Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו 96 HSD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברה של הפורום שלום.

היום ראיתי אחד כזה, נראה שמור מאוד.

דיברתי עם בעל הרכב, האוטו יד רביעית עם 143 ק"מ - ללא עבר של השכרה / מדינה.

האוטו נראה מטופח ומטופל - המנוע נשמע טוב.

מלבד תקלה אחת ידועה והיא דליפה של גז מהמזגן, הוא מתחייב בבדיקה לתקן את הליקויים.

בעבר הייתה בעייה עם המחשב, המחשב הוחלף (עלה לו 5K).

אני לא מעוניין לקחת למכון (כבר עפו לי 400 ש"ח מהיד לפני כמה חודשים), אלא לקחת למוסכניק השכונתי שלי שייתן חוו"ד על האוטו.

יש לציין שהאוטו טופל עד עכשיו במוסך מרכזי "כחול לבן" בפ"ת.

מישהו מכיר את האוטו ?

מה אתם אומרים על האוטו בכלליות ? שווה קנייה בכלל ?

לרכב יש שוק חזק ? יש טעם למיקוח ? (המחירון 25K, הוא גמיש).

נ"ב:אני רוצה "לנגן לו" על הבעייה במזגן, ולהוריד אותו ל 20K (הוא אמר שהוא גמיש, לא ?!).

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

לא יכול לעזור הרבה בענין הרכב הספיציפי שראית וכל מאות ואלפי העצות שניתנו פו בפורום ביחס לרכישת רכב יד שניה יפות גם כאן.

למשפחתי היתה פונטו HSD שנרכשה כחדשה ונמכרה לאחר 3 שנים וכ 60-70 אלף ק"מ.

הרכב שירת אותנו בנאמנות וללא כל בעיה,היה חזק וחסכוני. הבעיה היחידה היה דהיה קלה של הצבע האדום למרות שעמד תחת גג 99% מהזמן.

הHSD כבד מעט מהדגם הרגיל ובעל חיזוקים נוספים,כריות אויר ו ABS.

הרכב נמכר תוך יומיים במחיר מחירון (פתק על החלון,זה היה בשנת 1999)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הפונטו HSD זהה לפונטו 75 הרגילה,למעט תוספת כרית אוויר לנהג,ABS,וארבע משענות ראש.לכולן היה הגה כוח,חלונות חשמל,נעילה מרכזית ומד סל"ד.הHSD היתה אמורה להיות הדגם הבטיחותי של הפונטו ולכן צויידה בהתאם.בכללי,מכונית מומלצת שעשתה עבודה לא רעה בשרות צה"ל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...