Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתפלאו אבל יצא לי לראות גם נהגים מתחשבים בארץ, לא מזמן ראיתי שלט של מע''צ שנפל באמצע שני המסלולים ונהג משאית של חברה כלשהיא עצר את המשאית ושם את השלט בצד במקום שלא מפריע .

כמו כן שכתבו פה למעלה ,את הדברים הטובים לא מגלים במיוחד החדשות /עיתונאות .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

באמת סרטון יפה, מראה שאפשר להיות אנושיים וסבלנים גם בכביש. אני לא אומר שאין אנשים כאלה גם בארץ... אני אישית ראיתי כמה כאלה, אבל תמיד צריך עוד. כן ירבו.

פורסם

הבעיה היא שהחדשות כאן כל הזמן מאכילה אותנו בדברים רעים ורוע, זה גורם ללחצים נפשיים באוכלוסיה שגם ככה צריכה להתעסק לא רק עם איך לגמור את החודש אלא גם עם המלחמה הבאה!

פורסם
תתפלאו אבל יצא לי לראות גם נהגים מתחשבים בארץ, לא מזמן ראיתי שלט של מע''צ שנפל באמצע שני המסלולים ונהג משאית של חברה כלשהיא עצר את המשאית ושם את השלט בצד במקום שלא מפריע .

כמו כן שכתבו פה למעלה ,את הדברים הטובים לא מגלים במיוחד החדשות /עיתונאות .

"נהג משאית של חברת כלשהי עצר היום בשולי הדרך על מנת לפנות שלט שהתנתק במקומו ונחת בצורה המסכנת את התנועה. תגובתו של הנהג הגיבור: השלט הפריע אז הזזתי אותו. תודה לכל מי שתמך בי, לא הייתי מגיע לכאן היום אם לא המשפחה, החברים, וסמיר שהזהיר אותי מהשלט יאחח!!"

:roll:

פורסם

האמת - מרגש.

לא זוכר מתי פעם אחרונה עשיתי משהו טוב בשביל מישהו.

קצת הזכיר לי את זה:

nwAYpLVyeFU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תאמת לי זה קרה לפני משהו כמו חצי שנה.

הלך לי חיישן קראנק באמצע רמזור-מה שהביא לכיבוי הרכב ואי יכולת התנעה מחדש.

כשיצאתי מהרכב לדחוף אותו הצידה מהצומת בבוקר חם מאוד.

וכל מי שמסביבי צופר לי שאני אזוז מהדרך כי אני מעכב אותם(הייתי ראשון במסלול).

פתאום יצא בחור-לבוש בחליפה מושקעת כזו שחבל מאוד ללכלכך אותה, ואמר לי תכוון אתה את ההגה אני אדחוף מאחורה.

וככה עזר לי לעבור 2 נתיבים להעלות את הרכב של המדרכה שלא יפריע לתנועה .

כל זה בזמן שהרכב שלו נשאר בצומת והוא לובש חליפה.

לא הפסקתי להגיד לו תודה על זה.

יש אנשים טובים בדרך! רק צריך לפתוח את העיניים.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם
ממה שיצא לי לראות בכבישים בארץ, המצב פה לא יותר טוב.

בלי קשר, תמיד כשאני רואה חתול ליד הכביש אני עוצר ומרחיק אותו, לא מסוגל לתת לחיות מסכנות להידרס :cry:

+1 זה בידיוק מה שגם אני עושה כל הכבוד לך.:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
תאמת לי זה קרה לפני משהו כמו חצי שנה.

הלך לי חיישן קראנק באמצע רמזור-מה שהביא לכיבוי הרכב ואי יכולת התנעה מחדש.

כשיצאתי מהרכב לדחוף אותו הצידה מהצומת בבוקר חם מאוד.

וכל מי שמסביבי צופר לי שאני אזוז מהדרך כי אני מעכב אותם(הייתי ראשון במסלול).

