Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
carsa אותי הפתיע שאתה רשום מיולי 2008 וזאת ההודעה הראשונה שלך, ברוך הבא לפורום!!,

ובהחלט אין לשים לב לכל השכנים האלה..., אצלי דווקא השכן רואה אותי שוטף אז הוא בעצמו מקבל חשק ושוטף את הרכב

תודה רבה!

כן אני קורא פה כמעט באופן קבוע מאז..

אין ספק שזה פורום מדהים, יש פה אנשים עם ידע מטורף וכיף ללמוד מהם.

פורסם

אתמול ב8 בערב שאני לקראת סוף התהליך בקומה מינוס 2 בחניון של הבית, עברו מספר שכנים שראו אותי שם גם ב3, הם דברו בינהם ועשו סימנים בראש של; עזבו הוא כניראה מקרה אבוד...

פורסם

כבר שנים אני שוטף את הרכב ליד הגינה, אני מושך כבל חשמל לשואב מהחלון בבית ואת הצינור מים מהגינה שלי (שלי - לא של ועד הבית), כי הגינה שלי נמצאת בצמוד לכביש.

יום אחד עובר אדם עם ילד קטן ומתחיל לצעוק עליי למה אני מרוקן את הכינרת ("מה זה, לא חבל על המים?!"). ממש דרש ממני לקחת את הרכב לשטיפת מנהרות.

הסברתי לו שהרכב שלי לא מתקרב למכונת שטיפה, אם הכינרת ריקה שיפנה לביבי שיטפיל עוד מים ולסיום לחצתי את האקדח מים בצורה כזאת שהיתה מזרקה שהגיעה עד קומה רביעית: "הנה המים אדוני, ככה שוטפים רכב"... השכנים שישבו בבית וראו זרנוק מים ממריא אל על רצו לחלון והתגלגלו מצחוק כשהבינו על מה מדובר.

פעם השכנים היו זורקים לי הערות בנוסח "בוא תשטוף את הרכב שלי גם", אבל הם כבר התרגלו ועכשיו רק אומרים "שלום".

אני כל שבועיים בערך שוטף את הרכב, תמיד מעניין לראות שאיך שאני יוצא עם השואב (החדש שעלה לי 700 ש"ח), אני רואה בזוית העין עוד שואב על המדרכה עובד במרץ. אשכרה שכנים מורידים כבל מאריך וצינור מקומה רביעית!! עד לכביש ומנקים ביחד איתי את הרכב.

פעם אחד היה נהג שראה אותי עם הצינור וביקש שאני אנקה לו את החלון כי נגמר לו הנוזל שמשות. השפרצתי לו מים על השמשה, הפעיל את המגבים, הודה לי ונסע לשלום :)

יש את השכנים שמגיעים לחניה בשעה 15:00, אומרים לי שלום ונכנסים הביתה. כשהם יוצאים שוב לרכב בשעה 21:00 ואני עדיין מטפל ברכב שלי הם מסתכלים עליי ככה: :screwy:

פורסם

יש את השכנים שמגיעים לחניה בשעה 15:00, אומרים לי שלום ונכנסים הביתה. כשהם יוצאים שוב לרכב בשעה 21:00 ואני עדיין מטפל ברכב שלי הם מסתכלים עליי ככה: :screwy:

ככה זה גם אצלי.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
לי היה מקרה דומה

החלטתי לשטוף את הרכב שלי בפעם הראשונה איפה שאני גר מזה 10 שנים!

ובמקום לפרגן לי השכן המטומטם אומר לי למה אתה מבזבז את המים אני צריך לשלם עליך?!

באמת אפשר לחשוב שבזבתי איזה 1 קוב מים (לא יותר מ60 ליטר לדעתי)

היה רק שכן אחד שכן התלהב =] אבל לא ממש נדבק ממני חח

לגבי ה-20 שקל, חישבתי לא מזמן את הכסף שמתבזבז כל שטיפה והתוצאה ----> 60 אגורות---->60 ליטר.

החישוב: אנחנו משלמים 200 ש''ח ל- 20 קוב מים---> קוב אחת עולה 10 ש''ח--->בקוב יש 1000 ליטרים= 10 ש''ח

---> יוצא שכל ליטר עולה אגורה.

פורסם
לגבי ה-20 שקל, חישבתי לא מזמן את הכסף שמתבזבז כל שטיפה והתוצאה ----> 60 אגורות---->60 ליטר.

החישוב: אנחנו משלמים 200 ש''ח ל- 20 קוב מים---> קוב אחת עולה 10 ש''ח--->בקוב יש 1000 ליטרים= 10 ש''ח

---> יוצא שכל ליטר עולה אגורה.

