Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם פתחתי עם כותרת מפוצצת למעשה החלום שלי לרכוש פורד מוסטאנד או פורשה 911 אספנות כמובן מיותר לציין מהדגמים הקלאסיים התקציב שלי הוא בסביבות ה50K האם זה ריאלי לייבא מחו"ל והטוטאל ייצא המחיר הנ"ל כמובן שאני מעדיף את הפורשה .

ראיתי שה-911 נעות בסביבות 5000-10,000$ במצב גרוע עד בינוני ,והשאלה היא כזאת האם יש לי סיכוי לסיים את הייבוא במחיר הזה? האם יש עוד אתרים לחיפוש רכבים כאלה חוץ מאיביי במחיר שפוי? האם יש למישהו המלצה לאדם שיכול לדאוג למצוא רכב כזה ולדאוג לכל הנושא הייבוא בשבילי בשכר טרחה של 5-10K?

מיני מיינור נגנבה כל היודע דבר ליצור קשר בבקשה

פורסם

כבעלים של 911 שנת 76 ולאחר שרכשתי אוטו יפה, הייתי צריך להשקיע עוד 10K-15K והאוטו היה מצב מעולה כשקניתי, אני ממליץ לך:

לא מכיר את מחירי המוסטאנג אבל 911 פחות מ10K בדולרים לא תמצא אוטו נורמאלי ואל!!! תקנה אוטו במצב לפחות מכאני לא טוב,

להבנתי אוטו של 10000 דולר יצא בארץ לפחות 95000-100000 ש"ח

אז אם פורשה זה הקטע אולי תנסה 944 או 928 שאותם ניתן למצוא במחירים יותר סבירים, לגבי איפה לחפש, כנס לפורום של PELICANPARTS תירשם ושם יש לוח של המון פורשיות במגוון מחירים

נ.ב

אתה משווה בין פורשה למוסטאנג????

בהצלחה!

פורסם

כבעלים של 911 אספנות חשוב לומר כמה דברים: ברור שמחיר קנייה חשוב לכולנו, אבל לקנות 911 בלי לדעת מה בדיוק אתה קונה יכאב בכיס בצורה קשה מאוד. חלפים ל 911 עולים הון, וזה לפני שדיברנו על הקושי המיוחד לשפץ אחת כזו אם היא רקובה. מנוע משומש ממקור הכי זול ובלי אחריות יעלה לפחות 5000 דולר, גיר משומש 1500, ואני מדגיש- לפחות. במחיר קנייה של 5000-10000 דולר תקנה רק גרוטאה מוחלטת, אתה לא רוצה לדעת כמה כאב לב וכאב כיס תעבור בשביל אולי להביא אותה למצב סביר, והדגש הוא על אולי.

מוסטאנג זה סיפור אחר. כלי פשוט מכאנית, הרבה הרבה יותר קל לשיפוץ מפורשה, חלפים הרבה פחות יקרים והרבה משחק של שיפורים. אלי מוסטאנג לא מדברת ( לפחות בכל מה שקשור בנסיעה כשצריך לסובב את ההגה) אבל בחירה הרבה יותר שפויה.

פורסם

לקחתי לתשומת לבי מה שחברי הפורום אמרו פשוט הייתי צריך את הדעה הזאת להחליט סופית בנתיים רכשתי מאזדה 3 עד שאני יחסוך יותר כסף , אני ייסע בעצמי לחפש לי 911 בארה"ב תודה לכולם על העזרה.. נמשיך את השירשור בעזרת השם עוד שנה.

מיני מיינור נגנבה כל היודע דבר ליצור קשר בבקשה

פורסם
לקחתי לתשומת לבי מה שחברי הפורום אמרו פשוט הייתי צריך את הדעה הזאת להחליט סופית בנתיים רכשתי מאזדה 3 עד שאני יחסוך יותר כסף , אני ייסע בעצמי לחפש לי 911 בארה"ב תודה לכולם על העזרה.. נמשיך את השירשור בעזרת השם עוד שנה.

"אם אין עוגות שיאכלו לחם"...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
כבעלים גאה של מוסטנג, אתה משווה בין מוסטנג לפורש???

בצד המעשי, אם אתה רוצה פורש זולה לקנייה ותחזוקה, פשוט תקנה חיפושית. אותו רעיון....

באמת אין מה להשוות , פורד מוסטאנג רכב אמריקאי פשוט עממי וזול .

כמובן אל תעלב, עדיין מוסטאנג רכב יפה ונחמד אבל

אני דווקא יכול בכייף להשוות בין פורד מוסטאנג לחיפושית !!! אם אתה מרשה לעצמך להשוות בין פורשה לחיפושית .

נהגתה פעם בפורשה ???:shock:

פורד מוסטאנג עאלק :roflmao:

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

• תוכן חדש...