פתאום יצא בחור-לבוש בחליפה מושקעת כזו שחבל מאוד ללכלכך אותה, ואמר לי תכוון אתה את ההגה אני אדחוף מאחורה.

וככה עזר לי לעבור 2 נתיבים להעלות את הרכב של המדרכה שלא יפריע לתנועה .

כל זה בזמן שהרכב שלו נשאר בצומת והוא לובש חליפה.

לא הפסקתי להגיד לו תודה על זה.

יש אנשים טובים בדרך! רק צריך לפתוח את העיניים.

האמת הבחור עם האינפיניטי בסרטון שקול למיקרה שלך....

פורסם

וואו ממש מחמם את הלב לראות את הסרטון הזה,

ואני כבר מדמיין איך הציבור הישראלי יקלל אם אני איי פעם יעצור לעזור לקשיש לחצות כביש..

בכל אופו מזכיר לי מקרה, אני יוצא מכיוון הבית והרכב נכבה לי ברמזור, הלך לי חיישן טמפ' וגם אם מניע הרכב

אחרי בדיוק כמה שניות נכבה שוב, אני עובד בצומת ולא יכול לצאת (שבת בבוקר) מולי מגיע מגיע מישהו עם רכב דיי ישן קיה פרייד לדעתי, נוסע מולי ונכנס לתוך הנתיב שלי בצומת, והציע לעזור ניסע להניע עם כבלים לא הצליח, אבל בכל אופן הודאתי לו מאוד על העזרה, כיף ההרגשה שיש עוד אנשים טובים בעולם הזה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

ערב אחד אני נוסע בשכונה, אני רואה חתול שבא לחצות את הכביש, הוא רואה אותי ומהסס(כבר עומד באמצע הנתיב המקביל),

אני עוצר, והוא הולך לו ומסיים את החצייה בבטחה, חיכיתי בערך 2 דקות עד שהוא חצה(הלך לאט), אבל תאמינו לי שזה שווה חיים לתת לחיות לחצות, גם אם זה לוקח 2 דקות וגם אם מצפצפים מאחורה, שיחכו 2 דקות.

במדינה הזאת נהיינו כל כך לחוצים וקצרים על ההדק שזה לא ייאמן, דברים לא טובים קורים פה.

פורסם
ערב אחד אני נוסע בשכונה, אני רואה חתול שבא לחצות את הכביש, הוא רואה אותי ומהסס(כבר עומד באמצע הנתיב המקביל),

אני עוצר, והוא הולך לו ומסיים את החצייה בבטחה, חיכיתי בערך 2 דקות עד שהוא חצה(הלך לאט), אבל תאמינו לי שזה שווה חיים לתת לחיות לחצות, גם אם זה לוקח 2 דקות וגם אם מצפצפים מאחורה, שיחכו 2 דקות.

במדינה הזאת נהיינו כל כך לחוצים וקצרים על ההדק שזה לא ייאמן, דברים לא טובים קורים פה.

כול הכבוד לך ולכול האנשים האדיבים שערים לסביבתם וחשים לעזרה לעמן הזולת.

ולא כמו שאר האנשים שמצמידים את הדוושה לרצפה וחושבים שהם מטוס ושמים פס על כלום .

במקום החתול המהוסס שלא יודע מתי לחצות את הכביש , אפשר לשים אותה תמונה של ילד קטן שרק סיים בית ספר ,

ועדיין לא בקיא בחציית כביש ומהסס עד לכדי שפשוט נותן ריצה מבלי להסתכל .

אני נתקל ורואה בדרכים איך ילדים קטנים שלא יודעים לחצות כביש פשוט נעמדים בקצה המדרכה ומרוב לחץ \ היסוס ,

נותנים ספרינט לצד השני של המדרכה וזה מסוכן כי הם לא מפעילים שיקול דעת של מרחק מכוניות מהם .

• תוכן חדש...