Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תופעה מעצבנת בתחנות דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הסיפור?

מי שממלא דלק בכרטיס אשראי בטוח שם לב לזה:

כשקובעים סכום מראש, תמיד אבל תמיד, בכל תחנת דלק שהייתי חוייבתי על אגורה יותר.

למה? מה זה נותן להם שאני מבקש 200 שח ומחייבים אותי 200.01?

שלשום המצב היה אבסורדי אף יותר ואני לא יודע אם זה קורה בעוד תחנות דלק:

בדרך לירושלים מילאתי דלק בתחנה של סונול בשעות הערב.

לא ראיתי שירות עצמי אז הלכתי לשירות המלא, שם המתדלק אמר לי שבערב יש עמלה של 2.90.

אמרתי לו מלא לי בבקשה במאה לא כולל העמלה.

הסכום נעצר ב100.01 עד כאן רגיל, ולא רציתי קבלה בכלל.

בפירוט אשראי אני רואה חיוב של 102.92.

זאת אומרת, שלא מספיק לתחנות הדלק הלקיחת עוד אגורה, המתדלק גם חייב אותי על אגורה מיותרת!

כמו שזה נראה זאת שיטת מצליח חדשה הרי למי אכפת מאגורה? שלא לדבר על זה ש 99 אחוז מהאנשים בכלל לא ישימו לב.

בקיצור, זה לא הכסף זה העיקרון. למה אני צריך לבוא לתחנת דלק, למלא בסכום מסויים ובפועל אני משלם יותר?(ואני אפילו לא יודע אם אני באמת מקבל יותר דלק על האגורה הזאת ומי יודע אולי האגורה זה נטו תוספת מחשב לאחר שהדלק הפסיק לזרום?)

נקודה למחשבה.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

תופעה עוד יותר מעצבנת. אנשים שחונים מול משאבה והולכים לטייל בתוך היילו. או אנשים שחונים במקביל לאלה שעומדים ליד המשאבה ובעצם חוסמים את המעבר. ואז 3-4 רכבים לא יכולים להתקדם למשאבות הפנויות בגלל החוצפן החוסם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שמתי לב לזה, ואצלי זה קורה לעיתים רחוקות. בתופעה השנייה (זאת שניקו ציין) לעומת זאת, נתקלתי הרבה יותר פעמים והיא הרבה יותר מעצבנת אותי.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם
מה הסיפור?

מי שממלא דלק בכרטיס אשראי בטוח שם לב לזה:

כשקובעים סכום מראש, תמיד אבל תמיד, בכל תחנת דלק שהייתי חוייבתי על אגורה יותר.

למה? מה זה נותן להם שאני מבקש 200 שח ומחייבים אותי 200.01?

שלשום המצב היה אבסורדי אף יותר ואני לא יודע אם זה קורה בעוד תחנות דלק:

בדרך לירושלים מילאתי דלק בתחנה של סונול בשעות הערב.

לא ראיתי שירות עצמי אז הלכתי לשירות המלא, שם המתדלק אמר לי שבערב יש עמלה של 2.90.

אמרתי לו מלא לי בבקשה במאה לא כולל העמלה.

הסכום נעצר ב100.01 עד כאן רגיל, ולא רציתי קבלה בכלל.

בפירוט אשראי אני רואה חיוב של 102.92.

זאת אומרת, שלא מספיק לתחנות הדלק הלקיחת עוד אגורה, המתדלק גם חייב אותי על אגורה מיותרת!

כמו שזה נראה זאת שיטת מצליח חדשה הרי למי אכפת מאגורה? שלא לדבר על זה ש 99 אחוז מהאנשים בכלל לא ישימו לב.

בקיצור, זה לא הכסף זה העיקרון. למה אני צריך לבוא לתחנת דלק, למלא בסכום מסויים ובפועל אני משלם יותר?(ואני אפילו לא יודע אם אני באמת מקבל יותר דלק על האגורה הזאת ומי יודע אולי האגורה זה נטו תוספת מחשב לאחר שהדלק הפסיק לזרום?)

נקודה למחשבה.

תסתכל על זה מהצד השני: אתה מתדלק 200 ש"ח במזומן, שילמת בתחילת התדלוק ואתה מחכה לסיומו. המשאבה נעצרת על 200.01 ש"ח. קיבלת עוד כמה טיפות חינם.

קרה לי אלפי פעמים.

You win some, you lose some

פורסם
תסתכל על זה מהצד השני: אתה מתדלק 200 ש"ח במזומן, שילמת בתחילת התדלוק ואתה מחכה לסיומו. המשאבה נעצרת על 200.01 ש"ח. קיבלת עוד כמה טיפות חינם.