+1

זה ידוע שלא עולה הרבה כסף שטיפה בשימוש מים ציבורי או ןעד בית איך שזה לא יהיה

הבעיה היא שאין מים במדינה

פורסם
+1

זה ידוע שלא עולה הרבה כסף שטיפה בשימוש מים ציבורי או ןעד בית איך שזה לא יהיה

הבעיה היא שאין מים במדינה

תאמין לי שיש מספיק מים במדינה,זה הכל חרטה ברטה של תירוצים להעלאת מיסים

פורסם

לא שם מוסיקה בכלל.

לגבי המים עוד אף אחד לא אמר לי דבר, אני מאוד מתון עם כמות המים בשטיפה וכל פעם מנסה לצמצם ככל האפשר. ובחורף כשהרכב ממש מטונף אני שופך מים עם סבון ונותן לגשם לעשות את העבודה, ובהפוגה יורד ומנגב ואם צריך שוטף עם עוד קצת מים בלבד.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

בדינדוש האחרון השכן הדביל שלי ןהמאד מרוצה מעצמו קבע נחרצות שאני מפנק את האוטו שלי יותר מאיך שאני מפנק את האשה שלי. שאלתי את הטמפיט מאיפה הוא יודע איך אני מפנק את האשה שלי.. הוא לא ציפה לתגובה כזאת.. מילמל שבת שלום והתחפף. מה שאנשים מרשים לעצמם להגיד במסווה של סחבקיה. פשוט חוצפה.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם
בדינדוש האחרון השכן הדביל שלי ןהמאד מרוצה מעצמו קבע נחרצות שאני מפנק את האוטו שלי יותר מאיך שאני מפנק את האשה שלי. שאלתי את הטמפיט מאיפה הוא יודע איך אני מפנק את האשה שלי.. הוא לא ציפה לתגובה כזאת.. מילמל שבת שלום והתחפף. מה שאנשים מרשים לעצמם להגיד במסווה של סחבקיה. פשוט חוצפה.

טוב מאד, אנשים באמת לפעמים עוברים את גבול הטעם הטוב.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
טוב מאד, אנשים באמת לפעמים עוברים את גבול הטעם הטוב.

לא לשכוח את תופעת ה:"גבר כמה עלה לך הרכב"? "גבר כמה סגרת איתה",ועוד כל מיני שאלות אינטימיות מבן אדם שהרגע פגשת ברמזור לידך...:shock:

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
אתמול ב8 בערב שאני לקראת סוף התהליך בקומה מינוס 2 בחניון של הבית, עברו מספר שכנים שראו אותי שם גם ב3, הם דברו בינהם ועשו סימנים בראש של; עזבו הוא כניראה מקרה אבוד...

שמע אחי אני במקומך הייתי יוצא עליהם פעם אחת .. אחרי זה יקרא לך ערס פעם אחת ופה נגמר הסיפור.

לא תשמע מהם מילה אחת. היום אומרים לי כאלה דברים הייתי מתפוצץ למרות שאני יודע שלא צריך בכלל להגיב לאנשים האלה.

חחחחחחחחח התגובה של החברה על הוואחד צינור הרגה אותי !!! איזה שפיצית ...!

אני גם מת להתחיל לנקות אותו ולעשות דיטיילינג אבל אני ממש לא מבין בזה. יש לי רכב חדש (קניתי אותו לפני כמה

זמן וקיבלתי אותו סופית לפני יומיים ...)

עוד מלפני שקיבלתי אותו, כמה שבועות, אני יושב פה בפורום וקורא. ועדיין לעצרי לא הצלחתי להבין או לעשות

לעצמי סדר בבלאגן בראש מרוב הדברים שיש פה. נקווה שאני אצליח בסופו של דבר. :)

אבל כל הכבוד לכם ! שפיצים אחד אחד ... ותשמעו לי שימו ז*ן אחד גדוללל על אותם אנשים ...

פותחים עליכם את הפה או אומרים משהו ?? ישר תענו בלי חשבון בעקיצות .. פעם פעמיים שלוש והם ירדו מהעץ שלהם.

עדיין - שאפו !!!

פורסם
לא לשכוח את תופעת ה:"גבר כמה עלה לך הרכב"? "גבר כמה סגרת איתה",ועוד כל מיני שאלות אינטימיות מבן אדם שהרגע פגשת ברמזור לידך...:shock:

זה משהו שאתה שומע הרבה יותר ממני 8)

אין מה לעשות, אלפות מושכות את עין, ואיתה גם אנשים מעצבנים.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

• תוכן חדש...