של שנים לא משהו שתרגיש בזה.

אגב שתדע לך כשאני לא מנקה את הריצפה בבית שלי ופתאום אני מחליט לנקות אותה היא נראית נקייה יותר ומצוחצחת מריצפה שעוברת שטיפה ווקס מדי שבוע (: אשרייך חבר! הגיוני!!!

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
לצערנו רכב שעובר יותר שטיפות הלכה נשחקת יחסית יותר. עניין של שנים לא משהו שתרגיש בזה.

אני חושב שהכי בריא זה לעשות שטיפה רצינית שתכלול אוטם צבע פעם בשלושה חודשים וככה שטיפה רגילה עם סבון לרכב מתי שצריך, ככה הרכב גם ישמר יותר טוב,

יש בזה משהוא שיותר מידי שטיפות ופולישים ואוטמים שוחקים את הצבע

פורסם

מוכר לי מאוד .

האמת גם לי הרבה פעמיים אמרו לי אולי תשטוף גם את שלי .

יצא לי גם לשמוע שכנה אחת אומרת לבעלה '' זה כל הזמן שוטף את האוטו ,אין לו מה לעשות'' .

האמת שאני לא שם פס על אף אחד אם אני ירצה אני גם יישטוף כל יום את האוטו .

וכן גם אמרו לי כבר למה אני מנקה ולא הולך ומשלם איזה 30 שקל ... , מצד שני אני משוכנע שרוב השכנים חושבים שאני איזה מטורף או משהו בעיקר שאני מסתכל מכל מיני זוויות בשביל לראות את הפח ישר ואת הצבע כמו שצריך אבל כמו שאמרתי מקודם לא שם פס .

זה לא שגנבתי או הרסתי למישהו .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
מוכר לי מאוד .

יצא לי גם לשמוע שכנה אחת אומרת לבעלה '' זה כל הזמן שוטף את האוטו ,אין לו מה לעשות'' .

וכן גם אמרו לי כבר למה אני מנקה ולא הולך ומשלם איזה 30 שקל ... , מצד שני אני משוכנע שרוב השכנים חושבים שאני איזה מטורף או משהו בעיקר שאני מסתכל מכל מיני זוויות בשביל לראות את הפח ישר ואת הצבע כמו שצריך אבל כמו שאמרתי מקודם לא שם פס .

ישר כוח

פורסם
אני חושב שהכי בריא זה לעשות שטיפה רצינית שתכלול אוטם צבע פעם בשלושה חודשים וככה שטיפה רגילה עם סבון לרכב מתי שצריך, ככה הרכב גם ישמר יותר טוב,

יש בזה משהוא שיותר מידי שטיפות ופולישים ואוטמים שוחקים את הצבע

אני לא ממש מסכים עם זה. אם אתה תשטוף את הרכב כל X חודשים,אתה תצטרך לעבוד קשה מאוד על הרכב כדי להוריד את הג'יפה,וכתוצאה מכך הלכה שלך תשחט יותר. אני לעומת זאת מנקה כל שבוע את הרכב, ווקס פעם בחודש וחצי. אני לא ביצעתי מעולם פוליש על הרכב כך שיש עוד "שכבת לכה" שאפשר לגלח.

מוכר לי מאוד .

לא צריך להיות לך אכפת מאף אחד. וכבר ראיתי את הרכב שלך. אתה דיטיילר לעניין.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...