Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום היקרים !

ברשותי מאזדה 3 שנת יצור 2009 צורה ישנה , לאחרונה הוחלף לי ברכב אצל מתקין מערכות מיגון ושמע נורת לד בתוך הרכב.

כלומר : הבית נורה כאשר נפתחות אחת מהדלתות ( אין לי מושג מה השם המקצועי ) בכל מקרה מכלול הנורה מורכב מ כ -12 לדים

קטנים וחזקים במיוחד שאלתי היא : האם בגלל שנורות אלו לא עברו בקרה ע''י יצרן עלול ליצור תקלות חשמל בעתיד ברכב ?

תודה רבה

שבת שלום ! :]

פורסם

השאלה בכותרת שונה מהשאלה בסוף ההודעה. ברמה הכללית ביותר-כן. נורות לד יכולות לגרום לבעיות חשמל, בין אם מדובר ביחידת בקרה אלקטרונית של הרכב ובין אם מדובר בחיבור לאזעקה (כזה שמדליק את הנורה איך שמנטרלים את האזעקה). מעשית אצלך- צריך לבדוק...

פורסם

אני אסביר לך ..

אם אתה לדוגמא שם את הלדים בתוך הרכב בתקרה אז לא יהיה בעייה ..

ואם אתה תחליף לדוגמא את האור איתות (וינקר) יתחיל להיות בעיות כי יש ממסר שרגיל לדוגמא לעבוד עם מנורה 10W ושמת לו 5 W ואז מה שקורה מתחילה בעייה שהאיתות מאותת מהר מידי ומכשירים ברכב מפסיקים לעבוד .

המקומות שאתה יכול להחליף ללדים הם : אור מספר , אור תקרה , תא כפפות , אם קיים אז אור בדלת ואורות חנייה שאם אור חנייה קיים בעייה שלא עובר טסט

בהצלחה , משה

• תוכן חדש...