קרה לי אלפי פעמים.

You win some, you lose some

אבל אולי כמו שהוא אמר, האגורה הזאת היא נטו תוספת תשלום של המחשב ללא קשר לכמות הדלק שזורמת למכוניתך

פורסם

או תביעה יצוגית, או שתלכו לחפש לכם חיים.

זה מעצבן? כנראה שהחיים שלכם דבש.

קבלתם דלק גם בשביל האגורה הזאת, לא קרה שום דבר רע.

פורסם

על זה אתה מתעצבן על אגורה? שים לב שעד שהדלק מתחיל לזרום כבר נאספו להם אפילו מספר שקלים כך שלדעתי על כל תדלוק הם מרוויחים יותר מאגורה שחוקה

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם
תופעה עוד יותר מעצבנת. אנשים שחונים מול משאבה והולכים לטייל בתוך היילו. או אנשים שחונים במקביל לאלה שעומדים ליד המשאבה ובעצם חוסמים את המעבר. ואז 3-4 רכבים לא יכולים להתקדם למשאבות הפנויות בגלל החוצפן החוסם.

לצערי רק במשאבה האמצעית בתחנת הדלק שבה אני מתדלק יש דלק 98, לכן לפעמים קורה שאני זה שתוקע את התנועה ולא ממשיך למשאבה הפנויה הראשונה. מצטער :wave2:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לי קרה בסונול שהתחלתי לתדלק והמונה התחיל לספור מ-0.04 (ולא מ-0.00). לקחתי את האשראי והלכתי לתחנה אחרת. רמאויות כאלה משגעות אותי.

172

פורסם
לצערי רק במשאבה האמצעית בתחנת הדלק שבה אני מתדלק יש דלק 98, לכן לפעמים קורה שאני זה שתוקע את התנועה ולא ממשיך למשאבה הפנויה הראשונה. מצטער :wave2:

אל תגזים. זה מובן לחלוטין. ברוב התחנות גם כשהמשאבה הראשונה תפוסה, ואחרות פנויות, יש מעבר שמאפשר לעבור במקביל לשאר המשאבות. הבעיה היא עם אלו שחונים במעבר הזה. עוד לא נתקלתי בתחנות דלק עם מצוקות חניה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

באחד הסרטים של סופרמן (עם ג'ין הקמן בתפקיד הרשע) היה שם קטע שמומחה מחשבים עיגל את כל האגורות במשכורות של חברת ענק. אף אחד לא שם לב לזה שמכל עובד יורדים כמה סנטים אבל המכפלה מכל ה"סנטים הבודדים" הללו הגיע למאות מיליוני דולרים בסיכום הכללי שהוא גנב מהחברה.

בכל מקרה אתה לא מפסיד במקרה הזה כי זה לא שחייבו אותך על אגורה שלא קיבלת תמורה עבורה. יותר מטרידה העובדה שנחפשה פעם בכלבוטק שהמונה מתחיל לרוץ לפני שיוצא הדלק. שם נראה לי שחוגגים על הציבור. חבל שיחידת הבקרה של משרד התחבורה היא כל כך קטנה ולא יכולים לעשות בדיקות תקינות ואמניות גם לגבי איכות הדלק וגם של המשאבות באופן שוטף.

פורסם

לרוב התקלות כמו שתוארו של החשבון רץ ולא יוצא דלק נובעות מכשל מכאני במשאבה, לעיתים דרוש ניקוז אוויר למשאבות.

אני יודע לפחות על מס' תחנות שיש בהם 98 ואין ביקוש גדול, נדרש לעשות להם ניקוז אוויר מהמשאבה אחת ל-3 ימים ורק כך נפתרת הבעיה.

בדיוק בשביל זה אחת לחצי שנה מגיעים מהמשרד למפקח על מידות ומשקולות לכיול המשאבות ומדביקים מדבקת תקינות על המשאבות המכויילות, כשזה מגיע למכניקה (או יותר נכון הידראוליקה ופנאומטיקה) זה ממש לא מדע מדויק.

פורסם

אני עובד בחנות מחשבים, אחרי עדכון של המערכת שאנחנו עובדים איתה, משום מה בסכומים של 50 ו100

תמד יהיה 100.01 או 50.01 לאף אחד לא היה הסבר, ממש מוזר ולא הצלחנו לפתור את זה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

למה לתדלק שם? תחפש מקום אחר, לא חסר.

אני מתדלק כבר שנה וחצי באותה תחנה, רשת קטנה בצפון הארץ, יוצא 278.47 , אני משלם 278.47 בדיוק , אין משחקים ואין אגורות עפות !!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...