Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, ברשותי שברולט אופטרה , כבר שנה שהרכב מדליק נורות מנוע, עם שלל תקלות דמיוניות .

כל פעם שנדלקה לי נורה הייתי מחבר את הרכב לסורק מבטל, ולאחר כמה חודשים הנורה הייתה חוזרת עם תקלה אחרת.

הנורות היו נדלקות בנסיעות מישוריות ובעיקר מחוץ לעיר.

היום החלטתי לשים סוף לאהבת הרכב שלי לנורות מנוע ועשיתי טיפול מונע כולל, ניקוי כל הקונקטורים של החיישנים על ידי לחץ אוויר, פירוק EGR ונקיון שלו , החלפת שמן גיר + סנן ,ניקוי בית מצערת,תוסף מנוע של BG, ותוסף דלק BG .

הרכב שנת 05, מד האוץ שלו עומד כרגע על 86 אלף ק"מ .

אשמח לטיפים נוספים למניעת אפשרות של דלקת נורות מנוע שוב( ככל הנראה מחשב הרכב שלי רגיש מידי ) בחצי שנה האחרונה הוחלף שמן לסינטטי מלא 5-30 ,הוחלף מסנן שמן ,סנן אוויר, סנן דלק,מצתים ועוד סלטים למניהם.

בסך הכל פרט לנורות חסרות המשמעות האלו( לא מתלווה אליהם שום תסמין ) הרכב מתפקד מצויין.

יפני זה הכי אחי

פורסם

אלו רכבים אלקטרונים,לכן ללא חושב שיש טיפול מונע בשבילם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדרך כלל נורות נדלקות או עקב בעיה אמיתית, או עקב רצף מידע שמוחזר מהחיישין ( יכול להיות עקב לכלוך וכו' )

לכן מעניין אם יש עוד חיישנים או טיפולים נוספים שיכולים לעזור לי למנוע נורות שכאלה.

יפני זה הכי אחי

פורסם

היי שלום חברים,לאחר הטיפול שביצעתי אתמול נוצר בעיה חדשה, האומנם היא לא קשורה לנורת מנוע, אבל מעניין אותי מאוד מה הבעיה הזאת .

הבעיה היא כאשר המנוע קר וכאשר אני מתניע אותו ( למשל בבוקר) , המנוע מתניע מטורים מאוד גבוהים ( עולה ל2000 ) ואז יורד לאט לאט ומתייצב על 900-1000 סל"ד ( תקינים ).

בחיים כאשר הנעתי את האוטו לא הייתה לי תופעה כזאת של התנעה בטורים גבוהים .

יפני זה הכי אחי

פורסם

האם ניתקת את המינוס/פלוס של המצבר בסוף ניקוי המצערת וחיברת אותו מחדש? במידה וכן מחשב ניהול מנוע תוך כמה נסיעות יילמד את המצערת מחדש. במידה ולא פשוט עשה זאת ותן למחשב ללמוד את הכיוונים מחדש. אני מאמין שזה יסדר את הבעייה.

פורסם

על איזה קודי תקלות מדובר?

יכול להיות שטיפול לרכב, ניקויי קונקטורים והוספת תוסף לא יפתרו את הבעיה.

אני ממליץ לקחת את הרכב לאחד ממוסכי הרשת לאבחון התקלות וסידורו עפ"י ממצאי המוסך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
היי שלום חברים,לאחר הטיפול שביצעתי אתמול נוצר בעיה חדשה, האומנם היא לא קשורה לנורת מנוע, אבל מעניין אותי מאוד מה הבעיה הזאת .

הבעיה היא כאשר המנוע קר וכאשר אני מתניע אותו ( למשל בבוקר) , המנוע מתניע מטורים מאוד גבוהים ( עולה ל2000 ) ואז יורד לאט לאט ומתייצב על 900-1000 סל"ד ( תקינים ).

בחיים כאשר הנעתי את האוטו לא הייתה לי תופעה כזאת של התנעה בטורים גבוהים .

אני חושב שבהתנעה קרה זה צריך להיות ככה ואין לך בעיה ברכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...